Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

Tikiuosi, kad tau nebus gestacinio diabeto. Nors as dziaugiuosi, kad bent jau labai anksti man ji nustate (apie 10 savaite). Tai jei laikantis dietos leliukas iki 4kg uzaugo, kaip butu buve, jei buciau viska sau kirtus blink.gif
Atsakyti
Valio neliko diabeto lotuliukas.gif dabar svarbiausia svorio neuzsiaugint, nes tada sake laabai didele rizika butu
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 09 04, 12:37)
Valio neliko diabeto  lotuliukas.gif  dabar svarbiausia svorio neuzsiaugint, nes tada sake laabai didele rizika butu

Labai stipriai tave sveikinu ir dar stipriau baltai pavydziu!
Atsakyti
Dekui smile.gif as jau blogiausiam buvau nusiteikus
Atsakyti
Labas cukrinukes 4u.gif
Asciuke kaip tau sekas.juk jau paskutini menesi puskuoji su dideliu pilvuzu.ar viskas geriai?
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 09 07, 22:48)
Labas cukrinukes 4u.gif
Asciuke kaip tau sekas.juk jau paskutini menesi puskuoji su dideliu pilvuzu.ar viskas geriai?

labux 4u.gif , jaučiuosi kuo puikiausiai biggrin.gif , pirmdienį į ginekologinį, nes 34 sav, tai Baliutavičienė guldo... g.gif labai nenoriu, bet ką jau darysi reikia tai reikia... ax.gif net keista bet pilvukas man nė kiek netrugdo... blush2.gif nėra jis pas mane baisiai didelis...nors čia gal man taip tik atrodo g.gif kaip tau sekasi su savo pilvuku? 4u.gif turėtų jau matytis... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 09 08, 09:47)
labux  4u.gif , jaučiuosi kuo puikiausiai  biggrin.gif , pirmdienį į ginekologinį, nes 34 sav, tai Baliutavičienė guldo... g.gif labai nenoriu, bet ką jau darysi reikia tai reikia... ax.gif net keista bet pilvukas man nė kiek netrugdo... blush2.gif nėra jis pas mane baisiai didelis...nors čia gal man taip tik atrodo  g.gif  kaip tau sekasi su savo pilvuku? 4u.gif turėtų jau matytis...  nestuke.gif

labas.
Jo 34 savaiciu guldo i akuserini.kazin kam taip anksti g.gif
Nu jau ir pas mane pilvas matos,bet nera baisiai didelis.noreciau jau didesnio ax.gif
dabar laukiu tikru spyriu,nes pakutenimus visokius lyg jau ir jutau.niekaip nesulaiuku,nenori mano mazius su manim pasisveikinti blush2.gif
Tai labai puiku kad tau viskas gerai,kaip man islaukti iki to gimdymo doh.gif zinok atrodo kad laikas sustojo ir tas sausis niekada neateis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 09 08, 11:15)
labas.
Jo 34 savaiciu guldo i akuserini.kazin kam taip anksti g.gif
Nu jau ir pas mane pilvas matos,bet nera baisiai didelis.noreciau jau didesnio ax.gif
dabar laukiu tikru spyriu,nes pakutenimus visokius lyg jau ir jutau.niekaip nesulaiuku,nenori mano mazius su manim pasisveikinti blush2.gif
Tai labai puiku kad tau viskas gerai,kaip man islaukti iki to gimdymo doh.gif zinok atrodo kad laikas sustojo ir tas sausis niekada neateis doh.gif

mano mažė krapšytis pradėjo gan vėlai, kokių 22sav, bet dabar kai spiria kartais tai net sudejuoju iš skausmo... biggrin.gif biggrin.gif palauk dar truputėį ir tavo spardytis pradės thumbup.gif o laikas pralėks, man jis labai greit pralėkė, atrodo visai neseniai sužinojau, kad laukios, o čia tuoj ir gimdymas thumbup.gif nos žinau, kad daugeliui mamyčių paskutinis mėnesis tampa ilgiausias...
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 09 08, 12:09)
mano mažė krapšytis pradėjo gan vėlai, kokių 22sav, bet dabar kai spiria kartais tai net sudejuoju iš skausmo... biggrin.gif  biggrin.gif palauk dar truputėį ir tavo spardytis pradės  thumbup.gif o laikas pralėks, man jis labai greit pralėkė, atrodo visai neseniai sužinojau, kad laukios, o čia tuoj ir gimdymas  thumbup.gif nos žinau, kad daugeliui mamyčių paskutinis mėnesis tampa ilgiausias...

ui kaip man dar nors iki to paskutinio islaukti g.gif
o tau per visa nestuma buvo geri slapimo tyrimai?
man paskutini karta sake kad yra gliukozes ir truputi baltymo.del to baltymo tai labai isgasdino fear.gif kita savaite nesiu pakartoti.tikiuosi kad bus viskas gerai verysad.gif o kaip reikia ta baltyma isnaikinti gal zinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 08 rugsėjo 2007 - 11:15
QUOTE(aister @ 2007 09 08, 12:14)
ui kaip man dar nors iki to paskutinio islaukti g.gif
o tau per visa nestuma buvo geri slapimo tyrimai?
man paskutini karta sake kad yra gliukozes ir truputi baltymo.del to baltymo tai labai isgasdino fear.gif kita savaite nesiu pakartoti.tikiuosi kad bus viskas gerai verysad.gif o kaip reikia ta baltyma isnaikinti gal zinai?

kiek darė tyrimus tai nei cukraus, nei baltymo nebuvo šlapime (nors iki nėštumo visada cukraus rasdavo ir batymo pėdaskus) unsure.gif nors nuo 24 sav kai gulėjau endokrinologiniam, niekas nedarė iki šiol...tikiuosi nebus pakitę... g.gif gal tau baltymo nuo iškyrų atsirado? prieš darnat tyrimą visada gerai apsiplaudavau... kai man baltymo būdavo arbūzus kirsdavau, greifruktus...nors siaip net nežinau kas išnaikina baltymą...acetoną tai mineraliniu ir medumi naikindavau, padėdavo..gėriau tabletes (vitaminai) lady care...gal jos padės...manau, kad viskas bus gerai.. 4u.gif thumbup.gif tik nesinervink...
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 09 08, 12:32)
kiek darė tyrimus tai nei cukraus, nei baltymo nebuvo šlapime (nors iki nėštumo visada cukraus rasdavo ir batymo pėdaskus)  unsure.gif nors nuo 24 sav kai gulėjau endokrinologiniam, niekas nedarė iki šiol...tikiuosi nebus pakitę... g.gif  gal tau baltymo nuo iškyrų atsirado? prieš darnat tyrimą visada gerai apsiplaudavau... kai man baltymo būdavo arbūzus kirsdavau, greifruktus...nors siaip net nežinau kas išnaikina baltymą...acetoną tai mineraliniu ir medumi naikindavau, padėdavo..gėriau tabletes (vitaminai) lady care...gal jos padės...manau, kad viskas bus gerai.. 4u.gif  thumbup.gif tik nesinervink...

Aciu Aciu
aciuks.gif
Reiks pabandyti ir apsiprausti,ir greitfruitus valgyti.Lady care geriau,bet kaip matau vistiek atsirado g.gif
o atcetona visada isvarydavau su dideliu kiekiu skysciu,dazniausiai mineraliniu.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 09 08, 13:03)
Aciu Aciu
aciuks.gif
Reiks pabandyti ir apsiprausti,ir greitfruitus valgyti.Lady care geriau,bet kaip matau vistiek atsirado g.gif
o atcetona visada isvarydavau su dideliu kiekiu skysciu,dazniausiai mineraliniu.

labai dažnai baltymo pėdasakai pasirodo dėl išskyrų...tikiuosi, kad tau taip ir atsitiko... mirksiukas.gif
Atsakyti