QUOTE(aister @ 2007 11 27, 20:22)
Niu kaip laikosi musu jauniausia mamyte Shalna?
Man toks klausimukas iskilo.O jei tu butum pompa pasilikus,tai tau butu dalis kompensave,ar pati turetum pirkti?Nes as kol isikovojau kad kompensuotu,tai 2 men pati pirkau,bet paskui dave 9 menesiams
Labukas, aciu, laikausi neblogai, tik gruodzio labai nelaukiau, nes si menesi man visokios gerkles ligos kimba
Siandien i darba neisejau, nes kabinasi kazko gerkle, tai sedziu ant arbatu ir bandau naturaliai gydytis, kad neisivaziuotu tos ligos.
Siaip, vis dar su acetonais kovoju
Tik tiek, kad gine paguode, jog acetonas vaikeliui neturi itakos, tai nusiraminau. Su pompa situacoja buvo tokia: platintojai skolino tik pompa, o ligonine dar is seniau turejo priedu, tai ten viska suderino ir viska buciau gavusi nemokamai. Nezinau, jei tie priedai butu pasibaige, galbut ir butu reikeje pirktis...
O kaip tu laikaisi? Kaip tavo pilviukas ir nugaros skausmai?.. Kaip cukriukai?
QUOTE(SiDo @ 2007 12 03, 20:39)
Nu shakes nesuprantu as tu cukru - po sumustiniu su suriu ir medum buna 5,0, o po dvieju karbonadu su riekele duonos - 8,2
sumustiniai gal neriebus buvo, o riebalas plius angliavandeniai=didesnis cukraus kiekis kraujyje.Aisku, surelis nera nekaltas reikalas:) Yra tikrai labai daug niuansu, kuriuos suzinotum tik ilga laika sirgus ta liga.. Kita vertus, priklauso netgi nuo paros meto, nes organizmo fiziologiniai procesai (inslulino isskyrimas) vyksta skirtingai skirtingu metu;)
QUOTE(SiDo @ 2007 12 05, 14:18)
Ne per aukstas? Man endokrinologe sake, kad jei dar nors karta uzkils taip kaip su makaronais (o buvo 7,6), tai skirs insulino.
Siaip, 7,6 dar nera tokis aukstas, nesigasdink
Jugi net sveikam zmogui, uzvalgius daug angliavandeniu turincio maisto, sukyla cukrus virs normos, tiks skirtumas tas, kad jo kasa pati su juo greitai susitvarko, o mes (kalbu apie save ir aister:) )turime ta insulina rankiniu budu susileisti
Sekmes ir nesigasdink - daug svarbiau, kad tas cukrus ne per mazas, nes tada leliukui kenktu, o dabar tas kenkimas tik toks, kad del didesnio cukraus jis gali ciut storelesnis buti
Sekmytes!