Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zibute77 @ 2010 09 12, 00:03)
Daugelio is senbuviu kepejeliu jau net nepaziurejus i nika galiu pasakyti kieno tortukas, visus turi savo braiza ir kirvirnos jis tikrai nuostabus ir savitas thumbup.gif

kieno kieno? lens.gif listen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 11 rugsėjo 2010 - 22:43
QUOTE(naitas @ 2010 09 11, 23:42)
kieno kieno? lens.gif listen.gif

pas mus labai daug naujokių priviso, nebesuvokiu ir aš kurios čia tie tortai tokie savotiški lotuliukas.gif manau čia turėjo būti žodis „kiekvienos“, aš 5 kartus perskaičiau, kol įsikirtau lotuliukas.gif

ačiū, kad mane mylite wub.gif tuoj į Smoriginą pavirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
AŠ prižadu šiandien paskutinį kartą puošiau tortą. Nu ***** kai labai stengiuosi... amžinai šnipštas gaunasi... Eina sau jau toks nelaimėlis mano otrtas gavosi, kad verkiau atsisėdusi.. Viskas atsibodo kai taip nesiseka.. Labai džiaugiuosi už jus kad nepasidudoa mokinatės ir gražiai jums sekasi.. EInu miegot..
Atsakyti
soriux turejau minty kiekvienos blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Daznai uzeinu pasiziureti, tik retai kada beparasau ka, nes jau buna ir be manes visos isgyrusios torciukus ir mano nuomones cia maziausiai kam reik.
Atsakyti
Shrekiuke unsure.gif kas nutiko unsure.gif negi gali būti taip blogai??? kas nutiko tau ten unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 09 12, 00:39)
AŠ prižadu šiandien paskutinį kartą puošiau tortą. Nu ***** kai labai stengiuosi... amžinai šnipštas gaunasi... Eina sau jau toks nelaimėlis mano otrtas gavosi, kad verkiau atsisėdusi.. Viskas atsibodo kai taip nesiseka.. Labai džiaugiuosi už jus kad nepasidudoa mokinatės ir gražiai jums sekasi.. EInu miegot..

Nepergyvenk... as po beveik kiekvieno torto taip sakau... irnesakyk.gif ir vistiek kepu...
Atsakyti
Labukas kepėjėlės 4u.gif

Aš čia pas jus tylusis stebėtojas 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(shrekiuke @ 2010 09 12, 00:39)

neliūdėk console.gif pas mane taip po kiekvieno torto nuo pat pirmo doh.gif lotuliukas.gif Nebuvo nei vieno, kad va imi ir padarai, visada su nuotykiais kokiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 11, 23:03)
tuoj į Smoriginą pavirsiu  lotuliukas.gif

na jau na jau, tu net iš už milijono kilometrų į jį nenenši tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 09 12, 01:39)

na jau.. juk tai tik valgomi dalykai. Na jie turi būti gražūs.. bet nebūtinai taip smulkmeniškai tikroviški.. Svarbu, kad tortas būtų estetiškas. Neprivalai prie jo gulti ir keltis, ir sudėti visą savo gyvenimą. 4u.gif

QUOTE(zibute77 @ 2010 09 12, 01:43)
soriux turejau minty kiekvienos.
Daznai uzeinu pasiziureti, tik retai kada beparasau ka, nes jau buna ir be manes visos isgyrusios torciukus ir mano nuomones cia maziausiai kam reik.

o aš pamaniau, kad norėjai parašyt kirbės biggrin.gif . Gerai, kad pasitikslinau. O Tu vistiek parašyk. Nesvarbu, kad kitos jau būna pagyrusios. Čia juk tortų terapija wub.gif
Atsakyti
Mergaitėėėėėėėėėėssss, aš ką tik iš Maximos, bent jau pas mus tai yra šiandien tortams, pyragams padėklai-pjaustyklės su akcija ir trafaretai thumbup.gif lėkit kol dar yra, kad ir plastikas, bet dailiai padaryta thumbup.gif ir piguuuuuuu thumbup.gif žodžiu va apgyriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2010 09 11, 19:24)
gal radot kokią gudrybę kaip tas raides daryti, išimti ir pan biggrin.gif ?

Buvo viena mamytė parašius čia, kad reik vos vos padžiovint jau pastiliažą prie pradedant spaust raides. Nes aš saviškes jau buvau nurašius, ale atsiprašiau... Išsiėmė net be adatėlės pagalbos...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 12, 11:22)
Mergaitėėėėėėėėėėssss, aš ką tik iš Maximos, bent jau pas mus tai yra šiandien tortams, pyragams padėklai-pjaustyklės su akcija ir trafaretai thumbup.gif  lėkit kol dar yra, kad ir plastikas, bet dailiai padaryta thumbup.gif  ir piguuuuuuu thumbup.gif  žodžiu va apgyriau  mirksiukas.gif

Pas mus tokiu dalyku tai tikrai nebus biggrin.gif
Atsakyti