QUOTE(aister @ 2008 01 20, 20:28)
Musu gimtadienis Sausio 14d. 9:29
Jau kaip sakiau man buvo planine cezario operacija.Kazkaip jauciausi ramiai,net paciai keista,kad nebijojau,pasirinkau nejautra tik iki puses ir tikrai nesigailiu.Kai iveze i pacia operacine tai aisku pradejo rankos drebeti ir asaros riedeti,pasidare baisu,nes as operacinej niekada nebuvus.Bet operacija praejo labai gerai,leliuka istrauke per kokias 5 min.sutvarke,parode man ir isnese tikrinti sveikatytes.o paskui kol mane susiuvo tai dar spejom ir pajuokaut su gydytoju.
O leliukui teko pabuti 2 paras su laseline,nes buvo labai zema glikemija,bet taip buna visiems diabetikiu vaikams,ir dar per pirma para pagulejo inkubatoriui.Diabetikiu vaikai greitai augina svori,bet leciau bresta pilvelyje.Va tik tokios laikinos prablemytes.Dabar jau esam sveiki ir jau vakar gryzom namo
Jau kaip sakiau man buvo planine cezario operacija.Kazkaip jauciausi ramiai,net paciai keista,kad nebijojau,pasirinkau nejautra tik iki puses ir tikrai nesigailiu.Kai iveze i pacia operacine tai aisku pradejo rankos drebeti ir asaros riedeti,pasidare baisu,nes as operacinej niekada nebuvus.Bet operacija praejo labai gerai,leliuka istrauke per kokias 5 min.sutvarke,parode man ir isnese tikrinti sveikatytes.o paskui kol mane susiuvo tai dar spejom ir pajuokaut su gydytoju.
O leliukui teko pabuti 2 paras su laseline,nes buvo labai zema glikemija,bet taip buna visiems diabetikiu vaikams,ir dar per pirma para pagulejo inkubatoriui.Diabetikiu vaikai greitai augina svori,bet leciau bresta pilvelyje.Va tik tokios laikinos prablemytes.Dabar jau esam sveiki ir jau vakar gryzom namo
As kazkaip irgi neatmetu CP.. Man jis atrodo saugiausias vaiko atzvilgiu. As irgi operacinej nebuvus, pamenu tik vaikystej sokdama per tvora truputi susiplesiau slauni, tai labiausiai issigandau balto chalato, kuriuo mane aprenge
Sakyciau, pakankamai greit gimet Jei ne paslaptis, koks ginekologas tave operavo? Kaip tu pati dabar jautiesi po CP?
Ka turi omeny, sakydama, leciau bresta. Ta zinau, bet ar del to letesnio brendimo tavo maziukas buvo inkubatoriuje? Ar tai reiskia, kad jam truko keliu dienu galutinai pribresti? Bet tikriausiai as neteisi, nes jus pakankamai greit paleido, po 5 dienu, ar ne?
Niu, rasyk, viskas labai idomu
Asciuke, o kiek laiko tavo leliui lasaline state ir cukriuka atstatinejo?..