Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

As vel su gelem laugh.gif
Per dvi savaites tiek ju pridariau, kad turbut per metus tiek nesu darius doh.gif

Tortas su saulegrazom

user posted image

7 kg. Apacia sokoladinis su triufeliniu griliaziniu sluoksniu ir su slyvomis
Virsus jogurtinis su braskiu sluoksniu

Aciu visom uz vestuvinio ivertinima.
naitai, geliu viduriukai - siulai. Vestuvese nebuvo vaiku, tai geles grynai kaip dekoracija.
o anemones, tai lyg plukes lietuviskai

Olesta, Barby superine spalva
Atsakyti
asseni,kaip grazuuuuu wub.gif

ir tas su anemonem wub.gif wub.gif wub.gif

o kas ciaper triufelinis sluoksnis?ir as tokio noriu lotuliukas.gif

nu kaip jus taip graziai drugelius nudazot,mano sleivos rankos to nesugeba cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 11 rugsėjo 2010 - 16:48
QUOTE(Asseni @ 2010 09 11, 18:33)
Tortas su saulegrazom

nu tortas kaip tortas.. Asseni, pas Tave kaip visada.. su trūkumais. Šitam torte ŽVIRBLIŲ trūksta. Gi saulėgrąžos laugh.gif

juokauju..
Superb tortas.. notworthy.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 09 11, 18:33)

naitai, geliu viduriukai - siulai. Vestuvese nebuvo vaiku, tai geles grynai kaip dekoracija.

aaaa.. ačiū.. o tada saulėgražų viduriukuos kas - veliūrinio sijono lopai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 11, 18:02)
Šitam torte ŽVIRBLIŲ trūksta. Gi saulėgrąžos  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(naitas @ 2010 09 11, 18:02)
o tada saulėgražų viduriukuos kas - veliūrinio sijono lopai? mastau.gif

Oj, negaliu lotuliukas.gif
Mases gabaliukas idetas i viduriuka ir padazytas
Atsakyti
O jetau... jetau... bigsmile.gif nu aju tortų gražumas....Asseni... tai jau meeeistrė wub.gif , jau ir Olestos barbytė thumbup.gif . Jau tiek tortukų užderėjo "ant savaitgalio" thumbup.gif

Atnešu ir aš savo pradedančiosios tortuką....(dabar tik progai apsitaikius ir gaminu, praktikuojuosi assa.gif , nors kartais tai su tom dengimo masėm man tenka paplūšėti karsta.gif )
Kriaušinis-karamelinis torčiukas ( receptūroje man mažoka želatinos, norėjosi, kad tvirtesnis kremas būtų, toks patižes buvo, o gal todėl, kad šviežias kriauses dėjau, be to šiek tiek sunkos iš jų buvo kreme...) na bet šiaip ne taip papuošiau.."patižėlį" lotuliukas.gif, cukrinė masė, pestilažas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 11 rugsėjo 2010 - 17:20
o ko i mano klausimus nieks neatsake? blink.gif blink.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 09 11, 18:22)
o ko i mano klausimus nieks neatsake? blink.gif  blink.gif  cool.gif

Kokia nekantri... nezinau biggrin.gif

As tai triufelinio recepto noriu ax.gif
Atsakyti
Asseni, o kada Tu miegi g.gif aš tai miegočiau, bet per Tavo įkeltas grožybes negaliu atplėšti blakstienų nuo moniko, tas su anemonėmis gražus, bet šitas su saulėgrąžomis wub.gif wub.gif wub.gif nemoku apsakyti koks man jis gražus, labai nu labai gražus... wub.gif

Wavin, malačius, kad stengiesi thumbup.gif

Naitai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Etina jau rašiau bandyk šarlot , jis toks nekaltas skonis prie bet ko tinka ir trupinuku nereik gailet , olesta jau rašė užšpakliuoji kaip reikalas tada viskas gerai gaunas biggrin.gif , dėl tortuko olesta labai taikliai pakomentavo

Olesta barbė tai kaip visos eilinės barbės irnesakyk.gif , nu bet aprėdai tai grožis tikras , buč ta mergaitė , kuri jį gaus tai už lėlės ir į žailų dėžę apie lėlės suvalgymą nė kalbų lotuliukas.gif , pasiuvinėta ir tobulai , paskutiniu metu visi dailūs siuvinėjimai taip man širgį drasko verysad.gif , kiek bandau nė velnio neišeina
man klausimukas iškilo o kokiais dažais voražmogio tinklas paišyts ir ar jie buvo kuo skiesti ax.gif , ir ar masė pastilažas
Laurechka gražiai viskas padaryta ir batukai labai mieli
Shrekiuke tų kelių raukšlrlių visai nesimato schmoll.gif biggrin.gif viskas gerai
Naitai tai ko taip nufotkinta , kad didžiausias darbas nelabai matos biggrin.gif , bet jau parašas , kad tik dievui į ausį
Wavin viskas gerai tik gal man T gal biškutį per didelė ax.gif
Asseni jau vakar supratau , kad dulkė duvau dulke ir liksiu lotuliukas.gif ,per naktį apsiraminau , šiandien vėl pritrenktai sužavėta esu , sąžinės reik turėti nono.gif wub.gif
nu ir ilgai rašiau , parašau du žodžius nubėgu prie teliko pasikeikiu pasikeikiu, kuo toliau tuo labiau keikiuos doh.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kam zmones krepsiniui eikvoja nervus biggrin.gif as isjungiau kanala iskart, man pikta, kad tokiam sudui laikas eikvojamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 11, 19:47)
Nesuprantu, kam zmones krepsiniui eikvoja nervus  biggrin.gif as isjungiau kanala iskart, man pikta, kad tokiam sudui laikas eikvojamas  lotuliukas.gif

o tu ką gal ne Lietuvė esi g.gif lotuliukas.gif , nori nenori privalu lotuliukas.gif , juk nieko daugiau nesugebam, nu nebent su tortais visom amerikonų kepyklom nosis nušluostytume lotuliukas.gif
Atsakyti
žinok, man vos šoko nebuvo, ateina pora tėvelių pasiimti tos barbės ir tėtis sako, viskas, važiuojam į Maximą, pirksim normalų tortą, paprastą blink.gif man kojas tik lengvai pakirto, galvoju, šakės, nepatiko žmogui unsure.gif ir pabaigia jis sakinį man begalvojant...: o šitą pasidėsim į sekciją, aš jos pjaustyti neleisiu wub.gif tai pats didžiausias komplimentas iš vyro man blush2.gif thumbup.gif

dėl voro: masė tai ne tik pastiliažas, kadangi dariau vestuvinį, buvau prisidarius ir MMG ir pastiliažo ir tas abi mases maišiau, mėlyna spalva Sugarflair Ice Blue, o juodą turiu skystus irgi sugarflair'o berods, grynai skysti laša lašiukais kai pili, kaip rašalas, tai plonu teptuku piešiau ant masės...

o kas nesigauna su siuvinėjimu??? išpieši raštą ir teptuku braukai link centro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 11 rugsėjo 2010 - 18:56