Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 13, 10:23)
Prisiekiu, beze dariau paskutini karta...  mad.gif visa vaizda tik gadina ir nervus..

LAbas rytas 4u.gif
nevaryk and bezo, gerai cool.gif Mano MĖGIAMIAUSIAS kremas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 13, 10:23)
LAbas rytas  4u.gif
nevaryk and bezo, gerai  cool.gif  Mano MĖGIAMIAUSIAS kremas  wub.gif

O mano ne... ir nedarysiu daugiau jo bebe.gif
Atsakyti
Labas mergaitės, va bezu puoštas tortukas močiutei kaip buvau žadejusi ikeliu, naminiam vartojimui, šonų netepiau sviestiniu kremu tai mažumėlę pasileido kol nuvežėm, bet ant višaus liko nepakitęs, rodausi kas gavosi smile.gif bezas baisiai kaprizingas, užtat skaaanus wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tortas Apelsininis sufle mergaitei dievinančiai Hanna Montana......
user posted image
Atsakyti
Sandr_e,niu vaaaa, matai, kaip gražiai moki thumbup.gif

Kirbe, liuksiškas thumbup.gif man tos spalvos kaip gražiai žiūrisi, liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 13 rugsėjo 2010 - 11:31
Oi, moteriskes, beskaitinedama ir bevarvindama seile i jusu tortus net pamirsau, kad mesa puode verda biggrin.gif Gerai, kad noris kvapus uzuode is virtuves o tai butu neleime.

As vis su savo klausimais. Igrysiu jums iki gyvo kaulo biggrin.gif
Sakykit, o tortu apdailai pries apdengiant mase, dazniausiai naudojate morengini sviestini krema? Dviguba norma pasidarote? Pora kartu dariau, tai is vienos normos ner ten ko
Atsakyti
Asseni, be žodžių bigsmile.gif Saulėgrąžos nemirtingos, ir visa kompozicija thumbup.gif

Neli, labai gražūs abu tortukai, o pinigų maišas toks storas biggrin.gif Idėja dėl mergvakario torto gera bigsmile.gif thumbup.gif

Kirbe jau toks visas suderintas wub.gif Man kartais būna baisu, kad neperkraut, ar trūksta ko nors, o tavo atrodo kaip iš paveiksliuko, viskas savo vietoje 4u.gif

Įkeliu ir aš vieną savo. Medutis su pesikais, MMG, aisingas, marcipanas, 4,5 kg 4u.gif Fotografuot nemoku, žalia spalva iš tikrųjų daug sodresnė 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Norejau paklausti gal kuri zino kur butu galima nusipirkti tu monetu 'pinigu maisui' Londone, nes, kad Lietuvoje yra tai zinojau, o cia kazkaip niekur nesu macius. Gal kas gyvena cia ir pagelbes?
Atsakyti
Pupainga, kuklus, bet mielas tortikas thumbup.gif

aš tortus tai Šarlotės sviestiniu aptepinėju, ir būtinai įmaišau medučio lakštelių tarkuotų sijotų per sietelį trupinukų 4u.gif morenginis sviestinis skirtas puošimui 4u.gif
Atsakyti
O aš aptepineju sviestinis su kond.pienu kremas.......
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 09 13, 12:24)
Norejau paklausti gal kuri zino kur butu galima nusipirkti tu monetu 'pinigu maisui' Londone, nes, kad Lietuvoje yra tai zinojau, o cia kazkaip niekur nesu macius. Gal kas gyvena cia ir pagelbes?

Parduotuvej Lidl turetu but mirksiukas.gif
Atsakyti
Sandr_e, toks rudeniškas tortas bigsmile.gif tik aš gal gėlių nedėčiau, o dar vieną kitą klevo lapelį g.gif

kirbe, dailus torčiukas thumbup.gif spalvytės wub.gif

pupainga, kokia žuvis pagauta bigsmile.gif ir varlyčių yra baloje thumbup.gif
Atsakyti