Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

Sėkmės būsimoms mamytėms! Kai jau galėsite, būtinai papasakokite, kaip seksis gimdymas ir visas kitas smulkmenas smile.gif
Atsakyti
Sveikos greit susilauksiančios savo stebuklėlių!

Man pirmąjį kartą darė cezarį, bet kaip gydytojai patikrino- tikrai ne dėl diabeto, ar sunkiai beveikiančių inkstų- tiesiog vaikeliui pradėjo trūkti deguonies. Šiuo metu, Kaune prognozuoja, kad jei vaikas bus normalaus dydžio ir neapsisuks kaip pirmasis- galėsiu gimdyt pati. Ko tikrai labai norėčiau, nes pačios gimdžiusios daug greičiau pasijunta "kaip naujos" smile.gif , o cezarinukės pavargsta ilgokai. Be to taip ir vaikučiui sveikiau. O skausmai, kurių norėtų išvengti būsima mama, nėra tokie baisūs, kai žinai kodėl jie atsiranda- juk kiekviena skausmo minutė priartina susitikimą su mažulėliu. Bent man inkstų priepuoliai nėštumo metu buvo smarkiai baisesni, nei sarėmiai. Tikiuosi, kad ir šį kartą būsiu tokia pat "ištverminga", nors paprastai stengiuosi išvengti net dūrio į pirštą blush2.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti dziugia naujiena thumbup.gif Ankstu treciadienio ryta i si pasauli atskubejo mano sunelis smile.gif Pagimdziau pati (4090g ). Cukraus man ten netyre, bet vaikiuko gaila buvo, jam kas keleta valandeliu tyrimuka dare.. Is pradziu buvo zemas cukriuko kiekis apie 2,4 (zemiausia riba sake 2,6),bet po to viena karta dave misinelio ir, atrodo, viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi Sar a.Nuosirdziai sveikinu. 4u.gif!Prisiminiau ka paciai teko iskesti ir dabar dar kenteti...taciau turiu savo gyvenima-sunu wub.gif .Et,susigraudinau...
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 07 14, 11:54)
Noriu pasidalinti dziugia naujiena  thumbup.gif  Ankstu treciadienio ryta i si pasauli atskubejo mano sunelis smile.gif Pagimdziau pati (4090g ). Cukraus man ten netyre, bet vaikiuko gaila buvo, jam kas keleta valandeliu tyrimuka dare.. Is pradziu buvo zemas cukriuko kiekis apie 2,4 (zemiausia riba sake 2,6),bet po to viena karta dave misinelio ir, atrodo, viskas susitvarke  smile.gif

Sveikinu 4u.gif linkiu kad jums viskas butu gerai. thumbup.gif
as irgi jau buvau ligoninei, tai si penktadieni vel vaziuosiu ir gal liksiu ten, gimdysiu turbut pati 4u.gif labai jau noriu ko greiciau savo vaikeli pamatyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 07 14, 11:54)
Noriu pasidalinti dziugia naujiena  thumbup.gif  Ankstu treciadienio ryta i si pasauli atskubejo mano sunelis smile.gif Pagimdziau pati (4090g ). Cukraus man ten netyre, bet vaikiuko gaila buvo, jam kas keleta valandeliu tyrimuka dare.. Is pradziu buvo zemas cukriuko kiekis apie 2,4 (zemiausia riba sake 2,6),bet po to viena karta dave misinelio ir, atrodo, viskas susitvarke  smile.gif

SVEIKINU iš visos širdies! Fantastika, kad pati pagimdei! Ir, kaip pagal datas atrodo, turbut po 3 d. paleido į namučius? Kur gimdei? Ar gimdymo metu buvo kokia nors speciali priežiūra dėl cukraus? Gal atliko tyrimus, kad nenukristu? Laimingai augti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 07 14, 10:54)

nuošidržiausi sveikinimai 4u.gif
man dėl cukraligės irgi neramu unsure.gif nors pati nesergu (tfu tfu tfu), bet tai mano šeimos problema. ar gali būti, kad nėštumio metu, kai imunitetas susilpnėjęs, liga prikibtų? unsure.gif
Atsakyti
Del susilpnejusio imuniteto nelabai "prikibs",jei jau bus lemta,tai bus.Bet negalvok apie tai.Patarciau kas kiek laiko pasitikrinti cukru ir slapimo tyrima. mirksiukas.gif Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu uz sveikinimus smile.gif Kol kas augam gerai, neverkiam, tik valgom ir valgom smile.gif
Gimdziau KMUK, man jokiu tyrimu nedare (tik kol gulejom - dieta), bet namuose pati keleta kartu pasimatavau - viskas normos ribose, tikiuosi neliks diabeto, bet suzinosiu tik po 8 saviciu.. o namuciu isleido suejus 2 paroms.
Dar karteli aciu uz sveikinimus, esu euforijoj, negaliu atsidziaugt savo stebukleliu wub.gif ir dziugu, kad vyresnelis siltai priima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 07 17, 22:52)
Gimdziau KMUK, man jokiu tyrimu nedare (tik kol gulejom - dieta)

Kažkaip keista, kad cukraus tyrimų ligoninėje nedarė. Na, nebent gal dėl to, kad gestacinis diabetas? Nes kai gimdžiau RK, tai cukrų tikrino 3 ar 4 kartus per dieną, nuolatos jaučiau priežiūrą ir rūpestį, vis kas nors užeidavo pasidomėti šituo klausimu, rūpinosi, kaip jaučiuosi. Bet aš jau ilgoką stažą turiu... Ir, kaip nebūtų keista, mano mažoji gimė su normaliu cukrumi, nebuvo hipoglikemijos.

Kaip vis dėlto džiugu rasti linksmų žinučių apie laimingus mamų ir jų vaikučių susitikimus! Pati taip suskydau, net kai per filmus rodo gimdymus, ašarą išspaudžia. Sėkmės auginti mažučius!
Atsakyti
Gali but, kad del gestacinio, nes tik paklause ar skirtas insulinas, kadangi ne, tai tiesiog dieta paliko ir viskas.

Busima mama, SEKMES sutinkant savo laliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 07 19, 10:54)
Gali but, kad del gestacinio, nes tik paklause ar skirtas insulinas, kadangi ne, tai tiesiog dieta paliko ir viskas.

Busima mama, SEKMES sutinkant savo laliuka  4u.gif

Aciu 4u.gif as dabar galvoju ar mano leliui irgi tikrins cukru taip daznai g.gif
Atsakyti