Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rueta @ 2010 09 14, 07:57)
As is ten perku dazus tai labai geros kokybes stiprus ir apsimoka pirkti pigiau nei kitur ziurejau per Ebey tai atsiuntimas dasidetu kitoi svetainei ve buvo brangiau taigi apsimoka va laukiu siuntinuko is ten dabar.
Oformeles pirksiu is Ebey kai kurios paskaiciavau 25lt pigiau negu lietuvoje siulo .
Va is jos ruosiuosi uzsisakineti tikiuos nepermokesiu nes nieko daugiau neradau pigiau g.gif
http://stores.ebay.de/devon197272

Aciu, bet man reikia kazkur arciau bandyt ieskot, nes jau greitai prireiks.
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 09 14, 08:10)
o nuo ryto kiek klausimų bigsmile.gif
Lietuvos konditerinės platybės deja nėra labai gausios, bet www.kulinarijosmenas.visiems.lt, www.arevitosiranga.lt (kaune yra kepėjo parduotuvė), www.sal2.lt... daugiau deja, nelabai žinau, visos gėrybės užsieniuos...sal2 tikrai kainos protingos...

Tai ir as pastebejau, kad negausios. O kaip del www.kulinarijosmenas.visiems.lt? Perkat merginos is ten kas nors? Patikimos prekes ten? Kaip del kainu? Priimtinos? Ar kazkur galima pigiau surast? Bandysiu gal is sal2 pora buteliuku dazu isigyt. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2010 09 14, 17:17)

Ačiū, aš net nepagalvojau,kad dažai kartūs, maniau, kad mano skonio receptoriai  atbuko, vienąkart jaučiu kartumą, kitą kartą ne.

laugh.gif nieko irnesakyk.gif kai kada nors klientai aprėks, greitai sužinosi rolleyes.gif Kaip aš kad gavau vieną kartą pylos doh.gif dabar ragauju viską tongue.gif Kartumo intensyvumas priklauso nuo spalvos stiprumo - ryški spalva - kartu, neryški - gali ir nesijausti.

Ačiū Asseni, Pintike už info oro_buckis.gif
Atsakyti
sveikos
idedu kelis saviskius
ananasinis. papuosimas beze ir MMG
user posted image

MMG ir aisingas
user posted image

anansinis. MMG mase ir aisingas
user posted image

drauges mergytei dovanu/ MMG mase
user posted image

rafaelo. beze,sokoladas,MMG mase
user posted image
Atsakyti
o kur dingo cipciukas, anksciau jos tortu daug budavo, dabar neaptinku?
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 09 14, 20:00)
sveikos
idedu kelis saviskius

oho wub.gif oho wub.gif bitė darbininkė wub.gif Darbščioji k.lapelytė wub.gif
aš dabar turėsiu daryti PIEVELĘ, tai gaudau mintį rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 14, 19:05)
oho  wub.gif  oho  wub.gif  bitė darbininkė  wub.gif  Darbščioji k.lapelytė  wub.gif
aš dabar turėsiu daryti PIEVELĘ, tai gaudau mintį  rolleyes.gif

patinka vaikams pievele,as jau 3 gavau tokias daryti,tai vis kazka pakeiciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 09 14, 20:02)
o kur dingo cipciukas, anksciau jos tortu daug budavo, dabar neaptinku?

O ji sveika ir gyva biggrin.gif Daug dirba rolleyes.gif
Atsakyti
K.Lapelyte, na va, jau jau šauniau 4u.gif tik jei dar ramunytėms viduriukus padarytum, visai jau dailios pievutės gaunasi 4u.gif apdengimuose dar matosi šiek tiek nelygumų, bet jei uoliai mokinsies, eis vis geryn 4u.gif

aš irgi šiokią tokią barbę atnešu, Cipciko medutis su persikais, pastiliažas...

user posted image
Atsakyti
k.lapelyte, oho kokie tortukai šaunūs bigsmile.gif 4u.gif

Olesta, dukra jau užsisakė tooookią ružavą barbę ir būtinai su klostėm 4u.gif Nors gimtadienis tik žiemą biggrin.gif

Atnešu ir aš dar vieną savo. Medutis su žele, pastilažas, aisingas, marcipanas. Šis tortas man labai patiko, nes ir užsidengė pakankamai lygiai, nors matosi, kad teletabiai ne original. Namie fotiko nebuvo, tai tik baliuje jau nufotografavo ir su žvakute Mike 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Pupainga wub.gif šaunus tortukas, tik žolytės daugiau norisi, o apdengimas tai tikrai liuks thumbup.gif o tabiai kokie mažuliukai thumbup.gif

o man po oranžinės barbės, tos rožinės nebesižiūri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 09 14, 20:26)
k.lapelyte, oho kokie tortukai šaunūs bigsmile.gif  4u.gif

Olesta, dukra jau užsisakė tooookią ružavą barbę ir būtinai su klostėm 4u.gif Nors gimtadienis tik žiemą biggrin.gif

Atnešu ir aš dar vieną savo. Medutis su žele, pastilažas, aisingas, marcipanas. Šis tortas man labai patiko, nes ir užsidengė pakankamai lygiai, nors matosi, kad teletabiai ne original. Namie fotiko nebuvo, tai tik baliuje jau nufotografavo ir su žvakute Mike 4u.gif

user posted image

aciu uz komentarus
ir as turesiu daryti torta su teletabiais,tai jei galima darysiu copy paste bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 09 14, 11:49)
laugh.gif

man ta pati Vilniuje pasake

ir aš ta patį girdėjau kelių miestų vaistinėse, tik nekreipiau daugiau dėmesio ir nebeieškojau biggrin.gif

kaip man gražu tos mažos gėlytės, gal galit pasakyt ar yra spec formelės ar kaip jas darote? gal koki linka i jas galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 14 rugsėjo 2010 - 20:21