QUOTE(Sar_a @ 2007 09 21, 14:16)
Taip, as labai daug kopustu valgydavau. Ypac jie man padedavo, kai reikedavo pasizemint cukru
As a laikrasti irgi buvau radus, bet tau duotos lenteles, sakau, gal gudresnes.. Man diabeto mokykleleje buvo dave tokias lenteles, kur surasyti grupemis produktai (baltymu, angliavandeniu), tai ten man labai patiko ir aiskiai tas kalorijas ejo suprast, bet va, pameciau as, tai bandau is kur nors vel gaut... bet pas tave gal ne tokios, nes ten trumpai ir aiskiai buvo.
SiDo, dar koses gali valgyt... ir siaip viska, kas ne riebu ir ne saldu
Kiek dar tau savaiteliu like?
As a laikrasti irgi buvau radus, bet tau duotos lenteles, sakau, gal gudresnes.. Man diabeto mokykleleje buvo dave tokias lenteles, kur surasyti grupemis produktai (baltymu, angliavandeniu), tai ten man labai patiko ir aiskiai tas kalorijas ejo suprast, bet va, pameciau as, tai bandau is kur nors vel gaut... bet pas tave gal ne tokios, nes ten trumpai ir aiskiai buvo.
SiDo, dar koses gali valgyt... ir siaip viska, kas ne riebu ir ne saldu
Kiek dar tau savaiteliu like?
Pas mane tokia knygele apie produktus ir surasyta kiek kiekviename yra angliavandeniu, baltymu ir riebalu ir kalorijos. Vadinasi produktu pakeitimo lentele, bet kaip ja naudotis nelabai pagaunu - ka cia su kuo pakeisti?
Man dar daug liko - dar puses nestumo nera