Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(Asciuke @ 2007 09 08, 13:32)
labai dažnai baltymo pėdasakai pasirodo dėl išskyrų...tikiuosi, kad tau taip ir atsitiko... mirksiukas.gif

ir as taip tikiuosi ax.gif
o tau sekmes,neliudek kad teks ligoninej paguleti,gal nebus liudna nes daug juk ten pilvotu bus.vis ne endokrinologiniam tarp seniu guleti blush2.gif o man spalio pradzioj teks i endokrinologini verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 09 08, 14:12)
ir as taip tikiuosi ax.gif
o tau sekmes,neliudek kad teks ligoninej paguleti,gal nebus liudna nes daug juk ten pilvotu bus.vis ne endokrinologiniam tarp seniu guleti blush2.gif o man spalio pradzioj teks i endokrinologini verysad.gif

tuom ir džiaugiuosi, kad ne tarp bobučių teks gulėti.... biggrin.gif nes su daugeliu iš jų sunku... biggrin.gif labiausiai mane nervino kai su pilvuku jau gulėjau, tai jų pasakojimai apie giminių, pažįstamų, kaimynų nelaimingas istorijas ar kaip sunku šiam gyvenime....iš proto taip galima išeiti... doh.gif na bet ir ten manau sutiksi mergaičių su pilvukais, nebus taip liūdna... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 09 10, 14:27)
tuom ir džiaugiuosi, kad ne tarp bobučių teks gulėti.... biggrin.gif nes su daugeliu iš jų sunku... biggrin.gif labiausiai mane nervino kai su pilvuku jau gulėjau, tai jų pasakojimai apie giminių, pažįstamų, kaimynų nelaimingas istorijas ar kaip sunku šiam gyvenime....iš proto taip galima išeiti... doh.gif na bet ir ten manau sutiksi mergaičių su pilvukais, nebus taip liūdna... 4u.gif

as kai tik suzinojau kad laukiuosi guliausi i ligonine,tai labai saunus kolektyvas nuvom thumbup.gif buvom 3 nestuke.gif vienoj palatoj.
ziuresim kaip dabar bus.
o tu jau siandien guliesi ar ne?
kai grysi is ligonines prasinesk kaip sekes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 09 10, 17:20)
as kai tik suzinojau kad laukiuosi guliausi i ligonine,tai labai saunus kolektyvas nuvom thumbup.gif buvom 3 nestuke.gif vienoj palatoj.
ziuresim kaip dabar bus.
o tu jau siandien guliesi ar ne?
kai grysi is ligonines prasinesk kaip sekes ax.gif

gulsiuos ryt (antradienį)... ax.gif parašysiu kaip ten man sekėsi... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 09 10, 17:53)
gulsiuos ryt (antradienį)... ax.gif parašysiu kaip ten man sekėsi... nestuke.gif

didziules tau sekmes ir kantrybes ligoninej smile.gif
O jei viskas buna gerai, kiek laiko tenka guleti ligoninej? Turiu galvoj nestumo metu.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 09 10, 20:20)
didziules tau sekmes ir kantrybes ligoninej smile.gif
O jei viskas buna gerai, kiek laiko tenka guleti ligoninej? Turiu galvoj nestumo metu.

as kai pastojau ir atsiguliau i ligonine tai 8-9 dienas isgulejau.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 09 10, 19:49)
as kai pastojau ir atsiguliau i ligonine tai 8-9 dienas isgulejau.

ilgai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 09 04, 10:37)
Valio neliko diabeto  lotuliukas.gif  dabar svarbiausia svorio neuzsiaugint, nes tada sake laabai didele rizika butu

Sveikinimai 4u.gif

Na, as su nuotykiais - pagulejau ligoninej su gresianciu, dabar isleido, o kazkada kita sav pas endokrinologa einu del gliukozes tolerancijos sutrikimo, ginekologe isrese siuntima. Jei nustatys kazka rimtesnio ar lieps dietos laikytis, tai dazniau uzsuksiu i jusu skyreli patarimu pasisemti ax.gif
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif štai ir grįžau iš ligoninės thumbup.gif labai trumpai ten pabuvau, tik 3 dieneles palaikė ir paleido, nes viskas gerai...mano leliukė sveria jau 2766gr.. biggrin.gif šiektiek didoka, tačiau normos ribose... thumbup.gif dabar į ligoninę teks važiuoti 37 savaitę...
Papildyta:
QUOTE(SiDo @ 2007 09 14, 16:39)
Sveikinimai 4u.gif

Na, as su nuotykiais - pagulejau ligoninej su gresianciu, dabar isleido, o kazkada kita sav pas endokrinologa einu del gliukozes tolerancijos sutrikimo, ginekologe isrese siuntima. Jei nustatys kazka rimtesnio ar lieps dietos laikytis, tai dazniau uzsuksiu i jusu skyreli patarimu pasisemti ax.gif

visada patarsim... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 09 14, 21:30)
labutis visoms  4u.gif  štai ir grįžau iš ligoninės  thumbup.gif  labai trumpai ten pabuvau, tik 3 dieneles palaikė ir paleido, nes viskas gerai...mano leliukė sveria jau 2766gr.. biggrin.gif šiektiek didoka, tačiau normos ribose... thumbup.gif dabar į ligoninę teks važiuoti 37 savaitę...
Papildyta:
visada patarsim... 4u.gif

sveika sugryzus mirksiukas.gif
nu tu tikrai labai trumpai g.gif
labai puiku kad viskas gerai tau ir tavo leliukei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 09 14, 21:37)
sveika sugryzus mirksiukas.gif
nu tu tikrai labai trumpai g.gif
labai puiku kad viskas gerai tau ir tavo leliukei thumbup.gif

tikiuosi ir toliau taip puikiai viskas eisis... rolleyes.gif kuo toliau tuo baisiau darosi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 09 14, 21:59)
tikiuosi ir toliau taip puikiai viskas eisis... rolleyes.gif kuo toliau tuo baisiau darosi... doh.gif

bet tau jau nebedaug beliko laukti 4u.gif
o man dar iki sausio laukti doh.gif
Atsakyti