Nu jo aš taip ir sakiau , kad barbės gaila viena juoktis pradėjau , vaizdelis nekoks mano vyrai prie teliko verkia jau vos ne balsu o aš viena žvengiu
dažus tai ir aš tokius turiu jie geliniai berods , draugauju tik su pastilažu , tai jei dažus su degtine biškutį skiedžiu , pradeda kai nupieši lietis , gal reik bandyt neskiest , bet jie tirštoki
kai bandau piešt rankos dreba ir nė tutelių sukt nemoku , nė antgaliukų plonų neturiu , o taip noriu , man taip gražu taip gražu
tūteles reikia išmokti sukti ir viskas pavyks, o dažus gel paste per smarkiai atskiedi, galima ir su jais piešti, bet jei liejasi, vadinasi per daug degtinės, pasiimk dažų kiek nori ir po lašą dediesi degtinės ir maišai tuos dažus iki tol, kol Tau patiks konsistencija, bet jų skystų pasidaryti neverta tada liejasi, pabandyk su mažu kiekiu iš pradžių
[quote=Asseni,2010 09 11, 18:33]
As vel su gelem
Per dvi savaites tiek ju pridariau, kad turbut per metus tiek nesu darius
Tortas su saulegrazom
[bukit gera pasakykit su kokia formyte taip graziai saulegrazas padarot, ar cia atskirai ju lapeliai suklijuoti?aciu
As vel su gelem
Tortas su saulegrazom
[bukit gera pasakykit su kokia formyte taip graziai saulegrazas padarot, ar cia atskirai ju lapeliai suklijuoti?aciu
QUOTE(Asseni @ 2010 09 11, 18:33)
As vel su gelem
Tortas su saulegrazom
Tortas su saulegrazom
Cia tikrai ne su formyte daryta... atskiri lapukai garantuoju...
QUOTE(Etina @ 2010 09 11, 15:38)
Na, ką.. atnešu antrus namų darbus
šiandien nesėkminga diena.. tortą išmaliavojau kočėlą sulaužiau.. vienžo..
Cipsiuko medutis, mmg...
šiandien nesėkminga diena.. tortą išmaliavojau kočėlą sulaužiau.. vienžo..
Cipsiuko medutis, mmg...
etina,kita syki,kai spalvinsi lapus,imaisyk truputi zalios ir geltonos,gausis naturalesni
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 11, 19:47)
Nesuprantu, kam zmones krepsiniui eikvoja nervus as isjungiau kanala iskart, man pikta, kad tokiam sudui laikas eikvojamas
na jau na jau...kur patriotiškumas tamstos.....
QUOTE(Asseni @ 2010 09 11, 17:33)
As vel su gelem
Tortas su saulegrazom
[
Olesta, Barby superine spalva
Tortas su saulegrazom
[
Olesta, Barby superine spalva
nuostabios saulegrazos.. realios tiesiog
QUOTE(kice @ 2010 09 11, 21:05)
nuostabios saulegrazos.. realios tiesiog
kažin ji čia ne iš turgaus parneše ir uždejo ant torto.....
o jei rimtai-pasaka...... labai gražu ir tikroviška......
vestuvinis irgi nuostabus......ech tekėčiau ir tekečiau[jei tik kas imtu aišku]
QUOTE(naitas @ 2010 09 11, 17:21)
Su raidėm cirkinaus 1,5 valandos, o su Y raide - 20 minučių
gal radot kokią gudrybę kaip tas raides daryti, išimti ir pan ?
QUOTE(Olesta @ 2010 09 11, 20:52)
žinok, man vos šoko nebuvo, ateina pora tėvelių pasiimti tos barbės ir tėtis sako, viskas, važiuojam į Maximą,
lengviau atsikvėpiau tik perskaičius iki galo
QUOTE(jurguliux @ 2010 09 11, 22:24)
manau, kad gudrybė yra labai gerai atitaikytam pastilaže ar MMG - kai jis jau nelimpa, bet dar ir netrupa.
Pasidariau pastilažo ne tik kad be tragakano gumos, bet dar ir neleidau pabręsti iki rytojaus.. tai dabar knisuos :.. o limpa gyvatė prie visko.. arba trupa nuo pudros.. tas tragakanas tiesiog privalomas
Labai nuostabus visu tortukai, bet butu net negrazu nepagirti Asseni tikrai puikus ir neapsakomo grozio, o geles Neissivaizduoju kada miegoti, nes tai juk daug laiko reik tokiems groziams.
Taip pat Olestos puikus tortai.
Daugelio is senbuviu kepejeliu jau net nepaziurejus i nika galiu pasakyti kieno tortukas, visus turi savo braiza ir kirvirnos jis tikrai nuostabus ir savitas
Taip pat Olestos puikus tortai.
Daugelio is senbuviu kepejeliu jau net nepaziurejus i nika galiu pasakyti kieno tortukas, visus turi savo braiza ir kirvirnos jis tikrai nuostabus ir savitas
gavosi beze, myliu jus visas o labiaus Oletuke AČIŪ tau, ryt atnešiu pasirodyt tortuką tokį paprastutį bet garbės žodis, irgi su klevo lapais nekopinau nieko nes prieš savaitę lapai padaryti,o šiandien uždėti