QUOTE(egle_83 @ 2007 08 28, 09:31)
matau, kad gyveni (gyvenai) Londone? kaip tau ten sekesi? insulina siusdavo ar ten pirkdavaisi?
Gyvenau londone metus,dabar per nestuma esu lt,bet rugseji skrisiu 2-3 savaitem pasisveciuoti.paskui pagimdysiu,paauginsiu maziuka koki 1-2 men ir vel mausiu i londona keliems metukams.
Man insulino israsydavo 3 men tai uztekdavau,daznokai gryzdavau i lt,o jei kartais jau buciau neuztekus tai butu atsiunte.Vaziuoja juk ir autobusiukai spec kur siuntas veza,ir su furom kai kas vezioja.dar nebuvo problemu del to.
Papildyta:
QUOTE(Asciuke @ 2007 08 28, 10:05)
Labas
, gimdymas spalio 23, nors pagal echoskopą savaitę didesnis, tai spalio 16-15d turėčiau...
oi tai tau jau labai greitai.
man dar iki sausio laukti
as spalio menesi gulsiuos i klinikas,nes jau bus 24 savaites.tai tu turbut panasiu laiku jau akuseriniam gulesi.kaip tau fainei kad jau gimdymas ant nosies
Papildyta:
Asciuke gal zinai kokiu merginos kurios su cd pasigimdziusios yra.gal bus kas is pazystamu
As zinau kad Giedre is Vilniaus pagimde,Mockuviene Kauno klinikose sake.Daiva is Telsiu pagimde,buvo atejus manes aplankyti kai gulejau.Dar bendrauju su Alfreda is palagos,ji niekaip neprisiruosia tokiam dalykui,o jai jau ir stazas sirgimo labai didelis.