Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Asseni---- nepasakysiu nieko naujo ----WAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU first.gif first.gif first.gif first.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Asseni,user posted imageuser posted image
einu vyno ysipilsiu ir vonioj pagulesiu,ba dievaž neužmigsiu..... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vau!!!! seniai bekepiau torta bet tik grietine aptepliodavau ir spalvotais pabarstydavau barstalais kokiais ten is maximos blush2.gif bukit geros kas zinot parasykit informacija kas tas MMG , cinberiai ir visi kiti jusu "keiksmazodziai" butu idealu jei kas nepatingetu surasyt viska manau kiekvienos temos priekyje turetu buti informacija kazokia, nes itariu tokiu klausianciu ne as viena blush2.gif tai speju nusibosta blush2.gif bet labai norisi pabandyt ir man kazka palipdyt tik nezinau kur gauti situ gerybiu, labai grazu labai, ar pirmas tas tortas ar ne pirmas, man kiekvienas savotiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 09 10, 22:21)
vau!!!! seniai bekepiau torta bet tik grietine aptepliodavau ir spalvotais pabarstydavau barstalais kokiais ten is maximos  blush2.gif bukit geros kas zinot parasykit informacija kas tas MMG , cinberiai ir visi kiti jusu "keiksmazodziai" butu idealu jei kas nepatingetu surasyt viska manau kiekvienos temos priekyje turetu buti informacija kazokia, nes itariu tokiu klausianciu ne as viena  blush2.gif tai speju nusibosta  blush2.gif bet labai norisi pabandyt ir man kazka palipdyt tik nezinau kur gauti situ gerybiu, labai grazu labai, ar pirmas tas tortas ar ne pirmas, man kiekvienas savotiskai  thumbup.gif

bet juk viskas yra santraukų temoj, MMG- meian masė su gliukoze, gal trys puslapiai atgal tas pats parašyta 4u.gif visi keiksmažodžiai irgi ten surašyti 4u.gif yra atskira tema...

Asseni, mielas tortukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 10, 21:24)
bet juk viskas yra santraukų temoj, MMG- meian masė su gliukoze, gal trys puslapiai atgal tas pats parašyta 4u.gif visi keiksmažodžiai irgi ten surašyti  4u.gif yra atskira tema...

Asseni, mielas tortukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

mhm ilindau i ta tema, aciu is pradziu skaiciau skaiciau ir neradau blush2.gif sudetingai atrodo, bet jau grazu tai grazu
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 09 10, 22:26)
mhm ilindau i ta tema, aciu is pradziu skaiciau skaiciau ir neradau  blush2.gif sudetingai atrodo, bet jau grazu  tai grazu

labas, smile.gif pabandyk ir tau patiks smile.gif nera taip sudetinga, mes cia visos mokomės 4u.gif jei kas neaisku klausk, tik pirma pasiskaitinėt nemazai reikia smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi dar nespėjau peržvelgt visos temos, bet taip užstrigo asseni tortas, nu kažkas nerealaus...

Olesto mačiau gyvai smile.gif Labai gražus trotukas smile.gif
Papildyta:
bet tai tas pasididžiavimas tik vieno kg? Nemokėčiau tokio padaryti smile.gif
Atsakyti
Asseni,nerealus ............ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 09 10, 21:33)

Vienetukas nu fantastiskas... wub.gif man jis labiausiai istrigo...
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 09 10, 21:47)

pastilazas dengimui ir lipdymui

Labai grazus tortas... tiesiog idealus.. ale kad ir ismasto zmones kakzokiu anemoniu ant torto doh.gif
Atsakyti
Asseni talentas yra talentas wub.gif , mes džiaugiamės , kad kuo daugiau formelių ir visokių fintikliuškų prisiperkam, o jūsų anemonės man rodos jokiom formelėm nė nekvepia smile.gif o atrodo kaip gyvos wub.gif , visi jūsų tortai išskirtiniai, nesikartojantys ir labai meniški , esu sužavėta , taip puošti tikrai retai kuriam lemta išmokti smile.gif

Kirbe visi trys kaip visada be priekaištų thumbup.gif , man tai tas medžiotojas labai patiko ir batukai , o kaip jie padaryti , bent fotkėj tai atrodo kaip permatomi g.gif ax.gif , labai gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 11 rugsėjo 2010 - 07:48
QUOTE(Asseni @ 2010 09 10, 22:47)

O cia mano darytas praeita savaite vestuvinis tortas su anemonem

nuostabybė, ne tortas wub.gif . Kas ta anemonė lietuviškai? ir kas ten do daikčiukai anemonių viduriukuos?
Atsakyti
Nu Kirbe cia pavarei - saunuole. Vienetukas superinis,

Negro falas lotuliukas.gif nereal ax.gif
Atsakyti