QUOTE(SiDo @ 2008 01 31, 17:49)
O klizmavimo tvarką aprašiau temoj apie RK ligonine, jei netingi paskaityk ten, gerai
Nu reiks paieskot o ka tau naujo ligoninej pasake? Ar tik paziurejo, kad viskas ok, ir paleido? Ar aptarinejote gimdymo taktika?
QUOTE(jauniute @ 2008 01 31, 18:05)
labas mamytes
as irgi turiu cukralige, jau daug metu beveik 15 metu:)
dar kolkas nesilaukiu, bet labai noriu:)
pries pradedama leliu noriu kuo daugiau apsiskaityti, zinoti kaip elgtis, iveikti baimes, labai pabendraut noreciau su jumis:) tikiuosi priimsit i kompanija ir padesit man atsakyt i keleta ypac dominanciu klausimu:)
tai va jau senokai mastau o kaip del cezario pjuvio ir naturalaus gimdymo diabetikei? ar leidzia pasirinkti kaip pati noriu, labai noreciau cezario pjuvio, man taip atrodo saugiau:)
as irgi turiu cukralige, jau daug metu beveik 15 metu:)
dar kolkas nesilaukiu, bet labai noriu:)
pries pradedama leliu noriu kuo daugiau apsiskaityti, zinoti kaip elgtis, iveikti baimes, labai pabendraut noreciau su jumis:) tikiuosi priimsit i kompanija ir padesit man atsakyt i keleta ypac dominanciu klausimu:)
tai va jau senokai mastau o kaip del cezario pjuvio ir naturalaus gimdymo diabetikei? ar leidzia pasirinkti kaip pati noriu, labai noreciau cezario pjuvio, man taip atrodo saugiau:)
Sveikute prisijungusi
panasiai kaip tu jauciausi ir as pries nestuma, bet jauciu, vis tiek taip nepaisruosi, kad viskas bus labai ciki pries nestuma. Aister buvo teisi sakydama, kad kuo greiciau pastosi, tuo geriau, stazas daro savo.. Is savo patirties galiu patarti viena svarbu dalyka - pries pastojant su endokrinologu issiaiskink, ka darysite su insulinais nestumo metu: keisite, nekeisite, desies pompa, nesidesi. Jei pvz. nuspresite, kad nestumo metu kabinsies pompa, ja isbandyk pries pastojant, paziurek, kaip ji tau tinka, bet kokiu atveju reikai prie jos priprasti ir susireguliuoti dozes. Man, kaip nebutu gaila, insulinus bande kaitalioti ir pompa deti nestumo metu, visko teko atsisakyti, nes netiko, ir sugrizti prie ankstesniu insulinu.