Olesta tavo zuikis koks fainas juk vaikas mano atsistojo ir glosto ekrana kol as supratau kaaaa
QUOTE(spyglis2 @ 2010 09 10, 13:28)
o kokia sudėtis?
QUOTE(meduolytee @ 2010 09 10, 15:45)
Del grietineles _ sorry isikisiu, man jin sintetika kvepia, pasiskaitykite sudeti atidziau. Sanitekse panasiu po sesis litus pilna, o E nuo 8 iki 11 litre. Tai vat....... gausis panasu parduotuvinis, o nebe naminis
Nuejau i konteineri ir issitraukiau pakeli, nu sudeties niekur nerandu
Yra tik surasyta kiek baltymu, dar kazko, nlb suprantu lenkiskai
Nei vienos E raides Aisku, ji trb nera tokia pati kaip musiskes grietineles, kurios galioja kelias dienas. Si kaip suprantu kazkaip apdorota, galioja ilgiau, prirasytos raideles UHT, maciau tokias paciais ir ant pieno kur buna tetrapakuose, pvz. MU. Siaip skonis grietineles tai man niekuo nesiskyre nuo musiskiu
Alia kiekvienam savo
OLESTA- NO COMMENT, stalcius atvypo ir tiek........ einu korvalolio ikalsiu ir dar karta ateisiu paveizet.
po dvieju metu rugsejo 19 taves toks pats darbas lauks
po dvieju metu rugsejo 19 taves toks pats darbas lauks
QUOTE(Rueta @ 2010 09 10, 16:38)
Olesta tavo zuikis koks fainas juk vaikas mano atsistojo ir glosto ekrana kol as supratau kaaaa
kelis kartus peržiurejau tortus,kol supratau apie koky zuiky kalba eina.....
Papildyta:
QUOTE(Zhawute @ 2010 09 10, 15:29)
tad jei galit padekit, ar nieko neatsitiks, jei as jau ant jo apstingusio ( metudis jau para shaldytuve) puosiu trupiniais kurios berchiau siandien? ar man jau jie nelips????
aptepk jau sustingusy torta plakta grietine,grietinele arba sviestiniu kremuku ir tada barstyk trupinukais.....
QUOTE(rasyte_ @ 2010 09 10, 18:01)
Nuejau i konteineri ir issitraukiau pakeli
UHT - Ultra High Temperature (Ultra Heat Treatment) - sterilizuota ypač aukštoje temperatūroje ( 1- 2 sekundes daugiau kaip 135 laipsniai Celsijaus), kuri užmuša visas pieno sporas.
Paprastai toks pienas geriamas Europoje. Nuo maždaug 1970 metų. Prancūzija išgeria net 95 proc tokio pieno, graikai tik 1 procentą. Tačiau Amerikoje jis pasirodė tik 1993 metais, ir nepritapo. Amerikoje tik McDonald'ai naudoja taip apdorotą pieną.
na as gal cia per grubiai.... bet gal kam pravers napaleonas, puostas saldainiu mase, svoris 1 kg truputis aisingo ir mmg
Papildyta:
akvilyte - man tas ryškus tortukas koks gražus kaip jum tokios spalvos gaunasi? o Olestos vestuvinis ech, tekėčiau antra kart , tik ne už to pačio
QUOTE(kirbe @ 2010 09 08, 19:46)
Nebutina per antgaliuka to daryti....aš visada susisuku iš kepimo popieriaus tutele ysidedu aisingo ir piešiu......man patogiau negu per tuos antgaliukus.....
tai įtariu , kad nemoku tutelės teisingai susukt , kiek esu bandžius nesilaiko man tyžta , žergias
Sandre boružė visai daili tik burnytė man tokia kaip su siūlais užsiūta
Vinesa gražu , pradėm iki ašarų noriu tokio purškalo
Rutyte merginos pastabas jau paminėjo , o šiaip labai man įdomus , kitą kart tikrai bus šedevras
Etina rei labai labai susidraugaut su šarlot ir trupinukais , dings visos bėdos, kol neįsitikinau pati nesupratau , kad tai didelis gėris
Zuliaska labai dailus užrašas , žiūriu torto dydis nemažas o man reik ant 24 cm dvejus batukus , krūvą drūgelių ir dar gėlių sugrūst , nu jaučiu bus misija neįmanoma
Olga25 tvarkinga lygu gražu
Akvilyte nu antras tai nuginkluoja ,spalvos linksmuolės ir man tie rutuliukai patiko , musėt pusę dienos reik rubuliot
pačiai juokas paėmė , kai čia pradėjau lankytis , tai atrodė , kad senbuves tik giria ir giria ir jokių pastabų, labai panašu atrodė į meilikavimą , bet kai pati supratau kiek reikia darbo įdėt , susilaikyt negaliu
Rugiagele krepšis jėginis o avinas tai išvis toks guli atsipalaidavęs , nu viskas jam dzin
Olesta jaunieji superiniai , jaunoji tai už mane 100 kart dailesnė , tokio giganto ir dar 3 aukštų dar nė nebandyčiau daryt o čia viskas idealu
wingaile man tokie tortaivisada siaubą kelia , bet šitas toks tikroviškas tai dar baisesnis , geriau aš ten ant virš0nėlės tuos baltus marmalus nuimčiau ir kokius 2 drugelius užtupdyčiau
ačiū, nėra tas velnias toks baisus kaip gali pasirodyt, dėjau į pirmus du aukštus sutvirtinimus, kad neduok Dieve, nesusmegtų, tortų skersmenys 30,24,18 tai bvo ką nešt
tai kad graziai nenusiims tas marmalas -aisingas neatrodo jis realybėj taip baisiai, prase drauge tipo negro o ka as zinau kokie jie ten
QUOTE(wingaile @ 2010 09 10, 19:33)
tai kad graziai nenusiims tas marmalas -aisingas neatrodo jis realybėj taip baisiai, prase drauge tipo negro o ka as zinau kokie jie ten
eikit peklon
nu jau pagooglinti negalėjai
Ka, negro negalejai susirast?