QUOTE(Asciuke @ 2008 01 11, 20:24)
naktimis aš visą beveik visą nėštumą hipavau
, jei ilgo (lantuso) nors vienetu pamažindavau atsikeldavau su kosminiais cukrais ryte
Galvojau, kad cia tik as viena hipuoju. Mno gydytoja prigasdino, kad su hipais galiu vaiko vystymasi sutrikdyti, tai taip neramu. Keliuosi nakti po du kartus matuotis ir vis tiek ne visada suseku
Norejau dar taves paklausti del lantuso. Tave tikriausiai KMUK priziurejo? Ar jiems nekele abejoniu lantusas? Man Raudonasis kryzius kone uzdraude ji ir iskisp protofana, kuris man visai ne v temu buvo, tai atsikovoti lantusa buvo ne taip jau paprasta.Tad idomi KMUK nuomone del lantuso. Beje, kas tave ten priziurejo? Koks endokrinologas ir ginekologas, jei ne paslaptis?
QUOTE(SiDo @ 2008 01 11, 22:44)
Visas nestumas toks galvosūkis nuolatinis
Jops, kaip man viena diabetu serganti mamyte pasake, tu daug ko nesuprasi ir logiskai negalesi paaiskinti, nes tu nescia. Tai tas nestumas su diabetu tikras nuolatinis rebusas
QUOTE(SiDo @ 2008 01 12, 00:44)
Perzvelgiau savo uzrasus, radau, kad pas mane ir 3,3 yra buve is ryto. Einu suvalgysiu duonos su pienu
Nezinau, nieko negaliu pasakyti del GD ir 3,3, bet normaliam diabetui tai jau kritines ribos link. Asciuke, juk buna, kad ir mes gerai jauciames su 2,4, bet tai nereiskia, kad viskas ok
Vis tik siulyciau pora naktu atsikelti ir pasiziueti cukriuka (gal taikyk ant to ausros sindromo apie 4-6 val. ryte).
Beje, del pieno. Ant pieno pakuotes pamatysi, kad angliavandeniu ten visai nedaug, bet pasek save, ar pienas nesukelia tau cukru, todel kad piena organizmas labai greitai skaido, tai gali greit ir cukriuka pakelti, nepriklausomei, ad angliavandeniu kiekis nedidelis. Gal kai tau GD ir nieko, bet pastebek - nepakenks
QUOTE(SiDo @ 2008 01 12, 19:57)
O ne, pastebejau, kad prie zemu cukru as jauciuosi puikiai - tokia lengva sau atrodau ir visai nejauciu apetito. O va kai tik pradedu valgyti, tai tada pradedu jausti ir ta zveriska apetita - man daznai buna, kad pavalgau socius pusrycius, baigiu ir galvoju ''na, kazko truksta, ko cia dar uzsimetus''
Jums taip nebuna?
O mano skrandis apskritai pusryciu nevirskina
Jau metu metais ryte tik jogurciukas, suriukas arba aktimelio buteliukas, na, ir kava, kaip priklauso
QUOTE(Dorinda @ 2008 01 12, 23:10)
bet manau testas buvo nelabai tikslus nes man eme ta krauja ir nepasake daktare, kad valgyt negalima tai as dar pries testa kad privariau torto su arbata ir nuejau darytis testo
baigiu is proto iseiti jau....
Net ir sveikam zmogui pakyla cukrai privalgius saldumynu, skirtumas tik tas, kad sveiku zmoniu kasa su tuo pati tvarkosi, tad siulyciau neiti is jokio proto, nes mums tai ne i nauda. Siulyciau tiesiog dar keleta kartu pasitikrinti cukraus kieki kraujyje nevalgius, kad nereiketu parintis ir konkreciai isitikintum, nori jis tau dideti, ar ne
Sekmes