Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(Catrin @ 2007 10 16, 11:42)
bet zindymo metu dar daugiau bus apribojimu tongue.gif

Zinok, as zindymo metu valgiau viska - ir raugintus agurkus ir persikus ir vynuoges zodziu absoliuciai nesilaikiau jokiu ten apribojimu nuo ko gali vaikui pilva pusti ir t.t. Ir zinok mano vaikui nebuvo kazkokiu dideliu problemu nei del pilvo, nei alergijos jokios (tfu tfu tfu, kad tik nepersigirciau mirksiukas.gif )

Taip kad zinok cia kaip kam susiklosto - vienoms reikia susilaikyti nuo kazko, o kitoms visai ne 4u.gif

Labai geras zinok dalykas yra toks masaziukas kudikeliams, nuo kurio jie issibezda ir issisika, tikiuosi tavo pediatre ji mokes ir parodys kaip daryti thumbup.gif
Atsakyti
Gerai tau cia nuskilo - valgei viska tongue.gif musu spaliukes tai nerealiai riboja, vos ne vienas koses ir duona valgo...jokiu obuoliuku, jokiu kopustu, nieko smile.gif na tikiuosi, nekils ypatingu man del to problemu...labai jau noriu SOKOLADINIO TORTO is Miesto Sodo (cia kavine Kaune smile.gif))
Atsakyti
Asciukelaukiu is taves naujienu ax.gif
Jau pagal mane turetum leli ant ranku supuoti wub.gif
Atsakyti
Jau gal ir Catrin pagimde g.gif

O mano cukrai pradejo labai mazeti g.gif Pavyzdziui po grybu su bulvemis 4,3 blink.gif , po gero kepsnio - 5,3, rytais jau buna 3,6 kartais. Kazi cia normalu, kazkaip per daug gerai man atrodo g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2007 10 25, 13:58)
Jau gal ir Catrin pagimde g.gif

O mano cukrai pradejo labai mazeti g.gif Pavyzdziui po grybu su bulvemis 4,3 blink.gif , po gero kepsnio - 5,3, rytais jau buna 3,6 kartais. Kazi cia normalu, kazkaip per daug gerai man atrodo g.gif  g.gif

Labai geri cukriukai.Mums sergantiems ilgiau CD,reikia saugotis ir perzemu cukru.Bet tavo nurodyti cia cukrai yra norma.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 10 24, 18:17)
Asciukelaukiu is taves naujienu ax.gif
Jau pagal mane turetum leli ant ranku supuoti wub.gif

labutis, mes jau namie... biggrin.gif spalio 18d. ryte gimė mano sūnutis (o turėjo būti dukrytė biggrin.gif ) 3850gr., 54cm. gimdymas buvo lb sunkus, gimdžiau beveik 20 val., pati neišstūmiau, tai ištraukė su vakumine pompa...po kelių dienų mažiui prasidėjo traukuliukai, įtarinėjo epilepsiją, stebėjo, darė tyrimus...tfu tfu tfu atrodo viskas gerai...visą tai prisimenu su siaubu...niekam to nelinkėčiau...po truputį apsiprantam namie... smile.gif beje patarimą noriu duoti... ax.gif tarkis dėl vienvietės palatos..jau geriau pamokėti tuos pinigėlius ir ramiai tą laikotarpį prabuti ligoninėj, lb gailiuosi, kad taip nepadariau pati...buvo konfliktas su kaimynės artimaisiais, kai penki žmonės, iš jų du mažamečiai vaikai visą dieną buvo palatoj. palata mažutė, kaip vienvietė, oro nėra. kai paprašiau, kad išeitų, tai gavau rėkti nuo moteriškių, ko jom aiškinu...teko kviestis sesutes, kad išprašytų, bet stresas buvo baisus, visą vakar drebėjau po šio konflikto ir tą nakti mano mažiui prasidėjo traukuliukai...na baisu buvo...brrrrr
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 10 26, 16:05)
labutis, mes jau namie... biggrin.gif spalio 18d. ryte gimė mano sūnutis (o turėjo būti dukrytė  biggrin.gif ) 3850gr., 54cm. gimdymas buvo lb sunkus, gimdžiau beveik 20 val., pati neišstūmiau, tai ištraukė su vakumine pompa...po kelių dienų mažiui prasidėjo traukuliukai, įtarinėjo epilepsiją, stebėjo, darė tyrimus...tfu tfu tfu atrodo viskas gerai...visą tai prisimenu su siaubu...niekam to nelinkėčiau...po truputį apsiprantam namie... smile.gif beje patarimą noriu duoti... ax.gif tarkis dėl vienvietės palatos..jau geriau pamokėti tuos pinigėlius ir ramiai tą laikotarpį prabuti ligoninėj, lb gailiuosi, kad taip nepadariau pati...buvo konfliktas su kaimynės artimaisiais, kai penki žmonės, iš jų du mažamečiai vaikai visą dieną buvo palatoj. palata mažutė, kaip vienvietė, oro nėra. kai paprašiau, kad išeitų, tai gavau rėkti nuo moteriškių, ko jom aiškinu...teko kviestis sesutes, kad išprašytų, bet stresas buvo baisus, visą vakar drebėjau po šio konflikto ir tą nakti mano mažiui prasidėjo traukuliukai...na baisu buvo...brrrrr

Labas.Visu pirma sveikinimai su suneliu user posted image
O kur tu gimdei?Kauno klinikose?As tai noreciau prasyti palatos tokios kad ir vyras naktim kartu galetu buti,kazi ar galima taip g.gif
O kiek kg ir kokio ugio gimet?
Kaip dabar jauties pati ir kaip sunelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 26 spalio 2007 - 17:23
QUOTE(aister @ 2007 10 26, 18:23)
Labas.Visu pirma sveikinimai su suneliu user posted image
O kur tu gimdei?Kauno klinikose?As tai noreciau prasyti palatos tokios kad ir vyras naktim kartu galetu buti,kazi ar galima taip g.gif
O kiek kg ir kokio ugio gimet?
Kaip dabar jauties pati ir kaip sunelis?

gimdžiau klinikose. tai tose vienvietėse gali pasilikti vyras ar kitas giminaitis. tai lb patogu, nes jei tau cezaris tai tikrai reikes pagalbos. maniškis gimė 3850gr., 54cm.,nemažas biggrin.gif, bet ir ne per didelis, nes prognozavo 4200gr. aš po truputi jau atsigaunu, sūnelis kolkas ramus. na tik cukrai lb krenta, tai visada šokoladas pašonėj, net bloga nuo jų darosi biggrin.gif kaip tavo sveikatelė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 10 26, 13:05)
labutis, mes jau namie... biggrin.gif

Sveikinu sulaukus mažylio birthday.gif victory.gif

O nuo ko buvo traukuliai, ka dakatarai sake g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 10 27, 13:18)
gimdžiau klinikose. tai tose vienvietėse gali pasilikti vyras ar kitas giminaitis. tai lb patogu, nes jei tau cezaris tai tikrai reikes pagalbos. maniškis gimė 3850gr., 54cm.,nemažas  biggrin.gif, bet ir ne per didelis, nes prognozavo 4200gr. aš po truputi jau atsigaunu, sūnelis kolkas ramus. na tik cukrai lb krenta, tai visada šokoladas pašonėj, net bloga nuo jų darosi biggrin.gif  kaip tavo sveikatelė?  ax.gif

Aha girdejau kad maitinant labai cukrai krenta g.gif
o man tai cukrai pakilo,pasididinau jau perpuse insulino dozes.Nu taip turi buti turbut.Kartais net iki 10-11 cukriukai pakyla doh.gif bet greit as juos numusu.
o siaip viskas gerai,kai buvau ligoninej tai sake lelius gerai auga,kolkas nera dar perdidelis,viskas liux,ir jauciuos labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2007 10 27, 13:41)
Sveikinu sulaukus mažylio  birthday.gif  victory.gif 

O nuo ko buvo traukuliai, ka dakatarai sake g.gif

traukuliukai atsirado dėl gimdymo traumos, bent taip gydytoai mano, man mažių ištraukė su vakumine pompa, nes pati nesugebėjau išstumti, per daug pavargus nuo sarėmių buvau... doh.gif visdėlto beveik parą prasikankinau...tai ta pompa tikriausiai šiektiek pakenekė... doh.gif bet dabar atrodo viskas gerai...tikiuosi daugiau tie traukuliukai nebepasikartos...
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 10 27, 20:39)
traukuliukai atsirado dėl gimdymo traumos, bent taip gydytoai mano, man mažių ištraukė su vakumine pompa, nes pati nesugebėjau išstumti, per daug pavargus nuo sarėmių buvau... doh.gif visdėlto beveik parą prasikankinau...tai ta pompa tikriausiai šiektiek pakenekė... doh.gif bet dabar atrodo viskas gerai...tikiuosi daugiau tie traukuliukai nebepasikartos...

o kodel tau nedare cezario?
tokia pat gimdymo trauma turejo ir mano broliukas. tikiuos, tau labiau pasiseks nei musu seimai.
Atsakyti