Asseni---- nepasakysiu nieko naujo ----WAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Asseni,
einu vyno ysipilsiu ir vonioj pagulesiu,ba dievaž neužmigsiu.....
einu vyno ysipilsiu ir vonioj pagulesiu,ba dievaž neužmigsiu.....
vau!!!! seniai bekepiau torta bet tik grietine aptepliodavau ir spalvotais pabarstydavau barstalais kokiais ten is maximos bukit geros kas zinot parasykit informacija kas tas MMG , cinberiai ir visi kiti jusu "keiksmazodziai" butu idealu jei kas nepatingetu surasyt viska manau kiekvienos temos priekyje turetu buti informacija kazokia, nes itariu tokiu klausianciu ne as viena tai speju nusibosta bet labai norisi pabandyt ir man kazka palipdyt tik nezinau kur gauti situ gerybiu, labai grazu labai, ar pirmas tas tortas ar ne pirmas, man kiekvienas savotiskai
QUOTE(vaidicita @ 2010 09 10, 22:21)
vau!!!! seniai bekepiau torta bet tik grietine aptepliodavau ir spalvotais pabarstydavau barstalais kokiais ten is maximos bukit geros kas zinot parasykit informacija kas tas MMG , cinberiai ir visi kiti jusu "keiksmazodziai" butu idealu jei kas nepatingetu surasyt viska manau kiekvienos temos priekyje turetu buti informacija kazokia, nes itariu tokiu klausianciu ne as viena tai speju nusibosta bet labai norisi pabandyt ir man kazka palipdyt tik nezinau kur gauti situ gerybiu, labai grazu labai, ar pirmas tas tortas ar ne pirmas, man kiekvienas savotiskai
bet juk viskas yra santraukų temoj, MMG- meian masė su gliukoze, gal trys puslapiai atgal tas pats parašyta visi keiksmažodžiai irgi ten surašyti yra atskira tema...
Asseni, mielas tortukas
QUOTE(Olesta @ 2010 09 10, 21:24)
bet juk viskas yra santraukų temoj, MMG- meian masė su gliukoze, gal trys puslapiai atgal tas pats parašyta visi keiksmažodžiai irgi ten surašyti yra atskira tema...
Asseni, mielas tortukas
Asseni, mielas tortukas
mhm ilindau i ta tema, aciu is pradziu skaiciau skaiciau ir neradau sudetingai atrodo, bet jau grazu tai grazu
QUOTE(vaidicita @ 2010 09 10, 22:26)
mhm ilindau i ta tema, aciu is pradziu skaiciau skaiciau ir neradau sudetingai atrodo, bet jau grazu tai grazu
labas, pabandyk ir tau patiks nera taip sudetinga, mes cia visos mokomės jei kas neaisku klausk, tik pirma pasiskaitinėt nemazai reikia
kadangi dar nespėjau peržvelgt visos temos, bet taip užstrigo asseni tortas, nu kažkas nerealaus...
Olesto mačiau gyvai Labai gražus trotukas
Papildyta:
bet tai tas pasididžiavimas tik vieno kg? Nemokėčiau tokio padaryti
Olesto mačiau gyvai Labai gražus trotukas
Papildyta:
bet tai tas pasididžiavimas tik vieno kg? Nemokėčiau tokio padaryti
Asseni,nerealus ............
QUOTE(kirbe @ 2010 09 10, 21:33)
Vienetukas nu fantastiskas... man jis labiausiai istrigo...
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 09 10, 21:47)
Labai grazus tortas... tiesiog idealus.. ale kad ir ismasto zmones kakzokiu anemoniu ant torto
Asseni talentas yra talentas , mes džiaugiamės , kad kuo daugiau formelių ir visokių fintikliuškų prisiperkam, o jūsų anemonės man rodos jokiom formelėm nė nekvepia o atrodo kaip gyvos , visi jūsų tortai išskirtiniai, nesikartojantys ir labai meniški , esu sužavėta , taip puošti tikrai retai kuriam lemta išmokti
Kirbe visi trys kaip visada be priekaištų , man tai tas medžiotojas labai patiko ir batukai , o kaip jie padaryti , bent fotkėj tai atrodo kaip permatomi , labai gražu
Kirbe visi trys kaip visada be priekaištų , man tai tas medžiotojas labai patiko ir batukai , o kaip jie padaryti , bent fotkėj tai atrodo kaip permatomi , labai gražu
QUOTE(Asseni @ 2010 09 10, 22:47)
nuostabybė, ne tortas . Kas ta anemonė lietuviškai? ir kas ten do daikčiukai anemonių viduriukuos?
Nu Kirbe cia pavarei - saunuole. Vienetukas superinis,
Negro falas nereal
Negro falas nereal