Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(linette @ 2010 09 11, 08:38)

Kirbe visi trys kaip visada be priekaištų  thumbup.gif , man tai tas medžiotojas labai patiko ir batukai , o kaip jie padaryti , bent fotkėj tai atrodo kaip permatomi  g.gif  ax.gif , labai gražu

ačiu.....batukai iš medžiagos Organzos padaryti.....čia Migles ideja...ačiu jai..... 4u.gif kažkur buvo aprašyta kaip daryti......trumpai pasakysiu,kad iš pastilažo arba aš šiuo atveju iš MMG išsikerpam paduka,po to iš medžiagos išsikerpam batuka pagal schema ir priklijuojam prie paduko...po to papuošiam aisingu.....tikrai nesunku ir gražu....
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

Ačiū mergaitės, kad nepatingėjote parašyti komentarus.
Kaspino, ten nė but neturėjo.. slėpiau plyšimą, su nagu užkliuvau blush2.gif nebebuvo laiko ką nors papildomai daryti.. tai ačiū Aukščiausiajam, kad dar turėjau jo biggrin.gif
Jo, su išlyginimu reikalai dar gilūs.. Lyginau sviestiniu kremu su trupinukais..
sakykit, kokio storio išlyginamasis sluoksnis gaunasi? kremų aš nemėgstu, tai dedu minimaliai, čia įtariu pagrindinė klaida g.gif
Gerai, kad bet šeimynai patiko biggrin.gif

Eisiu dabar dar vieną puošti.. patiko man su mmg dirbti..

Asseni, Kirbe, Olesta.. tikrai auksinės rankelės jūsų.. viskas labai gražu.. matosi, kad rankos nebijo masių..
Linette, man tavo skėtis prieš akis stovi.. nu toks gražus.. tikiuosi pribresiu aš jam..

Daikčiukas gražiai išėjo.. thumbup.gif tik pritariu nuomonei, kad ant viršaus reikėjo drugelį patupdyti bigsmile.gif

Zuliaska, tas lėkštes aš naudoju užkandžiams.. o į ją transportavimui tortą tik dedu ax.gif ax.gif nepatinka ir man tie kraštukai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etina: 11 rugsėjo 2010 - 10:10
Kirbes medzotojas COOL COOL. Gerai, kad maniskis nemato- butu akmenelis i mano darza blink.gif
Atsakyti
Na, ką.. atnešu antrus namų darbus g.gif

šiandien nesėkminga diena.. tortą išmaliavojau doh.gif kočėlą sulaužiau.. vienžo..
Cipsiuko medutis, mmg...

user posted image

user posted image
Atsakyti
ot viskas būtų puikiai, jei ne vienoda lapų spalva 4u.gif o dėl kočėlo apgaliestauju 4u.gif

įnešiu spalvos į puslapį, tokia rudeniška, oranžinė, Cipviuko medutis su pastiliažu
user posted image

Kirbės medutis su persikais...pastiliažo ir MMg mišinys, marcipaninis žmogus voras...
user posted image

o čia siuvinėjau, bandžiau naują įspaudėlį, žodžiu prinakliavojau, snikersas su mmg ir pastiliažo mišiniu, aisingas...
user posted image

bandžiau naują įspauduką rožyčių, jaunosios suknelei irgi naudojau, tik nuotraukoj nei velnio nesimatė

user posted image

user posted image
suknelės priekį rožytėmis spaudžiau rolleyes.gif
Atsakyti
Olesta, pati graziausia barbe kokia tik esu macius! super!
Atsakyti
Pasivaidenu su krikšynų tortuku....
Vidus- Rafaelo, papuošimas- grietinėlė, pastiliažas ir cukrinė masė...

user posted image
Atsakyti
Mano nevykėlis tortas per tą cukraus pudrą. Dukreytei į darželį žuvytės tema smile.gifuser posted image
Atsakyti
shrekiuke, aš tos pudros jaučiu ir buvau LT nusipirkus.... Nu tragedija buvo.... Ale kol nedažiau aš jos, nesimatė nieko.... Simpatiškas tortukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai vat.. Kai gavosi tokia masė pradėjo viskas nesisekti ir keriauklė normalei neišsiėmė ir šokolado masė pasidarė tokia kažkokia įdomu, matyt medaus per daug įdėjau... Na kai išmuša iš vežių taip ir būna, na vaikams patiko smile.gif juk tas svarbiausia.. Bet ne man.. Na šnd darysiu su normalia jau pruda pati nusipirkau smile.gif Tikiuosi pavyks smile.gif
Atsakyti
o kaip jus juoda spalva isgaunate?
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 09 11, 18:10)
o kaip jus juoda spalva isgaunate?

juodais Sugarflair dažais 4u.gif pirkau 400 gramų bačkutę topsecret.gif. ėėėėėėė, nepardavinėju ph34r.gif

aaa, nu į lapų temą tada dedu parodyt blush2.gif
Cipciuko medutis, puoštas beze ir pastilažo lapais. Su raidėm cirkinaus 1,5 valandos, o su Y raide - 20 minučių doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 11 rugsėjo 2010 - 16:24