As vel su gelem
Per dvi savaites tiek ju pridariau, kad turbut per metus tiek nesu darius
Tortas su saulegrazom
7 kg. Apacia sokoladinis su triufeliniu griliaziniu sluoksniu ir su slyvomis
Virsus jogurtinis su braskiu sluoksniu
Aciu visom uz vestuvinio ivertinima.
naitai, geliu viduriukai - siulai. Vestuvese nebuvo vaiku, tai geles grynai kaip dekoracija.
o anemones, tai lyg plukes lietuviskai
Olesta, Barby superine spalva
asseni,kaip grazuuuuu
ir tas su anemonem
o kas ciaper triufelinis sluoksnis?ir as tokio noriu
nu kaip jus taip graziai drugelius nudazot,mano sleivos rankos to nesugeba
ir tas su anemonem
o kas ciaper triufelinis sluoksnis?ir as tokio noriu
nu kaip jus taip graziai drugelius nudazot,mano sleivos rankos to nesugeba
QUOTE(Asseni @ 2010 09 11, 18:33)
Tortas su saulegrazom
nu tortas kaip tortas.. Asseni, pas Tave kaip visada.. su trūkumais. Šitam torte ŽVIRBLIŲ trūksta. Gi saulėgrąžos
juokauju..
Superb tortas..
QUOTE(Asseni @ 2010 09 11, 18:33)
naitai, geliu viduriukai - siulai. Vestuvese nebuvo vaiku, tai geles grynai kaip dekoracija.
aaaa.. ačiū.. o tada saulėgražų viduriukuos kas - veliūrinio sijono lopai?
QUOTE(naitas @ 2010 09 11, 18:02)
QUOTE(naitas @ 2010 09 11, 18:02)
o tada saulėgražų viduriukuos kas - veliūrinio sijono lopai?
Oj, negaliu
Mases gabaliukas idetas i viduriuka ir padazytas
O jetau... jetau... nu aju tortų gražumas....Asseni... tai jau meeeistrė , jau ir Olestos barbytė . Jau tiek tortukų užderėjo "ant savaitgalio"
Atnešu ir aš savo pradedančiosios tortuką....(dabar tik progai apsitaikius ir gaminu, praktikuojuosi , nors kartais tai su tom dengimo masėm man tenka paplūšėti )
Kriaušinis-karamelinis torčiukas ( receptūroje man mažoka želatinos, norėjosi, kad tvirtesnis kremas būtų, toks patižes buvo, o gal todėl, kad šviežias kriauses dėjau, be to šiek tiek sunkos iš jų buvo kreme...) na bet šiaip ne taip papuošiau.."patižėlį" , cukrinė masė, pestilažas
Atnešu ir aš savo pradedančiosios tortuką....(dabar tik progai apsitaikius ir gaminu, praktikuojuosi , nors kartais tai su tom dengimo masėm man tenka paplūšėti )
Kriaušinis-karamelinis torčiukas ( receptūroje man mažoka želatinos, norėjosi, kad tvirtesnis kremas būtų, toks patižes buvo, o gal todėl, kad šviežias kriauses dėjau, be to šiek tiek sunkos iš jų buvo kreme...) na bet šiaip ne taip papuošiau.."patižėlį" , cukrinė masė, pestilažas
o ko i mano klausimus nieks neatsake?
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 11, 18:22)
o ko i mano klausimus nieks neatsake?
Kokia nekantri... nezinau
As tai triufelinio recepto noriu
Asseni, o kada Tu miegi aš tai miegočiau, bet per Tavo įkeltas grožybes negaliu atplėšti blakstienų nuo moniko, tas su anemonėmis gražus, bet šitas su saulėgrąžomis nemoku apsakyti koks man jis gražus, labai nu labai gražus...
Wavin, malačius, kad stengiesi
Naitai
Wavin, malačius, kad stengiesi
Naitai
Etina jau rašiau bandyk šarlot , jis toks nekaltas skonis prie bet ko tinka ir trupinuku nereik gailet , olesta jau rašė užšpakliuoji kaip reikalas tada viskas gerai gaunas , dėl tortuko olesta labai taikliai pakomentavo
Olesta barbė tai kaip visos eilinės barbės , nu bet aprėdai tai grožis tikras , buč ta mergaitė , kuri jį gaus tai už lėlės ir į žailų dėžę apie lėlės suvalgymą nė kalbų , pasiuvinėta ir tobulai , paskutiniu metu visi dailūs siuvinėjimai taip man širgį drasko , kiek bandau nė velnio neišeina
man klausimukas iškilo o kokiais dažais voražmogio tinklas paišyts ir ar jie buvo kuo skiesti , ir ar masė pastilažas
Laurechka gražiai viskas padaryta ir batukai labai mieli
Shrekiuke tų kelių raukšlrlių visai nesimato viskas gerai
Naitai tai ko taip nufotkinta , kad didžiausias darbas nelabai matos , bet jau parašas , kad tik dievui į ausį
Wavin viskas gerai tik gal man T gal biškutį per didelė
Asseni jau vakar supratau , kad dulkė duvau dulke ir liksiu ,per naktį apsiraminau , šiandien vėl pritrenktai sužavėta esu , sąžinės reik turėti
nu ir ilgai rašiau , parašau du žodžius nubėgu prie teliko pasikeikiu pasikeikiu, kuo toliau tuo labiau keikiuos
Olesta barbė tai kaip visos eilinės barbės , nu bet aprėdai tai grožis tikras , buč ta mergaitė , kuri jį gaus tai už lėlės ir į žailų dėžę apie lėlės suvalgymą nė kalbų , pasiuvinėta ir tobulai , paskutiniu metu visi dailūs siuvinėjimai taip man širgį drasko , kiek bandau nė velnio neišeina
man klausimukas iškilo o kokiais dažais voražmogio tinklas paišyts ir ar jie buvo kuo skiesti , ir ar masė pastilažas
Laurechka gražiai viskas padaryta ir batukai labai mieli
Shrekiuke tų kelių raukšlrlių visai nesimato viskas gerai
Naitai tai ko taip nufotkinta , kad didžiausias darbas nelabai matos , bet jau parašas , kad tik dievui į ausį
Wavin viskas gerai tik gal man T gal biškutį per didelė
Asseni jau vakar supratau , kad dulkė duvau dulke ir liksiu ,per naktį apsiraminau , šiandien vėl pritrenktai sužavėta esu , sąžinės reik turėti
nu ir ilgai rašiau , parašau du žodžius nubėgu prie teliko pasikeikiu pasikeikiu, kuo toliau tuo labiau keikiuos
Nesuprantu, kam zmones krepsiniui eikvoja nervus as isjungiau kanala iskart, man pikta, kad tokiam sudui laikas eikvojamas
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 11, 19:47)
Nesuprantu, kam zmones krepsiniui eikvoja nervus as isjungiau kanala iskart, man pikta, kad tokiam sudui laikas eikvojamas
o tu ką gal ne Lietuvė esi , nori nenori privalu , juk nieko daugiau nesugebam, nu nebent su tortais visom amerikonų kepyklom nosis nušluostytume
žinok, man vos šoko nebuvo, ateina pora tėvelių pasiimti tos barbės ir tėtis sako, viskas, važiuojam į Maximą, pirksim normalų tortą, paprastą man kojas tik lengvai pakirto, galvoju, šakės, nepatiko žmogui ir pabaigia jis sakinį man begalvojant...: o šitą pasidėsim į sekciją, aš jos pjaustyti neleisiu tai pats didžiausias komplimentas iš vyro man
dėl voro: masė tai ne tik pastiliažas, kadangi dariau vestuvinį, buvau prisidarius ir MMG ir pastiliažo ir tas abi mases maišiau, mėlyna spalva Sugarflair Ice Blue, o juodą turiu skystus irgi sugarflair'o berods, grynai skysti laša lašiukais kai pili, kaip rašalas, tai plonu teptuku piešiau ant masės...
o kas nesigauna su siuvinėjimu??? išpieši raštą ir teptuku braukai link centro
dėl voro: masė tai ne tik pastiliažas, kadangi dariau vestuvinį, buvau prisidarius ir MMG ir pastiliažo ir tas abi mases maišiau, mėlyna spalva Sugarflair Ice Blue, o juodą turiu skystus irgi sugarflair'o berods, grynai skysti laša lašiukais kai pili, kaip rašalas, tai plonu teptuku piešiau ant masės...
o kas nesigauna su siuvinėjimu??? išpieši raštą ir teptuku braukai link centro