Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(egle_83 @ 2007 08 21, 21:22)
aisku, aciu uz atsakyma. bet kiek zinau, ne naujausias pompas jie duoda... Ir isvis jauciu diskomfortas su ja.  doh.gif

Nenauja,bet nera ji ten kokia labai nunesiota.
Sako kad kitiems patinka,as tai jei ne nestumas niekada jos nenesiociau.Cukrai tai geresni,bet man tai diskomfortas ziaurus.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 08 21, 20:25)
Nenauja,bet nera ji ten kokia labai nunesiota.
Sako kad kitiems patinka,as tai jei ne nestumas niekada jos nenesiociau.Cukrai tai geresni,bet man tai diskomfortas ziaurus.

mano tokia pati nuomone. nestumui uzsikabinsiu ir vsio. na nebent po ateity nebesusitvarkysiu visai su cukrais, tada teks detis, kur dingsi.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 08 21, 21:38)
mano tokia pati nuomone. nestumui uzsikabinsiu ir vsio. na nebent po ateity nebesusitvarkysiu visai su cukrais, tada teks detis, kur dingsi.

Reik ir su ta tvarkytis.nera taip kad uzsidejei ir viskas gerai.nu ateity galbut dar prireiks aisku.bet jaunam zmogui tai tikrai nepatogu.Cia tik mano nuomone.
Atsakyti
[quote=aister,2007 08 21, 21:11]
Man darys cezario pjuvi,nes akiu tinklaine silpna.Kaip tau fainei kad tau jau neuzkalnu gimdymas thumbup.gif Man dar iki sausio laukti verysad.gif zinai turbut pati kad kiekviena diena visokios baimes lydi.
o Baliutaviciene dalyvauja gimdymuose?as kiek girdejau tai sake kad ne g.gif
Bet man kazkodel labai tas Birzietis patiko,nebenoreciau keisti smile.gif
Papildyta:

Iki 24sav buvau įsitikinus, kad ir man darys cezarį doh.gif, bet ginekologo (to pačio Biržiečio) nuomonė buvo kitokia biggrin.gif Apie baimes puikiai tave suprantu...perskaiciau Baliutavičienės knyga "Diabetas ir nėštumas"...savaite ištisai žliumbiau... verysad.gif nes knyga skirta tikrai ne būsimom mamom...labiau metodinė knyga...na bet atrodo viskas gerai, mano mergiote aktyvi thumbup.gif , pagal echoskopa viskas normoj...tai stengiuos galvot tik apie gerus dalykus... 4u.gif beje Baliutavičienė nedalyvauja gimdymuose, ji prižiūri mano nėštumą...maloni moteris... 4u.gif tu vyk visas blogas mintis šalin, viskas bus gerai thumbup.gif mano draugė prieš mėnesį pasigimdė antra mergaitę... thumbup.gif sveika ir labai graži.. biggrin.gif tik didesnė 4.4kg...
Atsakyti
[quote=Asciuke,2007 08 21, 21:49]
[quote=aister,2007 08 21, 21:11]
Man darys cezario pjuvi,nes akiu tinklaine silpna.Kaip tau fainei kad tau jau neuzkalnu gimdymas thumbup.gif Man dar iki sausio laukti verysad.gif zinai turbut pati kad kiekviena diena visokios baimes lydi.
o Baliutaviciene dalyvauja gimdymuose?as kiek girdejau tai sake kad ne g.gif
Bet man kazkodel labai tas Birzietis patiko,nebenoreciau keisti smile.gif
Papildyta:
Iki 24sav buvau įsitikinus, kad ir man darys cezarį doh.gif, bet ginekologo (to pačio Biržiečio) nuomonė buvo kitokia biggrin.gif Apie baimes puikiai tave suprantu...perskaiciau Baliutavičienės knyga "Diabetas ir nėštumas"...savaite ištisai žliumbiau... verysad.gif nes knyga skirta tikrai ne būsimom mamom...labiau metodinė knyga...na bet atrodo viskas gerai, mano mergiote aktyvi thumbup.gif , pagal echoskopa viskas normoj...tai stengiuos galvot tik apie gerus dalykus... 4u.gif beje Baliutavičienė nedalyvauja gimdymuose, ji prižiūri mano nėštumą...maloni moteris... 4u.gif tu vyk visas blogas mintis šalin, viskas bus gerai thumbup.gif mano draugė prieš mėnesį pasigimdė antra mergaitę... thumbup.gif sveika ir labai graži.. biggrin.gif tik didesnė 4.4kg...
[/quote]
Birzietis kiek supratau yra pries cezario pjuvi.Jei tik yra galimybe paciai gimbyti tai jis ir nedarys cezario.o as jau ir anksciau zinojau kad man bus cezaris.taip ir Birzietis patvirtino.
o ta Baliutavicienes knyga tai ZIAURI.As ne puses nepersklaicius nusviedziau i kampa,pasidare baisu.Geriau tokiu neskaityti schmoll.gif
o tau dare genetinius tyrimus?man padare ta triple kraujo tyrima,rezultatai buvo geri tai ir nebevaziavau i genetikos centra.ar tau gal dare kokius tyrimus spec kaip diabetikei?
Atsakyti
o jums nebuvo minciu negimdyti del CD?
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 08 21, 22:12)
o jums nebuvo minciu negimdyti del CD?

NEEEEEEEEE
Tik kazkur skaiciau kad jei CD stazas 20m,tai jau nerekomenduojama pastoti.kadangi as jau 15 m sergu tai todel labai jau ir norejau.ir antro noreciau,jei suspesiu aisku.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 08 21, 21:14)
NEEEEEEEEE
Tik kazkur skaiciau kad jei CD stazas 20m,tai jau nerekomenduojama pastoti.kadangi as jau 15 m sergu tai todel labai jau ir norejau.ir antro noreciau,jei suspesiu aisku.

as tai esu pesimizmo ir neigiamu minciu isikunijimas...
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 08 21, 22:16)
as tai esu pesimizmo ir neigiamu minciu isikunijimas...

kiek metu tu sergi?
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 08 21, 21:17)
kiek metu tu sergi?

palygint su jusu stazu, tai kapeikos... Suzinojau, kad sergu pries 1,5 metus. Pries pat kaledas i reanimacija isveze.
Atsakyti
triple tyrimų nedarė, niekas net neminėjo... g.gif cia koks tyrimas? nes pirmą kartą girdžiu unsure.gif...ir jokių spec nedarė...ligoninėj kaip visada...paros šlapimas, pasėlis, kraujo it t.t..tik iškart pas akių gydytoją nusiuntė...o dėl nėštumo nutraukimo tai minčių buvo...bet buvo ir praėjo...kai pamaciau, kad as ne viena tokia...mūsų yra gana daug...kai 24 sav. gulėjau ligoninėj mūsu buvo atrodo 5 nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 08 21, 22:19)
palygint su jusu stazu, tai kapeikos... Suzinojau, kad sergu pries 1,5 metus. Pries pat kaledas i reanimacija isveze.

tai tau dar gimdyti ir gimdyti lotuliukas.gif
Atsakyti