Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(SiDo @ 2007 10 02, 09:41)
Labas rytas, kaips siandien jusu sveikatele 4u.gif As vakar issirasiau nemokamas juosteles - taigi, jos  nestuke.gif tikrai nemokamos bigsmile.gif

Sveikos, mamytes ir nestuke.gif ,

Sveikatele gerai, jei nezinociau, akd yra tas bjaurybe GD, isvis nieko nenujausdama vaiksciociau ax.gif Buvau pas gine siandien, sake vaikas tikrai nemazas, apytiksliai sveria 3,700, o dar tik 37 savaites... tai jeigu iki galo nesiosiu, bus gerokai per 4 perkopes doh.gif bet visko gali but, kad ir anksciau pagimdysiu, nors jokiu pozymiu nera, tik retsykiais sukieteja pilvas bet iskart atleidzia...Svorio bendrai jau priaugau 15 kg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 02, 10:12)
Sveikos, mamytes ir  nestuke.gif ,

Sveikatele gerai, jei nezinociau, akd yra tas bjaurybe GD, isvis nieko nenujausdama vaiksciociau ax.gif  Buvau pas gine siandien, sake vaikas tikrai nemazas, apytiksliai sveria 3,700, o dar tik 37 savaites... tai jeigu iki galo nesiosiu, bus gerokai per 4 perkopes doh.gif bet visko gali but, kad ir anksciau pagimdysiu, nors jokiu pozymiu nera, tik retsykiais sukieteja pilvas bet iskart atleidzia...Svorio bendrai jau priaugau 15 kg blush2.gif

Na tie echoskopu parodymai nera patys tikslausi - man likus iki gimdymo 3 sav (tada gulejau ligoninej kur ir rado man ta GD), rode, kad maniskis 2900, bet gime 3520, tai ka, jis per 3 sav puse su virsum kilo priaugo? schmoll.gif Tie svoriai pagal echo yra labai apytiksliai - gali buti maziau, o gali ir daugiau ax.gif

Paguodai galiu pasakyti, kad mano bendradarbio zmona pagimde lygiai 5 kg berna (beje jai irgi buvo GD) ir net nesuplyso bigsmile.gif Berniukas sveikas, vystosi normaliai thumbup.gif

As svorio irgi buvau panasiai priaugus - 16 doh.gif

Ka tik sukirtau burokeliu sriubos (ne mesines), eisiu kotletu pasisildyt. Rytoj matuosiuos cukru, idomu kokie parodymai bus.
Atsakyti
Man echo nedare. cia pagal dugno ir pilvo apimtis mazdaug paskaiciavo..is tikro gali ir daugiau buti jau smile.gif
O tavo, SiDo, vaikas visai nedidelis gime thumbup.gif

O as suvalgiau avieciu, jau taip ju buvau uzsimanius...gerai, kad nesaldzios pasitaike. Ir dar tu savo salotyciu is morku ir salieru su kalakutiena kepta wub.gif
o man taip truksta to aparaciuko matavimo...vis tik idomu, kaip ten su cukrum reikalai
Atsakyti
SiDo, as ta varskine marmalioze be duonytes valgydavau. O kokiomis dalimis deti, nesvarbu, man skanu budavo daugiau pomidoro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 02, 12:30)

o man taip truksta to aparaciuko matavimo...vis tik idomu, kaip ten su cukrum reikalai

o tu nusipirkti aparato ir juosteliu nenori? aparatas 1lt ir juosteles (50 juosteliu +-90lt)
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 10 02, 14:00)
o tu nusipirkti aparato ir juosteliu nenori? aparatas 1lt ir juosteles (50 juosteliu +-90lt)

kaip tai 1 lt blink.gif ? as maciau uz 150 ir uz 200
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 02, 13:08)
kaip tai 1 lt blink.gif ? as maciau uz 150 ir uz 200

tarkim freestyle, accu chek go visai neseniai tikrai buvo po 1lt. Pereik per vaistines. Jei esi vilniete ar galeciau ir savo aparata atliekama paskolinti.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 10 02, 14:22)
tarkim freestyle, accu chek go visai neseniai tikrai buvo po 1lt. Pereik per vaistines. Jei esi vilniete ar galeciau ir savo aparata atliekama paskolinti.

ne, kauniete as verysad.gif rimtai tiek kainuoja? na tai vadinasi, kai pirkau kompensuojamas juosteles, man pardave aparata uz normalia kaina..nes kai paklausiau vaistininkes, kokia jo tikra kaina, sake nezinau, nes ismusa 1,5 lt..bet gal cia tik kuomet kompensuoja? g.gif
Papildyta:
O praduriklio ir lancetu papildomai pirkti nereikia? buna su gliukomaciu?
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 02, 10:30)
Man echo nedare. cia pagal dugno ir pilvo apimtis mazdaug paskaiciavo..is tikro gali ir daugiau buti jau smile.gif

Nu tai sitie ismatavimai dar labiau netikslus nei pats echo - gali buti ir mazesnis vaikas, nes tarkim gal daugiau vandenu.... ax.gif

QUOTE(Catrin @ 2007 10 02, 11:33)
ne, kauniete as verysad.gif  rimtai tiek kainuoja? na tai vadinasi, kai pirkau kompensuojamas juosteles, man pardave aparata uz normalia kaina..nes kai paklausiau vaistininkes, kokia jo tikra kaina, sake nezinau, nes ismusa 1,5 lt..bet gal cia tik kuomet kompensuoja?  g.gif
Papildyta:
O praduriklio ir lancetu papildomai pirkti nereikia? buna su gliukomaciu?

O tai tu neturi aparato? Tai kaip tu cukru matuojies? g.gif

Pradurikli as gavau kartu su aparatu, bet lancetu tai irgi pas mane 2 teliko, tai tikriausiai reikes juos pirkti, nes nieko man nesake apie ju kompensavima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2007 10 02, 15:22)

O tai tu neturi aparato? Tai kaip tu cukru matuojies? g.gif

Pradurikli as gavau kartu su aparatu, bet lancetu tai irgi pas mane 2 teliko, tai tikriausiai reikes juos pirkti, nes nieko man nesake apie ju kompensavima rolleyes.gif

Turejau 4 dienas, po to ateme gydytojas verysad.gif o kas kiek laiko keist reikia lancetus? o tu po kiekvieno pradurimo dezinfekuoji? siandien uzbesiu i vaistine paziuret, kokios kainos tu matuokliu... savo turet bet kokiu atveju yra geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 10 02, 12:26)
Turejau 4 dienas, po to ateme gydytojas verysad.gif  o kas kiek laiko keist reikia lancetus? o tu po kiekvieno pradurimo dezinfekuoji? siandien uzbesiu i vaistine paziuret, kokios kainos tu matuokliu... savo turet bet kokiu atveju yra geriau smile.gif

Nu niekos sau - ateme?, man tai dave kaip supratau visam nestumui g.gif Reikes ivertinti toki gydytojos geranoriskuma ax.gif

Lancetai tai yra vienkartiniai.

Jo, nuosavas aparatas tai labai gerai butu - ir sau kada nori pasitikrini ir giminems bei draugams gali cukru patikrint 4u.gif Tik tos juosteles jei nekompensuojamos, tai brangokos rolleyes.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Catrin @ 2007 10 02, 12:12)
Sveikos, mamytes ir  nestuke.gif ,

Sveikatele gerai, jei nezinociau, akd yra tas bjaurybe GD, isvis nieko nenujausdama vaiksciociau ax.gif  Buvau pas gine siandien, sake vaikas tikrai nemazas, apytiksliai sveria 3,700, o dar tik 37 savaites... tai jeigu iki galo nesiosiu, bus gerokai per 4 perkopes doh.gif bet visko gali but, kad ir anksciau pagimdysiu, nors jokiu pozymiu nera, tik retsykiais sukieteja pilvas bet iskart atleidzia...Svorio bendrai jau priaugau 15 kg blush2.gif

Dėl vaiko sysžio, tai tikrai, nei echoskopai, nei tuo labiau apimtys jų nerodo, nepergyvenk. O šaip jei neklystu, tai su diabetu neleidžia pernešiot. Bent jau man taip sakė, bet tik tiek, kad maniškis nekantrus, jau 39 sav. pasiprašė į pasaulį, tai nereikėjo galvot ką daryt.
Atsakyti