Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(neli @ 2010 09 12, 18:28)
Ot, merginos, po savaitgalio jau tik šampės nori lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Oki, imkit, jei tik patiks biggrin.gif
Na tuo pačiu tada dar vieną kuklų, su keliais variantais, valgėm kavinėj, tai sakėm, kad kuklus ir nieko tokio jame nėra, nes labai nenorėjo leisti atsinešti torto ax.gif . Mergvakariui, tas pat šokoladinis tortas, pastilažas.

Uij... koks mazytis... hihihi.gif
Papildyta:
Bet tai geras, nuimi skrybele, o ten staigmenele biggrin.gif tik diiiiiiidelio norisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kokai gera mintis, super.
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2010 09 12, 18:32)
Jau kelintą kartą užsiraunu ant N-14 tortų, kai vaikai žiūri...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif šiaip stengiuosi nedėti viešai, ale vat, pataikiau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 12, 18:34)
Uij... koks mazytis...  hihihi.gif

pageidavimas buvo - "mažytis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif gana čia kuinus daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 09 12, 18:54)

pageidavimas buvo - "mažytis" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gana čia kuinus daryti lotuliukas.gif

Eiki sau, mergos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
is karto matosi prie ko rugiagele pripratus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
cia truputi ne i tema, bet sveikinu Lietuva su pergale drinks_cheers.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 12, 21:16)
is karto matosi prie ko rugiagele pripratus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu jau, man apie tuos KUINUS tik pasvajot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 12, 21:26)
Nu jau, man apie tuos KUINUS tik pasvajot  lotuliukas.gif

mazus isjuoki,kuinus tik svajonese matai..is kur pas tamsta du vaikuciai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet jau ne i tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 12, 21:27)
mazus isjuoki,kuinus tik svajonese matai..is kur pas tamsta du vaikuciai? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu bet jau ne i tema 4u.gif

Gandras atnese blink.gif oij, dabar gi varnos nesa, pamirsau lotuliukas.gif

Uz nesaminingas zinutes, ryt atnesiu torta smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

O stai ir mano kuklus tortukas. Viduje snikersas, o papuosimai visi is sokolado smile.gif
user posted image
Atsakyti
[/B]Rutele81[B] labai labai mielas torciukas ir labai skanus atrodo. 4u.gif
Atsakyti
oj oj oj, duokit man tą šokoladinį šeeeennnnnn, jau koks apetitnas, niam thumbup.gif
Atsakyti
Prisiekiu, beze dariau paskutini karta... mad.gif visa vaizda tik gadina ir nervus..
Atsakyti