QUOTE(Asciuke @ 2007 11 21, 11:54)
Mano dėdė jau nemažai metų laikosi dietos, nes kasos veikla sutrikusi, tačiau jokio insulino ar vaistujis nevartoja...medikai tai įvardina kaip paprasta diabetą, o ne cukrinį.
na lemtis manau čia visai niekuo dėta, jei anksti pastebėsi ligos simtomus, jos atsiradimui kelią užkirsi arba bent jau nutolinsi ilgam laikui
Pritarciau tam, jei tu kabi apie 2 tipo diabeta. Jo gydymo pagrindas ir yra dietos. Mano tetis vaistu praktiskai irgi nenaudoja, bet atsiradus 1 tipui, vien tik sumaistu niekaip neissiversi, nes pazeidziama kita kasos funkcija - ji nustoja gaminti insulina.
QUOTE(aister @ 2007 11 21, 12:07)
Kai man buvo tiek savaiciu kiek tau,sakiau siaubas,tas sausis turbut niekada neateis,o dabar ziuriu kad tas sausis nebeuzkalnu jau
O laukiu tai beprotiskai
Per sventes grys MB,tai jau tada susistatysim lovele,sudeliosiu visus daigtus i vieta,nes dabar dar viskas sukrauta,neispakuota.Dar net vezimo nesimokiau viena pati surinkti
As kai pastojau, irgi ne is vienos girdejau, kad megaukis nestumu, nes jis greitai praies. Glvoju, dieve, man atrodo, viskas dar taip toli toli, kad sunkai islauksiu
Kaip fainiai, kokie malonus rupesteliai dabar: daikciukai, vezimukai, kaip laikiu to momento
QUOTE(Asciuke @ 2007 11 21, 13:07)
aš dar ne visiškai atsigavau, dar tą vietelę skauda, tai jausmas ne koks...dar ir nugarą karts nuo karto pamaudžia...cukrai tai arba maži arba milžiniški...tikiuosi susitvarkysiu
Niu laikykis
Viskas bus gerai, tik stenkis, kad cukiukai per mazi nebutu - geriau jau tarupteli per dideli, nei per mazi