Mano dukra tik prades eit i darzeli, paskaiciau ir baisu pasidare kiek gi kainuos tas darzelis be tu 200 Lt/men
Mamos kurios nesat pinigus, kodel nereikalaujat cekiu? Aukletojos jei renka
privalo paaiskinti ir irodyti ka uz jusu pinigus perka.
Man atrodo kad pasipriesinus vienai mamai atsiras bendraminciu tikrai, nes dazniausiai visos tik padejuoja kad dideles rinkliavos ir nieko nedrista pasakyt.
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 11 02, 19:36)
Tai kad ir as sakau kad absurdas,bet
jai reikalauja tai ir nesam.aisku as neturiu tiek pinigu kad viska nupirkt tai nesu tik ta kas butina.O kiti tevai tai nesa viska.O dar papildomai reikia nest po 30lt kas men,tai isvis ryba
.as jau pasiskambinau i neformaliojo ugdimo tarnyba,tai vat ziuresiu kaip ten bus nes zadejo patikrint ta darzely.Bet jai dar karta paprasys vel skambinsiu.
*Isvis neturi teisiu jie nieko reikalauti. Sumoki oficialia kaina uz maitinima ir lavinima, o visa kita nera privaloma.
**Ar kas nors pasikeite po jusu skambucio?
QUOTE(stopkaime @ 2011 11 03, 08:32)
Jei kas nors is tiesu yra butina, tai turetu buti oficiliai nurodoma ir itraukiama i mokesti, arba dotuojama valstybes, bet jei tai tampa neoficialia rinkliava, tai tikrai nera butina. Tai tiesiog piknaudziavimas tevu meile ir pasitikejimu.

Kad tik daugiau taip mastanciu butu
QUOTE(ruta_zalia @ 2011 11 22, 15:44)
Va taip gryzta turtelis is darzelio ir porina koks pas Arna penalas, ar pas Dominyka kokie flomasteriai

Nu pripazinkite, tikrai ne patys maloniausi komplimentai tevams...
As manau geriausia surinkti pinigelius ir visiems nupirkti viska vienoda, uz visiem prieinama kaina
QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 22, 16:23)
Taip sutinku.
mano draugės vaikas eina Vilniuje žirmūnuose į darželį, kuris visiškai suremontuotas ir jie ne duoda nei cento apart tu 2,5 lt per diena.
O aš vis nešu šimatais , tačiau ugdymo kokybė pas mus vis vien prastesnė
Tai kiek jum darzelis kainuoja per menesi jei simtais nesat ir isvis ant ko tie "simtai", negi niekas nepriestarauja?
QUOTE(Again @ 2011 11 25, 11:24)
Paskutinis sakinys toks, nes
dazniausia tas kas labai daug turi, tai labiausia verkslena, kad negali sau leisti 
juokinga ir ironiska
O jus pagalvokite, jei viena dezute ant stalo flamasteriu, tai jei penki vaikai uzsimano tos pacios spalvos????Bet as ne apie tai, tiesiog vargsta musu darzeliai, esu pati pastebejus,
kaip aukletojos viska velka is savo namu ir viskas musu vaikuciu labui...koncentruotis reikia ne ant sumos, o jos naudos...pas mus tikrai viskas yra atsiskaitoma: kas ,kiek, uz ka...todel nematau jokios naudos aukletojom.
*Del to jie ir turi daugiausiai kad skaiciuoja savo pinigus ir nemeto ju

Be to nevisada yra taip kaip atrodo, is kur jus zinot kad daug turi? Pvz turiu pazystamus kurie atrodo daug turi, bet viskas i skola, sumokejus bankui lieka tik keli simtai menesiui. Kiti gal svarbesniu islaidu turi nei remti darzeli ar jo direktores, gal kazkas mieliau savo tevam tarkim padeda.
**Pazystu auklyte dirbancia darzelyje, bent jau tame darzelyje priesingai - namo parsinesa maisto, be to zaislu savo anukams.