Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

user posted image

su širdutėmis tai trafaretas, o pdėklo apverčiau ir apatinę pusę ir viršutinę, žodžiu nori lygių dalių dalintuvas tortui, nori padėklas tortui, man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 12, 12:15)
[url=http://www.radikal.ru][img]

su širdutėmis tai trafaretas, o pdėklo apverčiau ir apatinę pusę ir viršutinę, žodžiu nori lygių dalių dalintuvas tortui, nori padėklas tortui, man patiko  ax.gif

Kokie faini... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 12 rugsėjo 2010 - 11:18
ateinu ir ar su savo turtuku pasirodyti. Manasis aisku daug paprastesnis nei jusiskiai. Maskarpones surio tortas, sviestinis kremas ir aisingas papuosimai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 09 11, 19:44)
Wavin viskas gerai tik gal man T gal biškutį per didelė  ax.gif

ačiū už pastabą , kitą kartą visas raides darysių vienodo dydžio ax.gif ... mat dariau galvodama...juk vardas turi būti iš didžiosios raidės doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aize @ 2010 09 12, 09:10)
pas mane taip po kiekvieno torto nuo pat pirmo doh.gif  lotuliukas.gif Nebuvo nei vieno, kad va imi ir padarai, visada su nuotykiais kokiais doh.gif

pas mane taip pat.... visada kas nors nepavyksta, kaip planuota.... o tada puoli taisyti... ir kažką naują sugalvoji... biggrin.gif , bet kiek nervų prigadini doh.gif .. galvoji nebedarysi... bet noras tobulėti didesnis ax.gif

Olesta o kurioje maximoje tu čia pirkai.. ir jei ne paslaptis kiek kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 12 rugsėjo 2010 - 13:21
Zhibute, nu nieko sau paprastesnis blink.gif blink.gif blink.gif man dar iki tavo personažų gerai drąsos pasisemt reikėtų thumbup.gif liuks tortas thumbup.gif

Wavin, priešais Nemuno polikliniką- vaiduoklio maximoje mirksiukas.gif po 4,99 lt 4u.gif
Atsakyti
Merginos, pas jus tik neužsuk dienelę ir kiek grožių pridedat thumbup.gif Mačiau labai daug gražių krikštynų torčiukų, ir su bateliais, ir su meškiais.

rugiagele26, gal ir vargai, bet torčiukas su avyte mielas (man kaip tik kitai savaitei tokio aviuko reik biggrin.gif )

akvilyte, su drambliuku kokios spalvytės wub.gif

Olesta, vestuvinis bigsmile.gif

wingaile, ale iš napoleono ir padarei tokį grožį biggrin.gif juk turėjo sunku būti formuoti. g.gif

kirbe, vienetukas man labai patiko.

naitas, toks rudeniškas thumbup.gif

Asseni, na tas su saulėgrąžomis pakerėjo mane wub.gif Kaip smagu būna laukti tavo tortų biggrin.gif

Įdomu, kur Miglė dingo g.gif
Atsakyti
Šimtalapis vestuvėms, gėlės pastilažinės, aplieta baltu kiaušinio su sviestu glajumi
user posted image

Seniai čia matytas pinigų maišas, tortas - šokoladinis su karameliniu aguoniniu kremu ir vyšniomis ir avietėmis, dengta šokoladine saldainių mase. (nešėm kaip dovanos priedą jauniesiems)
user posted image
Atsakyti
Neli, suuuuper blink.gif thumbup.gif hm... simtalapio mielai sukirsciau.. ir sampano noriu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 12 rugsėjo 2010 - 17:11
įpilk Nelyte šampano šalkelį blush2.gif jatus kaip fainiai sumąstyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 12, 18:21)
įpilk Nelyte šampano šalkelį  blush2.gif  jatus kaip fainiai sumąstyta  thumbup.gif

Noriu sampano... kaip as ji megstu... alc.gif
Atsakyti
Ot, merginos, po savaitgalio jau tik šampės nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oki, imkit, jei tik patiks biggrin.gif
Na tuo pačiu tada dar vieną kuklų, su keliais variantais, valgėm kavinėj, tai sakėm, kad kuklus ir nieko tokio jame nėra, nes labai nenorėjo leisti atsinešti torto ax.gif . Mergvakariui, tas pat šokoladinis tortas, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 12 rugsėjo 2010 - 17:29
Jau kelintą kartą užsiraunu ant N-14 tortų, kai vaikai žiūri...
Atsakyti