Įkraunama...
Įkraunama...

Rinkliavos darželiuose (neoficialios)

QUOTE(Žaneta@ @ 2011 11 29, 19:06)

Isijunkite google ir pasidomekite mirksiukas.gif

nu googlas ner istatymas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 11 29, 20:13)
nu googlas ner istatymas schmoll.gif

Google ne istatymu leidejas,bet ziniu spragu pagalbininkas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaneta@ @ 2011 11 29, 19:25)
Google ne istatymu leidejas,bet ziniu spragu pagalbininkas mirksiukas.gif

nu jei jau jus taip viskuo tikit - ka as zinau doh.gif
Atsakyti
Ar butina kas menesi pirkt zaislu uz 300? doh.gif Gal ir vaiku labui, bet ar pagalvojot kad ne visi gali sau leisti kas menesi mestis ant kazko, juk yra ir soc. remtinu seimu, kurioms ir 20 Lt nemazi pinigai. Tai pagal jus Zaneta jie nesupranta kad cia vaiku labui? Ar turetu paskutinius pinigus nest i darzeli?
Atsakyti
Mes iš 12 mėn. lankėm tik 4 pilnus mėnesius. Tačiau moku stabilai 110 lt už abu vaikus. be to auklėtojos renka po 100 lt ir dar kiekvianam vaikui davė sarašą visko ko nupirkti.
Tai kur tie mano ugdymo pinigėliai?
Atsakyti
QUOTE(Žaneta@ @ 2011 11 29, 18:40)
Gal vertetu apsilankyti zaislu parduotuveje,pamatysite ju kainas,klausimu nebe kils.

Vadinasi auklėtojos kas mėnesį mėnesį perka žaislus? Abejoju ar taip yra.
Maniškio darželyje nerenkamos jokios rinkliavos, bet grupės tikrai nėra skurdžios. Yra taip vadinamos ugdymo lėšos, 2 proc., krepšelis. Iš tų lėšų viskas ir perkama. Pvz, aš tikrai nesutikčiau kas mėnesį į grupės kasą mokėti po 15 Lt. Kol nebuvo mokesčio už ugdymą, į grupės kasą mes mokėdavome po 5 Lt/mėn. To visiškai pakakdavo. Mano manymu 15 Lt jau per daug.
QUOTE(Kriiste @ 2011 11 29, 18:54)
atlyginimai mokami is savivaldybes duotu pinigu, kaip ir santechnika ar kitokie, su ugdymu nesusije irengimai (nu dar is 2%)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 29, 19:34)
Mes iš 12 mėn. lankėm tik 4 pilnus mėnesius. Tačiau moku stabilai 110 lt už abu vaikus. be to auklėtojos renka po 100 lt ir dar kiekvianam vaikui davė sarašą visko ko nupirkti.
Tai kur tie mano ugdymo pinigėliai?

Jusu vietoj tiek nemokeciau, juk nera privaloma doh.gif
Atsakyti
tai va, kai pasakiau, kad mano vaikas gali sėstis už seno stalo, kuris buvo visai geras.
tačiau auklėtoja reikalavo nupirkti naują. Dabar jį kiekvieną syki, man priekaištauja šykštumu, atsėit man vaikui gaila pinigu. Aš jau sumokėjaul tik jinai tuos pinigus pasiėmė sau. Nes iš tų 2,5 kiekvienas daržas savo nuožiūrą skirsto . Vieni vaikam perka popierių, kiti sau aityginimus pasididina. Ir man tą patį pasakė švietimo mnisterija
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2011 11 29, 19:49)
Jusu vietoj tiek nemokeciau, juk nera privaloma doh.gif

deja, ugdymo lesos privalomos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 29, 19:55)
tai va, kai pasakiau, kad mano vaikas gali sėstis už seno stalo, kuris buvo visai geras.
tačiau auklėtoja reikalavo nupirkti naują. Dabar jį kiekvieną syki, man priekaištauja šykštumu, atsėit man vaikui gaila pinigu. Aš jau sumokėjaul tik jinai tuos pinigus pasiėmė sau. Nes iš tų 2,5 kiekvienas daržas savo nuožiūrą skirsto . Vieni vaikam perka popierių, kiti sau aityginimus pasididina. Ir man tą patį pasakė švietimo mnisterija

O nebandet kreiptis i vedeja ar auksciau? Aukletoja neturi teises nieko reikalauti blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 29, 20:55)

kai pasakiau, kad viena tuos du vaikus auginu, tai juokėsi man į akis. Liepė nekvaišyt jai galvos, nes JAI REIKIA RUDŲ stalų (seni buvo balti)
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 11 29, 19:55)
deja, ugdymo lesos privalomos mirksiukas.gif

ugdymo privalomos, bet aukletoju rinkliavos tikrai ne
Atsakyti