Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(egle_83 @ 2007 10 03, 09:47)
as naudoju freestyle (paziurek kamelios vaistinese, as ten ji pirkau), pries tai turejau optium plus xceed. pastarajam, kaip ir accu chek, reikia daugiau kraujo nei freestyle mini. as mini esu labai patenkinta ir kol kas i nieka keisti neplanuoju. 50 freestyle juosteliu kainuoja apie 85lt.

O pilnas pavadinimas koks gliukomačio? nes ju skirtingu rusiu yra kiek zinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 03, 09:43)
Sveikutes smile.gif

As irgi KMUK gimdysiu, jau tikiuosi neuzilgo..ir  kad nereikes skatint ax.gif

O lancetu as turejau 4 dienom ir kasdien keisdavau doh.gif  net nezinojau, kad nereikia ju keist lotuliukas.gif
Buvau keliose vaistinese - neturi jie gliukomaciu, turi eurovaistine, bet ne FreeStyle, o ta Glucocard. kazi ar geras jis? as cia klausiu todel, kad jei vis tik prireiks veliau kompensuojamu juosteliu, ar israsys butent siam prietaisui, ar kaip ir pirma karta - Freestyle'ui.
Todel as vis tik linkusi freestyle'a pirkti, aplink Klinikas vaistinese turetu but smile.gif

Juosteles kompensuoja betkuriam aparatui.jei tau ju uztenka kiek kompensuoja,tai tau nera skirtumo koks aparatas.o jei tau reikes dasipirkineti juosteliu,tai ziurek kuriam aparatui justeles pigesnes.
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 03, 08:52)
O pilnas pavadinimas koks gliukomačio? nes ju skirtingu rusiu yra kiek zinau ax.gif

as turiu freestyle mini http://www.abbottdia.../freestylemini/
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 10 03, 10:08)

Ir as toki turejau bigsmile.gif manau, toki ir pirksiu, nes tikrai patogus naudoti. Tai kokia jjo kaina? juosteles apie 90 lyg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 03, 11:29)
Ir as toki turejau bigsmile.gif  manau, toki ir pirksiu, nes tikrai patogus naudoti. Tai kokia jjo kaina? juosteles apie 90 lyg g.gif

sakau, as ji uz 1lt pirkau. juosteles - 80lt su kazkiek. camelios vaistineje. pabandyk pasiskambineti i vaistines.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 10 03, 12:31)
sakau, as ji uz 1lt pirkau. juosteles - 80lt su kazkiek. camelios vaistineje. pabandyk pasiskambineti i vaistines.

Labai dekui uz info - bandysiu ieskot thumbup.gif

Merginos, o jus nevalgot saldainiu su fruktoze? zinau, kad Rutos yra kazkokie saldainiai zaliam ipakavime, kazi, ar mums ju galima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catrin: 03 spalio 2007 - 11:52
QUOTE(Catrin @ 2007 10 03, 11:51)

Merginos, o jus nevalgot saldainiu su fruktoze? zinau, kad Rutos yra kazkokie saldainiai zaliam ipakavime, kazi, ar mums ju galima g.gif

yra kazkokie, nepamenu tiksliai pavadinimo. as valgau kartais. vokisku saldumynu diabetikams nemazai yra, bet mano situacija truputi kitokia - as leidziuosi insulina. juose kaip bebutu angliavandeniu yra nemazai, tai abejoju ar tu labai gali juos valgyti.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 10 02, 21:39)
seniau kai keisdavau juosteliu dezute tai pasikeisdavau ir adatele.dabar kartais ir reciau pasikeiciu. mirksiukas.gif
Papildyta:
asciuke kaip tau savijauta?juk jau greit ir gimdymas tau blush2.gif

labux, gimdymas tikrai jau greit... biggrin.gif pirmadieni eisiu pas ginekologę, tai žiūrėsiu ką ji sakys, nes jau 37sav., tai nemanau, kad leis ilgai nešiot... ax.gif pėdos pradėjo tinti, tai labai nemalonus jausmas... schmoll.gif kiek suprantu iš tavo liniuotės, tai turėtum gultis greit i enokrinologinį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 03, 09:51)

Catrin, skaiciau as diabetiku laikrastyje apie fruktoze - nieko joje gero - kelia cukru kaip ir cukrus tik leciau, be to, ji turi daug pasalinio poveikio - pucia vidurius, kenkia kepenims ir is viso nieko gero apie ja neparasyta. Taip kad susilaikyk, nedaug liko mirksiukas.gif

Siandien nuejau juosteliu i Eurovaistine. Pas mane irgi Free style aparatas, tai jie jam juosteliu neturejo schmoll.gif Pasiule pagal akcija pirkti ta glucocarda, bet prie jo nera praduriklio ir lancetu - lancetai butu kainave apie 40 Lt, o praduriklio is viso neturejo rolleyes.gif tai taip ir likau nieko nenusipirkus, gerai, kad cia paskaiciau, kad camelijos vaistinese tie free style yra, eisiu ten ieskoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 10 03, 13:24)
labux, gimdymas tikrai jau greit... biggrin.gif pirmadieni eisiu pas ginekologę, tai žiūrėsiu ką ji sakys, nes jau 37sav., tai nemanau, kad leis ilgai nešiot... ax.gif pėdos pradėjo tinti, tai labai nemalonus jausmas... schmoll.gif kiek suprantu iš tavo liniuotės, tai turėtum gultis greit i enokrinologinį... ax.gif

Pirmadieni jau gulsiuos verysad.gif
Pradejo po truputi kilti cukrai.tau tai nebuvo 2 trimestre?
as tai zymiai padidinau insulino dozes g.gif
siandien dariau gliukuota HB 5,8 buvo. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(SiDo @ 2007 10 03, 14:33)
Catrin, skaiciau as diabetiku laikrastyje apie fruktoze - nieko joje gero - kelia cukru kaip ir cukrus tik leciau, be to, ji turi daug pasalinio poveikio - pucia vidurius, kenkia kepenims ir is viso nieko gero apie ja neparasyta. Taip kad susilaikyk, nedaug liko mirksiukas.gif

Siandien nuejau juosteliu i Eurovaistine. Pas mane irgi Free style aparatas, tai jie jam juosteliu neturejo schmoll.gif Pasiule pagal akcija pirkti ta glucocarda, bet prie jo nera praduriklio ir lancetu - lancetai butu kainave apie 40 Lt, o praduriklio is viso neturejo rolleyes.gif tai taip ir likau nieko nenusipirkus, gerai, kad cia paskaiciau, kad camelijos vaistinese tie free style yra, eisiu ten ieskoti 4u.gif

man sita aparatuka dave litfarmos vaistinej.
Atsakyti
eurovaistines neprekiau nei freestyle aparatu, nei juostelem.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 10 03, 14:38)
Pirmadieni jau gulsiuos verysad.gif
Pradejo po truputi kilti cukrai.tau tai nebuvo 2 trimestre?
as tai zymiai padidinau insulino dozes g.gif
siandien dariau gliukuota HB 5,8 buvo. thumbup.gif
Papildyta:

man sita aparatuka dave litfarmos vaistinej.

aš trečiam trimestre insuliną padidinau beveik dvigubai, ryte vietoj 8vnt, leidžiuos 16vnt...tai jei pradės lb kilti nenustebk.. blink.gif gliukuotas super, šaunuolė, taip ir toliau thumbup.gif , tik trečiam trimestre kaip sakė Baliutavičienė, svarbesnis ne gliukuotas, o vienkartiniai pakilimai...
Atsakyti