Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(ritukas696 @ 2007 11 19, 00:09)
pati cukriniu diabetu nesergu, bet serga mano vyro tevas. laukiuosi antrojo mazylio... kokia galimybe, jog gali sirgti abu vaikai sia liga... ir kokie simptomai atsiranda ja susirgus... lb.pergyvenu del vaiku g.gif

Nenoriu gasdinti,bet sako kad anukai periima dazniausiai sia liga g.gif
Pagrindiniai ligos simptomai:troskinimas,daznas ejimas slapintis ir silpnumas.
Atsakyti
pati cukriniu diabetu nesergu, bet serga mano vyro tevas. laukiuosi antrojo mazylio... kokia galimybe, jog gali sirgti abu vaikai sia liga... ir kokie simptomai atsiranda ja susirgus... lb.pergyvenu del vaiku g.gif

dar galiu prideti, apetitas nežmoniskas atsiranda, o svoris krenta... verysad.gif tam, kad ramiau būtų dėl vaikų, daryk jiems cukraus tyrimą...gydytoja turėtų paskirti. didesnė tikimybė, kad tavo vaikai gali susirgti tik tuo atveju, jei vyro tėvas serga pirmo tipo cukriniu diabetu...jei antro tipo cukrinis diabetas tai tikimybė, kad sirgs lb maža..tiesiog nepamirsk karts nuo karto daryti tuos tyrimus, nes anksti pastebėjus padidėjusį cukraus kiekį dar galima sustabdyti ligą...
Atsakyti

Labukas,
Suprantu tavo rupesti ir linkiu, kad nei si, nei kitos ligos tavo vaikuciu nepaliestu. Be abejo, tokiu atveju atidziau reiketu sekti tokius simptomus, kaip troskulys, daznas slapinimasis, nuovargis ir nepaaiskinamas svorio kritimas. Si liga yra idomi ir gali atsirasti, net jei niekas seimoje neserga. Siai ligai atsirasti pakanka gero organizmo sudrebinimo ir ji jau cia. Tiesiog noriu pasakyti, kad nesigasdintum jei atsitiktu tai, kas neisvengiama. Tai nera vezys nei aids, su ja galima gyventi normalu gyvenima. Kaip matai, ne tik gyvename, bet ir vaikus gimdome. Nuo sios ligos nemirstama. Tikrai nesibaimink, serga tik vienas is seneliu. Laikykis ir nepergyvenk anksciau laiko! 4u.gif

QUOTE(Asciuke @ 2007 11 19, 16:43)
tiesiog nepamirsk karts nuo karto daryti tuos tyrimus, nes anksti pastebėjus padidėjusį cukraus kiekį dar galima sustabdyti ligą...

Nenoriu gasdinti, bet mano ziniomis, sios ligos sustabdyti neimanoma... Jei jai lemta atsirasti, tai ir atsiras...
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2007 11 20, 15:24)
Labukas,
Suprantu tavo rupesti ir linkiu, kad nei si, nei kitos ligos tavo vaikuciu nepaliestu. Be abejo, tokiu atveju atidziau reiketu sekti tokius simptomus, kaip troskulys, daznas slapinimasis, nuovargis ir nepaaiskinamas svorio kritimas. Si liga yra idomi ir gali atsirasti, net jei niekas seimoje neserga. Siai ligai atsirasti pakanka gero organizmo sudrebinimo ir ji jau cia. Tiesiog noriu pasakyti, kad nesigasdintum jei atsitiktu tai, kas neisvengiama. Tai nera vezys nei aids, su ja galima gyventi normalu gyvenima. Kaip  matai, ne tik gyvename, bet ir vaikus gimdome. Nuo sios ligos nemirstama. Tikrai nesibaimink, serga tik vienas is seneliu. Laikykis ir nepergyvenk anksciau laiko! 4u.gif

user posted image va cia tai sutinku su tavim.Reikia i viska optimistiskai ziuretiuser posted image.
Tai tu jau kaip suprantu po ligonines parsiradai namo.Nu ir kaip pasilikai pompa ar atsisakei jos?
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 11 20, 15:46)
Tai tu jau kaip suprantu po ligonines parsiradai namo.Nu ir kaip pasilikai pompa ar atsisakei jos?

Labuka, jau vakar oficialiai israse, bet biuleteni pratese iki penktadienio, kad susibalansuociau cukrus, kuriuos jie man isbalansavo doh.gif
Pompa dar ta pati sekmadienio vakara nusiemiau, net papuliave truputeli buvo idurta vieta, nors adatele net ne gelezine buvo, o teflonine. Turint omeny, kad mano oda alergizuoja nuo paprasto metalo, tai dar dievai zino, kas ten galejo atsitikti. Dabar sau ramiausia pakankamai normaliai cukriukus tvarkausi, tik vis dar su acetonu kovoju - vakar geriau geriau vynuogiu sultis, kol apsive..iau smile.gif tai siandien naturaliu vynuogiu nusipirkau smile.gif
O kaip tu laikaisi? Kaip tavo nugaros skausmai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2007 11 20, 22:30)
Labuka, jau vakar oficialiai israse, bet biuleteni pratese iki penktadienio, kad susibalansuociau cukrus, kuriuos jie man isbalansavo  doh.gif
Pompa dar ta pati sekmadienio vakara nusiemiau, net papuliave truputeli buvo idurta vieta, nors adatele net ne gelezine buvo, o teflonine. Turint omeny, kad mano oda alergizuoja nuo paprasto metalo, tai dar dievai zino, kas ten galejo atsitikti. Dabar sau ramiausia pakankamai normaliai cukriukus tvarkausi, tik vis dar su acetonu kovoju - vakar geriau geriau vynuogiu sultis, kol apsive..iau smile.gif tai siandien naturaliu vynuogiu nusipirkau smile.gif
O kaip tu laikaisi? Kaip tavo nugaros skausmai?  mirksiukas.gif

Labas.
Nu as irgi ta teflonine adatele naudoju,bet man nepuliuoja g.gif
O tai vynuoges musa atcetona?Kazkaip negirdejau g.gif Tik zinau kad vynuoges cukru labai kelia ax.gif O acetona atceit bananas musa,medus g.gif Bet as tai visada su skysciais issivarau mirksiukas.gif
Nugaros skausmas pas mane tai dabar kasdieninis palydovas,ir diena ir nakti su juo kovoju doh.gif o dar pradejo po mentim desinej pusej durti,tai isviso ziaurus skausmas doh.gif sako,kad galejo koki nerva uzspausti,ar siaip koki organa,juk dabar pas mane viskas i virsu susikeleuser posted image
Papildyta:
Asciuke,o kaip tu laikaisi po gimdymo?Kaip sekasi leliuka auginti ir kaip paciai sveiketele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 20 lapkričio 2007 - 21:44
QUOTE(aister @ 2007 11 20, 22:45)
O tai vynuoges musa atcetona?Kazkaip negirdejau g.gif Tik zinau kad vynuoges cukru labai kelia ax.gif O acetona atceit bananas musa,medus g.gif Bet as tai visada su skysciais issivarau  mirksiukas.gif
Nugaros skausmas pas mane tai dabar kasdieninis palydovas,ir diena ir nakti su juo kovoju doh.gif o dar pradejo po mentim desinej pusej durti,tai isviso ziaurus skausmas doh.gif sako,kad galejo koki nerva uzspausti,ar siaip koki organa,juk dabar pas mane viskas i virsu susikele

Jops, kai susirgau, mano pirmasis receptas nuo acetono buvo vynuogiu sultys mineraliniu skiestos, bet dabar jau is tu nervu grynas pradejau gerti doh.gif Kad cukru kelia, tai zinai - isibedziu atitinkamai smile.gif O as pirmakart suzinojau, kad bananai blink.gif nu apie medu kazka kaire ausim esu girdejusi...
Agha, girdejau, kad uzspaudzia tie maziai ka reikia, ir ko nereikia.. na, teks pakenteti, vardan svento tikslo.. gal tepaliuku kokiu tepi?...
Atsakyti

Nenoriu gasdinti, bet mano ziniomis, sios ligos sustabdyti neimanoma... Jei jai lemta atsirasti, tai ir atsiras...
[/quote]
Mano dėdė jau nemažai metų laikosi dietos, nes kasos veikla sutrikusi, tačiau jokio insulino ar vaistujis nevartoja...medikai tai įvardina kaip paprasta diabetą, o ne cukrinį. g.gif na lemtis manau čia visai niekuo dėta, jei anksti pastebėsi ligos simtomus, jos atsiradimui kelią užkirsi arba bent jau nutolinsi ilgam laikui
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2007 11 21, 00:00)
Jops, kai susirgau, mano pirmasis receptas nuo acetono buvo vynuogiu sultys mineraliniu skiestos, bet dabar jau is tu nervu grynas pradejau gerti  doh.gif Kad cukru kelia, tai zinai - isibedziu atitinkamai smile.gif O as pirmakart suzinojau, kad bananai  blink.gif nu apie medu kazka kaire ausim esu girdejusi...
Agha, girdejau, kad uzspaudzia tie maziai ka reikia, ir ko nereikia.. na, teks pakenteti, vardan svento tikslo.. gal tepaliuku kokiu tepi?...

Nu va matai,vieni sako kad vynuoges musa,kiti kad bananaiuser posted image
Netepu as jokiu tepaliuku,viena cia tepes tai nieko nepadejo ax.gif Dar pakentesiu truputi rolleyes.gif Kai man buvo tiek savaiciu kiek tau,sakiau siaubas,tas sausis turbut niekada neateis,o dabar ziuriu kad tas sausis nebeuzkalnu jau unsure.gif O laukiu tai beprotiskai wub.gif Per sventes grys MB,tai jau tada susistatysim lovele,sudeliosiu visus daigtus i vieta,nes dabar dar viskas sukrauta,neispakuota.Dar net vezimo nesimokiau viena pati surinkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 11 20, 22:45)
Labas.
Nu as irgi ta teflonine adatele naudoju,bet man nepuliuoja g.gif
O tai vynuoges musa atcetona?Kazkaip negirdejau g.gif Tik zinau kad vynuoges cukru labai kelia ax.gif O acetona atceit bananas musa,medus g.gif Bet as tai visada su skysciais issivarau  mirksiukas.gif
Nugaros skausmas pas mane tai dabar kasdieninis palydovas,ir diena ir nakti su juo kovoju doh.gif o dar pradejo po mentim desinej pusej durti,tai isviso ziaurus skausmas doh.gif sako,kad galejo koki nerva uzspausti,ar siaip koki organa,juk dabar pas mane viskas i virsu susikeleuser posted image
Papildyta:
Asciuke,o kaip tu laikaisi po gimdymo?Kaip sekasi leliuka auginti ir kaip paciai sveiketele?

Laba, mano mažius neduoda išsimiegot blink.gif vaikstau visa kaip nutrenkta, bet tuo per daug nesiskundžiu ax.gif jau gera savaitėlę kovoju su sūnaus sloga doh.gif ji nėra labai jau rimta, bet kovojam...ryt pas gydytoją tai žiūrėsim ką sakys...įdomu kiek paaugo ir kiek sveria, nes į kai kuriuos drabužėlius jis jau nebeįlenda doh.gif aš dar ne visiškai atsigavau, dar tą vietelę skauda, tai jausmas ne koks...dar ir nugarą karts nuo karto pamaudžia...cukrai tai arba maži arba milžiniški...tikiuosi susitvarkysiu
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 11 21, 13:07)
Laba, mano mažius neduoda išsimiegot  blink.gif vaikstau visa kaip nutrenkta, bet tuo per daug nesiskundžiu  ax.gif jau gera savaitėlę kovoju su sūnaus sloga  doh.gif ji nėra labai jau rimta, bet kovojam...ryt pas gydytoją tai žiūrėsim ką sakys...įdomu kiek paaugo ir kiek sveria, nes į kai kuriuos drabužėlius jis jau nebeįlenda doh.gif  aš dar ne visiškai atsigavau, dar tą vietelę skauda, tai jausmas ne koks...dar ir nugarą karts nuo karto pamaudžia...cukrai tai arba maži arba milžiniški...tikiuosi susitvarkysiu

LAIKYKISuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 11 21, 11:54)
Mano dėdė jau nemažai metų laikosi dietos, nes kasos veikla sutrikusi, tačiau jokio insulino ar vaistujis nevartoja...medikai tai įvardina kaip paprasta diabetą, o ne cukrinį.  g.gif na lemtis manau čia visai niekuo dėta, jei anksti pastebėsi ligos simtomus, jos atsiradimui kelią užkirsi arba bent jau nutolinsi ilgam laikui

Pritarciau tam, jei tu kabi apie 2 tipo diabeta. Jo gydymo pagrindas ir yra dietos. Mano tetis vaistu praktiskai irgi nenaudoja, bet atsiradus 1 tipui, vien tik sumaistu niekaip neissiversi, nes pazeidziama kita kasos funkcija - ji nustoja gaminti insulina.

QUOTE(aister @ 2007 11 21, 12:07)
Kai man buvo tiek savaiciu kiek tau,sakiau siaubas,tas sausis turbut niekada neateis,o dabar ziuriu kad tas sausis nebeuzkalnu jau unsure.gif O laukiu tai beprotiskai wub.gif Per sventes grys MB,tai jau tada susistatysim lovele,sudeliosiu visus daigtus i vieta,nes dabar dar viskas sukrauta,neispakuota.Dar net vezimo nesimokiau viena pati surinkti lotuliukas.gif

As kai pastojau, irgi ne is vienos girdejau, kad megaukis nestumu, nes jis greitai praies. Glvoju, dieve, man atrodo, viskas dar taip toli toli, kad sunkai islauksiu doh.gif
Kaip fainiai, kokie malonus rupesteliai dabar: daikciukai, vezimukai, kaip laikiu to momento wub.gif

QUOTE(Asciuke @ 2007 11 21, 13:07)
aš dar ne visiškai atsigavau, dar tą vietelę skauda, tai jausmas ne koks...dar ir nugarą karts nuo karto pamaudžia...cukrai tai arba maži arba milžiniški...tikiuosi susitvarkysiu

Niu laikykis console.gif Viskas bus gerai, tik stenkis, kad cukiukai per mazi nebutu - geriau jau tarupteli per dideli, nei per mazi mirksiukas.gif
Atsakyti