QUOTE(naitas @ 2010 09 10, 16:26)
kiek pavyko išskaityti iš įdėto paveiksliuko, tai ten rašo, kad ideali grietinėlė PLAKIMUI. Tai matyt, tikrai gerai susiplaka.
tik šiaip, jo... jo.. aš sau galvoju taip - kai kada nors norėsiu išlaikyti savo tortų klientus, nemakaluosiu receptūros. Visgi kiekvieno gamintojo grietinė ar grietinėlė turi savo savitą skonį. Todėl sykį pradėjus medaus tortus su vieno gamintojo grietine, niekada nemakaluočiau kito. Nereikia klientų nuvilti.
tik šiaip, jo... jo.. aš sau galvoju taip - kai kada nors norėsiu išlaikyti savo tortų klientus, nemakaluosiu receptūros. Visgi kiekvieno gamintojo grietinė ar grietinėlė turi savo savitą skonį. Todėl sykį pradėjus medaus tortus su vieno gamintojo grietine, niekada nemakaluočiau kito. Nereikia klientų nuvilti.
pritariu, aš ir nepirkčiau tos grietinėlės aš tai pati džiaugiuosi kad gaunu tiesiai iš pieninės šviežią grietinėlę, ir tik 5lt už litrą ir dar skiedžiu pienu.. o kai ji pastovi, jei daugiau nusiperku, tai grietinė pasidaro tai irgi sunaudoju kepiniam idealus variantas ))
nu ir mano paskutiniai
snikersas ir rafaelo, pastiliažas, ir gėlės. ką aš žinau net nu nelabai man, bet stalas bus puoštas taip, manau atrodys nieko
ir mano, skonio nežinau pavadinimo, naują dariau, jei bus skanu parašysiu, šokoladas
ir dar vieną mažutį pasidariau su airišku likeriu, bet kad nėra ką ten fotkint irgi jei bus skanus parašysiu kaip dariau
o tas pimpaliukas tai man liuksiškas ir olestos labai gražus, man tie jaunieji labai gražūs