QUOTE(Shalna @ 2008 01 11, 10:48)
Siaip yra toks dalykas, kaip ausros sindromas, kai anksti ryte cukrai krenta, o paskui i ryta jie kyla (cia pagal organizmo fiziologija). 3.6 yra jau labai ant ribos, gal tau tiesiog uztektu vakare pries miega suvalgyti riekele duonos (butinai duonos, nes tai ilgas angliavandenis), tuomet rytais nekristu tau. Vaikui kenkia musu per mazas cukrus, nes gliukoze po organizma nesioja deguoni, kai cukraus per mazai, maziau deguonies nunesama i smegenis, musu atveju, ir vaikelis gauna maziau deguonies, o tas yra, pati supranti, kad negerai
Del didesniu cukru, netgi del 10 as nepergyvenu, bet hipavimas, tai jau ne ne... Nesciosioms turetu cukrus buti nuo 4, nesvarbu, kad norma eina nuo 3.6...
Tai va as apskritai pergyvenu del tu mazejanciu cukru, nes jei mazi ryte - vadinas gali buti hipoglikemija nakti, diena nedideli - irgi galvoju, ar maziui netruksta ko nors. Visas nestumas toks galvosūkis nuolatinis
QUOTE(Rase-liukas @ 2008 01 11, 11:37)
Jau isbandziau ivairiausius meniu. Nuo nieko kito cukrus nekyla, tik nuo tiesioginio cukraus, vakar suslamsciau kruva bulviniu blynu pas mama, po 2 val rode 5,7, o tik ana karta gabaliuka pyrago suvalgiau ir va 7.3
Ir duona ir koses nekelia pas mane cukriuko, tai dziaugiuosi, nes biski racionas pasikeite, isitikinau: man negalima nieko saldaus. Kartais biski liudna, kai kokiam baliuje visi kapoja koki Napoleona ir giria, bet kai zinai kad viskas del pilvinuko stebukliuko
tai jokie napoleonai mums nebaisus.
Man irgi jokie napoleona nerupi - nors as vis tiek suvalgau mažutį gabaliuką. Bet atmink, kad cukriukai tokie - tai čia ne tik tavo, bet ir vaiko nuopelnas - jis irgi virškina tavo gliukoze
QUOTE(Asciuke @ 2008 01 11, 17:24)
įtarinėjo per didelę širdutę, taip pat pilvuką...
Mano pirmajam irgi sakydavo, kad pilvas didelis, bet nieko blogo daugiau lyg ir neitare. Ir dabar pas maniškį pilvūzas didelis, visas kelnes perku su laisvom gumom