Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2010 09 10, 16:26)
kiek pavyko išskaityti iš įdėto paveiksliuko, tai ten rašo, kad ideali grietinėlė PLAKIMUI. Tai matyt, tikrai gerai susiplaka.

tik šiaip, jo... jo.. aš sau galvoju taip - kai kada nors norėsiu išlaikyti savo tortų klientus, nemakaluosiu receptūros. Visgi kiekvieno gamintojo grietinė ar grietinėlė turi savo savitą skonį. Todėl sykį pradėjus medaus tortus su vieno gamintojo grietine, niekada nemakaluočiau kito.  biggrin.gif Nereikia klientų nuvilti.

pritariu, aš ir nepirkčiau tos grietinėlės smile.gif aš tai pati džiaugiuosi kad gaunu tiesiai iš pieninės šviežią grietinėlę, ir tik 5lt už litrą ir dar skiedžiu pienu.. o kai ji pastovi, jei daugiau nusiperku, tai grietinė pasidaro smile.gif tai irgi sunaudoju kepiniam smile.gif idealus variantas smile.gif))

nu ir mano paskutiniai smile.gif
snikersas ir rafaelo, pastiliažas, ir gėlės. ką aš žinau net nu nelabai man, bet stalas bus puoštas taip, manau atrodys nieko
user posted image
ir mano, skonio nežinau pavadinimo, naują dariau, jei bus skanu parašysiu, šokoladas
user posted image

ir dar vieną mažutį pasidariau su airišku likeriu, bet kad nėra ką ten fotkint smile.gif irgi jei bus skanus parašysiu kaip dariau

o tas pimpaliukas tai man liuksiškas smile.gif ir olestos labai gražus, man tie jaunieji labai gražūs smile.gif
Atsakyti
Jums gerai, kad turite gamintoja pasonej.. Nes parduotuvel puslitris grietineles kainuoja daugiau, nei jums litras smile.gif Bet neaiskiu produktu neperku ir nenaudoju smile.gif

Turiu klausima - ar teko kuriai plikytos teslos torta dengti mase? Bandau isivaizduoti, ar tai imanoma aplamai..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 10, 19:58)
Ka, negro negalejai susirast?  g.gif  lotuliukas.gif

galėjau ir saviški i soliaruma paleist g.gif tik jauciu kod jokio tolko is to nebutu iseje schmoll.gif ,nes nėgrai ir yra nėgrai ph34r.gif dirol.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
zuliaska- o kaip chrizantemas i torta dejai? i kolbas? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 10 rugsėjo 2010 - 20:05
QUOTE(wingaile @ 2010 09 10, 20:20)
na as gal cia per grubiai.... blush2.gif  bet gal kam pravers lotuliukas.gif  napaleonas, puostas saldainiu mase, svoris 1 kg truputis aisingo ir mmg blush2.gif

ne, nu taip iš ekrano virsta lotuliukas.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 09 10, 21:46)
nu ir mano paskutiniai smile.gif
snikersas ir rafaelo, pastiliažas, ir gėlės.

kokios man tikroviškos tos mėlynos ir geltonos ramunės (gerberos) wub.gif meistrė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 10, 21:08)
ne, nu taip iš ekrano virsta  lotuliukas.gif 
kokios man tikroviškos tos mėlynos ir geltonos ramunės (gerberos)  wub.gif  meistrė  thumbup.gif

tai kad chrizantemos tikros blink.gif ar cia man jau su rega ne kas? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 10, 21:08)
ne, nu taip iš ekrano virsta  lotuliukas.gif 
kokios man tikroviškos tos mėlynos ir geltonos ramunės (gerberos)  wub.gif  meistrė  thumbup.gif

Tai kad jos gal tikros? Ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
tikresnių nesu mačius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 09 10, 22:12)
tai kad chrizantemos tikros blink.gif  ar cia man jau su rega ne kas? unsure.gif  g.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 10, 22:13)
Tai kad jos gal tikros? Ar ne?  bigsmile.gif

Nenervinkit. RIMTAI?? TIKROS?? mega_shok.gif
Atsakyti
nu merginos duodat vaizdu......prieš nakty nesveika čia lankytis..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tai neis užmigt iki paryčiu,o negro kokio nors šone tai nera..... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Olestos labai gražus vestuvinis,Zuliaskos su gelem nuostabus,o ant šokoladinio man tie kitminukai iš karoliuku nelabai žiurisi..... ax.gif mano keli darbeliai.....
kelmas su medžiotoju....medutis,šokoladine sald .mase ir visokios gelytes iš masiu likučiu....
user posted image
krikštynu torčiukas.....vaisinis ir apelsininis sufle,MMG...spalva gražesne,nes čia jau vakare fotografuota
user posted image
ir vienetukas apelsininis sufle,MMG
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 10, 21:33)
Nenervinkit. RIMTAI?? TIKROS?? mega_shok.gif

cia dazytos chrizantemos,kepėja as gal dar ir ne kokia, o floristė šiokia tokia mirksiukas.gif ax.gif lotuliukas.gif
kirbe, kokieeee tooortukai wub.gif negro man pasonen ir nereikia , o va torto gabaliuka susileisciau essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 10 rugsėjo 2010 - 20:40
Labas, mergaites

Na tikrai , duodat vaizdu.

O cia mano darytas praeita savaite vestuvinis tortas su anemonem

Anemones dariau pagal stai sita atsiusta puokste

user posted image

user posted image

user posted image

Tortas nedidelis. 4,5 kg.

Apacia sokoladinis riesutinis, virsus braskinis

pastilazas dengimui ir lipdymui
Atsakyti
nu nejuokaukit smile.gif)))) negaliu prajuokinot juodai smile.gif)) aišku kad ten tikros smile.gif))))))))))))))))
Papildyta:
atvėpo žandikaulis nuo asseni torto...

kirbe, tos gyvatėlės realybėj visai nieko atrodo, nenusifotkino normaliai smile.gif fotkėj tikrai baisiai atrodo smile.gif bet čia aš sau dariausi valgymui tai man dzin smile.gif) aš tokiu dedu, sakau, kad parodyt, jog ir paprastus darausi smile.gif)
Atsakyti