Laba diena,gal kas zinote kur ir kaip nusipirkti Wiltono geliu gamybos rinkini ?Dekui!
QUOTE(Atize @ 2010 09 14, 08:56)
merginos ar aptepus torta sarlotes kremu galima apvilkti ji pastilazo mase ? ar geriau aptepineti kremu, kur sviestas su kondensuotu?....
tikrai galima......šarlote juk irgi yra sviestinis kremukas..,....
o nuo ryto kiek klausimų
Lietuvos konditerinės platybės deja nėra labai gausios, bet www.kulinarijosmenas.visiems.lt, www.arevitosiranga.lt (kaune yra kepėjo parduotuvė), www.sal2.lt... daugiau deja, nelabai žinau, visos gėrybės užsieniuos...sal2 tikrai kainos protingos...
visus tortus prieš dengimą aptepinėju šarlot sviestiniu kremu tik į jį įmaišau medučio tarkuotų per sietelį sijotų trupinukų... neturi reikšmės ar su kondensuotu darysit ar su šarlote, abu kremai geri ir tinkami...
snikerio pagal receptą ir aš negerbėja, nes nemėgstu žemės riešutų, kiekvienam savo skonis
apelsininis sufle, naudoju tik kremo receptą, biskvitus imu Rafaelo torto...
Lietuvos konditerinės platybės deja nėra labai gausios, bet www.kulinarijosmenas.visiems.lt, www.arevitosiranga.lt (kaune yra kepėjo parduotuvė), www.sal2.lt... daugiau deja, nelabai žinau, visos gėrybės užsieniuos...sal2 tikrai kainos protingos...
visus tortus prieš dengimą aptepinėju šarlot sviestiniu kremu tik į jį įmaišau medučio tarkuotų per sietelį sijotų trupinukų... neturi reikšmės ar su kondensuotu darysit ar su šarlote, abu kremai geri ir tinkami...
snikerio pagal receptą ir aš negerbėja, nes nemėgstu žemės riešutų, kiekvienam savo skonis
apelsininis sufle, naudoju tik kremo receptą, biskvitus imu Rafaelo torto...
QUOTE(Lina666 @ 2010 09 14, 10:06)
Laba diena,gal kas zinote kur ir kaip nusipirkti Wiltono geliu gamybos rinkini ?Dekui!
Laba diena. Noriu tiesiog draugiškai patarti - iš to rinkinio tenaudoju tik kočėliukus Dar daviau vaikams į darželį tų formelių.. Aš labai spirgėjau, kaip norėjau to rinkinio . O kai gavau, išsisėmiau per vieną tortą.
Tikrai patarčiau pasidairyti atskirų formelių rinkinukų. Gausis brangiau, netgi ženkliai brangiau. Tačiau kokybė nepalyginamai geresnė.
Dėl Americolor. Apie kainas LT nediskutuokim. Prekė čia yra ir ją galbūt gausit per dieną ar dvi. Privalumas.
Americolor DIDŽIULIs minusas, kad dažai turi kartų skonį Kadangi aš esu mėgėja sodrių spalvų, tai juoda ar purple yra tiesiog nepakenčiamo skonio. Žmonėms nesiderina tai, kad dažai yra maistiniai, tačiau jie burnoj leidžiasi baisiai karčiu skoniu. O mano dauguma pastilažo užsakymų būtent šitos spalvos
Labai graži Electric pink. Jeigu jos negausit, super yra DEEP pink (bet ne soft pink). Šitų dedu mažą kiekį, nudažo švelniai rausva spalva, tai skonis nesijaučia.
QUOTE(Olesta @ 2010 09 14, 09:10)
o nuo ryto kiek klausimų
as tai pirkausi kai ka is www.scilis.lt
O dabar merginos, klausimas del glicerino. Kiek supratau jus naudojate vidini?
Taigi, zinokit, nueinu siandien i vaistine(kur gamina vaistus). KAip tycia didele eile, o vaikas draskosi, rekia, visi i mus ziuri kaip i laukinius, bet siaip ne taip atstovejom ta eile. Preinu prie langelio - sakau man glicerinio vidinio. O vaistininke sako, kad tokio NEBUNA. As- kaip nebuna? NEBUNA. Sakau, Vilniui, Kaune buna, o Klaipedoj nebuna. Tai kaip cia suprast?????
Sako, atidziai persiskaitykite etikete ir pamatysite, kad visi glicerinai yra skirti tik isoriniam naudojimui. Nu, zinokit taip ir likau it meta kandus
QUOTE(Meduvė @ 2010 09 14, 12:18)
Sako, atidziai persiskaitykite etikete ir pamatysite, kad visi glicerinai yra skirti tik isoriniam naudojimui. Nu, zinokit taip ir likau it meta kandus
ha ha ha nu tikrai kažkuo nepatikai, matyt .. leido sau boba pameluot.
Reikia eiti į tą vaistinę, kuri gamina vaistus vietoje. Eurovaistinė tikrai turi. Galų gale, paprašyk, atsiųsim iš KAuno.. tik palyginus brangiai gausis, nes siuntimas kainuos.
bet kam Tau glicerinas nusipirk pobrangio alyvų aliejaus, bus super Šalto pirmo spaudimo, švaraus.
QUOTE(Meduvė @ 2010 09 14, 11:18)
Sakau, Vilniui, Kaune buna, o Klaipedoj nebuna. Tai kaip cia suprast?????
man ta pati Vilniuje pasake
naitai,norejau info del kaspinu dar pasidalinti,ale ,kad asmendeze pilna,tai rasau cia gal pravers ir kitoms kaunietems
Kreves pr.kur dabar tas naujasis Dainavos turgus 2 aukstu(prie Redos)ten iejus pro centrines duris,prie eskalatoriaus po ta pacia puse uz geliu skyriaus,gal koks antras prekystalis visokie karoliukai,ir pilna atlasiniu ir tu permatomu kaspinu visokiu spalvu visokio platumo,gal prireiks
Kreves pr.kur dabar tas naujasis Dainavos turgus 2 aukstu(prie Redos)ten iejus pro centrines duris,prie eskalatoriaus po ta pacia puse uz geliu skyriaus,gal koks antras prekystalis visokie karoliukai,ir pilna atlasiniu ir tu permatomu kaspinu visokiu spalvu visokio platumo,gal prireiks
Naitai, kazka rasei apie raides. Ar ne tu? Kad sunkiai labai issiima.
jeigu pastilazas minkstas, ka tik pagamintas. Tai as ji iskocioju labai plonai ir palieku ant stalo atvirai 15 min kazkur, kad apdziutu siek tiek. Psio, raides puikiai issiima. O jeigu pastilazas padarytas pries kelias dienas, tai tada is vis ner problemu raides isimt.
Prie to pacio tortukaparodau.
Sokoladinis su vysniomis. Pastilazas, decorgelis, aisingas.
Tortas skirtas perlinem vestuvem
keistai labai nuotrauka padariua. toks jausmas, kad tortas su kalnu. is tikro visai normalus jis
jeigu pastilazas minkstas, ka tik pagamintas. Tai as ji iskocioju labai plonai ir palieku ant stalo atvirai 15 min kazkur, kad apdziutu siek tiek. Psio, raides puikiai issiima. O jeigu pastilazas padarytas pries kelias dienas, tai tada is vis ner problemu raides isimt.
Prie to pacio tortukaparodau.
Sokoladinis su vysniomis. Pastilazas, decorgelis, aisingas.
Tortas skirtas perlinem vestuvem
keistai labai nuotrauka padariua. toks jausmas, kad tortas su kalnu. is tikro visai normalus jis
O kur dekorgelis? Arba nuotraukoj nesimato.. Idomi mintis
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 14, 14:25)
O kur dekorgelis? Arba nuotraukoj nesimato.. Idomi mintis
Visas tortas/mase apteptas decorgeliu. Del to blizga.
[quote=naitas,2010 09 14, 11:12]
Americolor DIDŽIULIs minusas, kad dažai turi kartų skonį
Ačiū, aš net nepagalvojau,kad dažai kartūs, maniau, kad mano skonio receptoriai atbuko, vienąkart jaučiu kartumą, kitą kartą ne.
Americolor DIDŽIULIs minusas, kad dažai turi kartų skonį
Ačiū, aš net nepagalvojau,kad dažai kartūs, maniau, kad mano skonio receptoriai atbuko, vienąkart jaučiu kartumą, kitą kartą ne.