KMUK rekomenduojama visoms su GD gimdyt, Vilniuj RK analogija
Zinot, ka pastebejau, as tokia Zose smalsi, kad pameginau valandai po pusryciu praejus pamatuoti cukru ir gavau 7,4 , taciau po 2 val (kaip gydytojas liepe) jau 5.2. O po pietu praejus pusvalandziui buvo 6.6, o po 2 val. 4.7 (nors valgiau kiausus su majonezu plius virtos desrikes ir avizu kose su sauksteliu medaus). Vat ir suprask ta cukru - padariau isvada, kad visiem zmonem jis taip pasoka iskart po valgio...
QUOTE(Catrin @ 2007 09 28, 13:22)
KMUK rekomenduojama visoms su GD gimdyt, Vilniuj RK analogija
Zinot, ka pastebejau, as tokia Zose smalsi, kad pameginau valandai po pusryciu praejus pamatuoti cukru ir gavau 7,4 , taciau po 2 val (kaip gydytojas liepe) jau 5.2. O po pietu praejus pusvalandziui buvo 6.6, o po 2 val. 4.7 (nors valgiau kiausus su majonezu plius virtos desrikes ir avizu kose su sauksteliu medaus). Vat ir suprask ta cukru - padariau isvada, kad visiem zmonem jis taip pasoka iskart po valgio...
Tai zinoma is karto po valgio taip ir turi buti - maistines medziagos, tame tarpe ir gliukoze patenka i krauja is kur turi buti pasisavintos i lasteles, taciau diabeto esme ir yra ta, kad del tam tikru priezasciu, lasteles nesugeba pasisavinti gliukozes ir kraujas lieka ''saldus'' - ta gliukoze ir toliau jame plaukioja, o lastelems jokios naudos is to Tos 2 valandos yra nustatytas terminas, per kuri lasteles turi pasisavinti gliukoze ir jei per 2 val. gliukozes vis per daug, tai reiskia, kad lasteles jos nepasisavino.
QUOTE(SiDo @ 2007 09 28, 17:29)
Tai zinoma is karto po valgio taip ir turi buti - maistines medziagos, tame tarpe ir gliukoze patenka i krauja is kur turi buti pasisavintos i lasteles, taciau diabeto esme ir yra ta, kad del tam tikru priezasciu, lasteles nesugeba pasisavinti gliukozes ir kraujas lieka ''saldus'' - ta gliukoze ir toliau jame plaukioja, o lastelems jokios naudos is to Tos 2 valandos yra nustatytas terminas, per kuri lasteles turi pasisavinti gliukoze ir jei per 2 val. gliukozes vis per daug, tai reiskia, kad lasteles jos nepasisavino.
Super paaiskinai man, neismanelei as ta zinojau, ti kva suformuluot padoriau nemokejau...bet visgi kaip cia nete skaiciau, kai buna kokie 9-10 po valgio, negerai irgi.
Na zodziu, busiu kantri ir tik po 2 val. darysiuos Va ir vakarienei metas, o ka cia suvalgius sveikesnio, nesugalvoju reik i parde varyt
QUOTE(Catrin @ 2007 09 28, 15:03)
Super paaiskinai man, neismanelei as ta zinojau, ti kva suformuluot padoriau nemokejau...bet visgi kaip cia nete skaiciau, kai buna kokie 9-10 po valgio, negerai irgi.
Na zodziu, busiu kantri ir tik po 2 val. darysiuos Va ir vakarienei metas, o ka cia suvalgius sveikesnio, nesugalvoju reik i parde varyt
As kai kitiems aiskinu tai ir pati sau pasiaiskinu, esu labai azartiska As irgi mastau apie vakariene - saldytuvas tuscias, nezinau ka reiks daryt, i parde tingiu, turbut vel patisonu blynelius kepsiu kas cia man uzejo su tais blyneliais
Catrin, o tau jau greitai gimdyti
QUOTE(SiDo @ 2007 09 28, 18:15)
As kai kitiems aiskinu tai ir pati sau pasiaiskinu, esu labai azartiska As irgi mastau apie vakariene - saldytuvas tuscias, nezinau ka reiks daryt, i parde tingiu, turbut vel patisonu blynelius kepsiu kas cia man uzejo su tais blyneliais
Oi, niam niam kaip skanu....o as svajoju apie varskes apkepa su grietine bet mum negalima taip riebiai..reiks irgi is kokiu cukiniju pasikept ka nors
Greitai jau, nors, zinok, man kartais atrodo, kad vaiksciosiu amzinai su savo pilvu-laivu , nei jis leidziasi, nei ka..paruosiamuju nejauciu, atrodo, negimdysiu visai
QUOTE(Catrin @ 2007 09 28, 15:21)
man kartais atrodo, kad vaiksciosiu amzinai su savo pilvu-laivu , nei jis leidziasi, nei ka..paruosiamuju nejauciu, atrodo, negimdysiu visai
Man iki 8 menesio buvo jausmas, kad tuoj tuoj pagimdysiu, bet kai atejo 9 men, jau kazkaip anas jausmas dingo ir atsirado kitas jausmas, kad nezinia kada as cia gimdysiu, gal niekad
Dar blyneliai su agurociais buna neblogi....
QUOTE(Catrin @ 2007 09 28, 09:03)
1. Na va, mergaites, as jau po pirmos eksperimentines dienos taigi rezultatai tokie: po pusryciu 4,7, po pietu 6.1 (buvau valgius pora persiku ir arbuzo ), po vakarienes 5.0.
Siandien ryte nevalgius 4,8... Kaip manot - normoj kol kas?
Papildyta:
2. O kodel tu taip mastai? juk dabar neturi jokio diabeto...tiesiog pries pastojima vertetu issitirt, na ir siokios tokios dietos laikytis. Juk tai ne taisykle, kad sirgusios GD butinai juo sirgs antro nestumo metu
Siandien ryte nevalgius 4,8... Kaip manot - normoj kol kas?
Papildyta:
2. O kodel tu taip mastai? juk dabar neturi jokio diabeto...tiesiog pries pastojima vertetu issitirt, na ir siokios tokios dietos laikytis. Juk tai ne taisykle, kad sirgusios GD butinai juo sirgs antro nestumo metu
1. Liuks cukrus Šaunuolė
QUOTE(SiDo @ 2007 09 28, 14:36)
2. Tai kad nestumai buna skirtingi - antro metu gali buti, kad pykins maziau ar visai nepykins. Va pavyzdziui manes pirmo nestumo metu is viso nepykino, o va antro - menesi buvo blogumas, nors nevemiau aciu Dievui.
Viskas normos ribose taip ir toliau
Man tai gydytoja sako, kad teks ko gero Raudonajam kryziuj gimdyti - si ligonine specializuojasi cukrinukiu gimdymuose
Viskas normos ribose taip ir toliau
Man tai gydytoja sako, kad teks ko gero Raudonajam kryziuj gimdyti - si ligonine specializuojasi cukrinukiu gimdymuose
2. Atsakau iš karto abiem Manau todėl, kad net prieš pirmąjį nėštumą darė vidaus organų echo ir sakė, kad mano kasa yra "10 metų senesnė už mane". T.y. silpna. Todėl spėju, kad ir sekančio nėtumo metu nieko gero nebus vės su cukrum. Tiesiog organizmas jau per silpnas susitvarkyt su tokiu krūviu.
QUOTE(Catrin @ 2007 09 28, 15:22)
QUOTE(SiDo @ 2007 09 28, 16:29)
Atsakiai puikiai, pati taip aiškiai nemokėčiau išdėstyti
QUOTE(Catrin @ 2007 09 28, 17:21)
Greitai jau, nors, zinok, man kartais atrodo, kad vaiksciosiu amzinai su savo pilvu-laivu , nei jis leidziasi, nei ka..paruosiamuju nejauciu, atrodo, negimdysiu visai
Nevaikščiosi nevaikščiosi Aš gimdyt irgi atrodo visai visai nesiruošiau (nei menkiausio paruošiamojo, pilvas viršuj), bet va ėmė vieną naktį ir nubėgo vandenys
QUOTE(gitanak @ 2007 09 29, 10:51)
Nevaikščiosi nevaikščiosi Aš gimdyt irgi atrodo visai visai nesiruošiau (nei menkiausio paruošiamojo, pilvas viršuj), bet va ėmė vieną naktį ir nubėgo vandenys
Tai tau taip ir nenusileido pilvas? as maniau, kad kol nenusileis, tol galvyte neisistatys ir jokios veiklos tiketis nereikia...
Mergos, kaip jum atrodo, ar vienas cepelinas labai baisu? mamka mano daro siandien, sveciu bus...nejau taip ir likt ant ledo
As cepelina suvalgydavau, tik padazo beveik nesidedavau.
Sudominot su tais blynelisias:) O kaip juos is patisono daryt?..
QUOTE(Sar_a @ 2007 09 29, 12:21)
As cepelina suvalgydavau, tik padazo beveik nesidedavau.
As niekad nedariau, bet valgiau kitu gamintu...tai kaip ir is cukiniju - sutarkuoji, kiausa imusi, miltu truputi (galima kokiu dribsniu vietoj miltu), druska, pipiriukai...dar kokiu prieskoniu, ir kepi aliejuj
QUOTE(Catrin @ 2007 09 29, 10:23)
Tai tau taip ir nenusileido pilvas? as maniau, kad kol nenusileis, tol galvyte neisistatys ir jokios veiklos tiketis nereikia...
Mergos, kaip jum atrodo, ar vienas cepelinas labai baisu? mamka mano daro siandien, sveciu bus...nejau taip ir likt ant ledo
1. Taip, man nenusileido pilvas. Tiesiog nubėgo vandenys ir psio. Šiaip taip būna, kad nusileidžia jau "procese" Nors man ir procese nesileido Bet čia jau išimtis
2. Dėl cepelinų gal ir nieko tokio vienas (nors bulvės+mėsa ne tas rekomenduojamas maistas), bet tik va su padažais neapsigauk
Aciu, Catrin reikes pabandyt ryt pusryciams