Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(SiDo @ 2007 10 12, 14:43)
Na va, isitikinau, kad spageciai yra laaaabai blogai schmoll.gif Po spageciu lekstes su pomidoru-papriku padazu (namu gamybos) mano gliukoze 7,6 blink.gif  doh.gif Eisiu po valandos dar matuotis, gal bus nors kiek sumazeje blush2.gif

Tai kokio tu nori rezultato kai iskart matuojies? kiekvienam neserganciam GD ir CD bus toks cukrus uzkiles...
kodel man niekas neatsako, kada buna didziausia gliukozes koncentracija kraujyje??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 10 12, 11:49)
spageciai labai labai kelia cukru!

O kas iš tų krakmolingų mažiausiai kelia? - juoda duona tikriausiai? O gal grikiai? Pagal kalorijas tai jie visi vienodi ax.gif

Catrin
, cia po dvieju valandu jau ax.gif as is karto niekad nesimatuoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Catrin @ 2007 10 12, 12:00)
kodel man niekas neatsako, kada buna didziausia gliukozes koncentracija kraujyje??? unsure.gif

Tai tikriausiai nieks nezino, as tai nezinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiDo: 12 spalio 2007 - 14:03
QUOTE(SiDo @ 2007 10 12, 15:05)
O kas iš tų krakmolingų mažiausiai kelia? - juoda duona tikriausiai? O gal grikiai? Pagal kalorijas tai jie visi vienodi ax.gif

Catrin
, cia po dvieju valandu jau ax.gif as is karto niekad nesimatuoju smile.gif

Po dvieju valandu man buvo toks cukrus po bulviniu patiekalu ir saldaus pyrago... ax.gif
o del duonos ir grikiu, skaiciau, kad jie sveikiausi - duona gerai valgyt su grudais..yra labai skani Mociutes su grudais tongue.gif

Man nuo arbuzo uzkilo, nors parasyta, kad jame nedaug angliavandeniu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 12, 12:18)
Po dvieju valandu man buvo toks cukrus po bulviniu patiekalu ir saldaus pyrago... ax.gif
o del duonos ir grikiu, skaiciau, kad jie sveikiausi - duona gerai valgyt su grudais..yra labai skani Mociutes su grudais tongue.gif

Man nuo arbuzo uzkilo, nors parasyta, kad jame nedaug angliavandeniu blink.gif

Po 3 valanu cukrus jau 6,2 karsta.gif tikiuosi iki vakarienes issivalysiu ax.gif

Kaip seniai jau valgiau kokio nors pyrago doh.gif unsure.gif

Kad nuo arbuzo pakilo tai keistoka, o gal ir nieko keisto - jis tikriausiai prie vaisiu, kurie turi fruktozes priskiriamas g.gif
Atsakyti
o tu tas 3 valandas nieko ir nevalgei?
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 12, 12:46)
o tu tas 3 valandas nieko ir nevalgei?

Nieko, tik arbatos, be cukraus zinoma, isgeriau smile.gif
Atsakyti
Na keista, bet zinokit po 2,5 val po grybu su bulvemis pas mane tebuvo 4,3 g.gif Ko gero bulvytes galesiu valgyti, ypac sake ju nemegsta herpesas, tai reiks pakirsti, bo jau trecia karta herpis ant lupos issokes doh.gif

Dar galiu pasidalinti patirtim del graikisku salotu - susveiciau diiidele lekste su juoda duona vakarienei, po 2 val cukrus buvo 4,1. Ir soti jauciausi ir cukrus kaip nevalgius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2007 10 14, 17:02)
Na keista, bet zinokit po 2,5 val po grybu su bulvemis pas mane tebuvo 4,3 g.gif Ko gero bulvytes galesiu valgyti, ypac sake ju nemegsta herpesas, tai reiks pakirsti, bo jau trecia karta herpis ant lupos issokes doh.gif

Dar galiu pasidalinti patirtim del graikisku salotu - susveiciau diiidele lekste su juoda duona vakarienei, po 2 val cukrus buvo 4,1. Ir soti jauciausi ir cukrus kaip nevalgius ax.gif

Nieko sau cukrus thumbup.gif mano po valgymu toks niekad nebuna..gal tu GD nesergi visai? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 14, 16:04)
Nieko sau cukrus thumbup.gif  mano po valgymu toks niekad nebuna..gal tu GD nesergi visai? tongue.gif

Endokrinologe parase, kad GD, bet as asmeniskai galvoju, kad man dar jo nera, nes po gliukozes tolerancijos testo man nebuvo perzenges cukrus tos 7,8 ribos, kai jau diagnozuojamas GD. Bet greiciausiai uzrase del to, kad pirmo nestumo metu tai buvo GD ir del to tikisi, kad ir dabar bus ax.gif

Po spageciu tai buvo 7,6 g.gif
Atsakyti
SiDo, ir as manau, kad tau nera to GD thumbup.gif
vakar man daktare liepe matuotis tik po valgio, is ryto atseit nereikia...
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 16, 08:13)
SiDo, ir as manau, kad tau nera to GD thumbup.gif
vakar man daktare liepe matuotis tik po valgio, is ryto atseit nereikia...

Yra dar tokia tarpine busena tarp diabeto ir sveiko buvo - gliukozes tolerancijos sutrikimas, tai tikriausiai jis pas mane ir yra. Na, bet atsipalaiduoti aisku neverta smile.gif

Catrin, jau nedaug tau liko dietintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2007 10 16, 13:44)

Catrin, jau nedaug tau liko dietintis bigsmile.gif

nedaug... g.gif bet zindymo metu dar daugiau bus apribojimu tongue.gif
Atsakyti