Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas ir nėštumas

QUOTE(Busima mama @ 2007 07 19, 11:19)
Aciu 4u.gif  as dabar galvoju ar mano leliui irgi tikrins cukru taip daznai g.gif

Tegu tik tikrina-tai tik dėl mažučio sveikatos. Manajai kai kartą ėmė iš kulniuko kraują ligoninėj prie manęs, liepė pažadinti, tai net nesureagavo, kas atsitiko, ir toliau ramiai užmigo. Svarbu pačiom nestresuoti, kad vaikučiui nerimas nepersiduotų. Ligoninėj naujagimių skyriuje dirba žmonės, kurie tikrai myli ir rūpinasi mažučiais.
Atsakyti
Sveikos nestukes-cukrinukes.
Ziuriu senokai cia snekejot jau.negi nebera necsiuju diabetikiu?
as jau 17 sav laukiuosi,diabeto stazas 15metu,kolkas jauciuosi puikiai,aisku labai bijau ir pergyvenu del leliuko,kad jam viskas butu gerai.kiek ziurejo eho sake viskas gerai.bet toks nerimas vistiek kamuoja.
tikiuosi kad atsiras dar mamyciu diabetikiu su manim pakalbeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 08 16, 16:58)
Sveikos nestukes-cukrinukes.
Ziuriu senokai cia snekejot jau.negi nebera necsiuju diabetikiu?
as jau 17 sav laukiuosi,diabeto stazas 15metu,kolkas jauciuosi puikiai,aisku labai bijau ir pergyvenu del leliuko,kad jam viskas butu gerai.kiek ziurejo eho sake viskas gerai.bet toks nerimas vistiek kamuoja.
tikiuosi kad atsiras dar mamyciu diabetikiu su manim pakalbeti 4u.gif

Labux 4u.gif yra yra nestuke.gif cukrinukių biggrin.gif Mano stažas 9m, o nėštumas 30 sav. Džiugu, kad jautiesi gerai, manau ir tavo leliukui viskas puiku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 08 16, 20:22)
Labux  4u.gif  yra yra  nestuke.gif  cukrinukių  biggrin.gif Mano stažas 9m, o nėštumas 30 sav. Džiugu, kad jautiesi gerai, manau ir tavo leliukui viskas puiku. 4u.gif

kaip miela kad as ne viena.
gal mes netycia ir pazystamos blush2.gif
gal buvom kur kokioj stovykloj susitikusios,ar buvai kada kokioj stovykloj.
beje kiek tau paciai metu,gal tu daug vyresne arba jaunesne,tai tada gal ir nesimaciusios mes blush2.gif
Kur planuoji gimdyti?As Kauno klinikose pas Birzieti.girdejau gerus atsiliepimus apie ji.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 08 20, 10:43)
kaip miela kad as ne viena.
gal mes netycia ir pazystamos blush2.gif
gal buvom kur kokioj stovykloj susitikusios,ar buvai kada kokioj stovykloj.
beje kiek tau paciai metu,gal tu daug vyresne arba jaunesne,tai tada gal ir nesimaciusios mes blush2.gif
Kur planuoji gimdyti?As Kauno klinikose pas Birzieti.girdejau gerus atsiliepimus apie ji.

labux, gal ir esam susitikusios... 4u.gif man 25m, jei tau panašiai, tai gal ir buvom kur stovykloj susitikusios 4u.gif gimdysiu klinikose kaune, nes čia ir gyvenu. lankausi pas doc. Baliutavičienę. kai ligoninėj gulėjau Biržietis mane konsultavo, labai malonus žmogus...nuramino, nes kai sužinojau, kad laukiuos labai išsigandau... ax.gif beje iš kur pati esi? 4u.gif

blush2.gif ups ax.gif jau matau is kur tu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asciuke: 20 rugpjūčio 2007 - 11:35
QUOTE(Asciuke @ 2007 08 20, 12:32)
labux, gal ir esam susitikusios... 4u.gif man 25m, jei tau panašiai, tai gal ir buvom kur stovykloj susitikusios  4u.gif gimdysiu klinikose kaune, nes čia ir gyvenu. lankausi pas doc. Baliutavičienę. kai ligoninėj gulėjau Biržietis mane konsultavo, labai malonus žmogus...nuramino, nes kai sužinojau, kad laukiuos labai išsigandau... ax.gif beje iš kur pati esi?  4u.gif

blush2.gif ups  ax.gif  jau matau is kur tu 4u.gif

man 26m.
turbut buvom kur nors susivaidenusios,bet niekaip negaliu dabar prisiminti Astos(pagal nica speju toks tavo vardas)is kauno g.gif
o kaip tavo cukrai laikesi iki tol kol nezinojai kad esi nescia?man tas pirmas savaites tai visko pasitaike verysad.gif nors gliukolizuotas buvo 5,7 bet pradzioj cukrai pasokinedavo verysad.gif
dabar viskas gerai.issinuomavau insulino pompa,man ji padeda palaikyti gerus cukrus.per visa nestuma butinai ja nesiosiu.nors ir labai nepatogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 08 20, 12:47)
man 26m.
turbut buvom kur nors susivaidenusios,bet niekaip negaliu dabar prisiminti Astos(pagal nica speju toks tavo vardas)is kauno g.gif
o kaip tavo cukrai laikesi iki tol kol nezinojai kad esi nescia?man tas pirmas savaites tai visko pasitaike verysad.gif nors gliukolizuotas buvo 5,7 bet pradzioj cukrai pasokinedavo verysad.gif
dabar viskas gerai.issinuomavau insulino pompa,man ji padeda palaikyti gerus cukrus.per visa nestuma butinai ja nesiosiu.nors ir labai nepatogu g.gif

prieš nėštumą buvo 7.1, nors cukrų nežiūrėjau per daug.... ax.gif dabar 6.1. Prieš savaitę padidinau insulino dozes, nes cukrai pradejo kilti... dabar vėl susitvarkė biggrin.gif tikiuosi ir nebekils ax.gif beje, ką tau sakė dėl gimdymo? pati ar cezarį darys? Aš, jei viskas gerai bus, tai gimdysiu pati...nes tyrimai geri...mergiotė mano galvyte žemyn... biggrin.gif jaučiuosi kolkas iir puikiai (tikiuosi taip ir toliau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 08 20, 11:47)
issinuomavau insulino pompa,man ji padeda palaikyti gerus cukrus.per visa nestuma butinai ja nesiosiu.nors ir labai nepatogu g.gif

o kokia issinuomojai? bet kokia pompa kazin galima nuomotis? smile.gif as pirktis pompos nenoriu, nelabai jos man... Paradigm ir MiniLink issinuomoti noreciau.
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2007 08 21, 20:52)
prieš nėštumą buvo 7.1, nors cukrų nežiūrėjau per daug.... ax.gif  dabar 6.1. Prieš savaitę padidinau insulino dozes, nes cukrai pradejo kilti... dabar vėl susitvarkė  biggrin.gif tikiuosi ir nebekils ax.gif beje, ką tau sakė dėl gimdymo? pati ar cezarį darys? Aš, jei viskas gerai bus, tai gimdysiu pati...nes tyrimai geri...mergiotė mano galvyte žemyn... biggrin.gif jaučiuosi kolkas iir puikiai (tikiuosi taip ir toliau  biggrin.gif )

Man darys cezario pjuvi,nes akiu tinklaine silpna.Kaip tau fainei kad tau jau neuzkalnu gimdymas thumbup.gif Man dar iki sausio laukti verysad.gif zinai turbut pati kad kiekviena diena visokios baimes lydi.
o Baliutaviciene dalyvauja gimdymuose?as kiek girdejau tai sake kad ne g.gif
Bet man kazkodel labai tas Birzietis patiko,nebenoreciau keisti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egle_83 @ 2007 08 21, 21:06)
o kokia issinuomojai? bet kokia pompa kazin galima nuomotis? smile.gif as pirktis pompos nenoriu, nelabai jos man... Paradigm ir MiniLink issinuomoti noreciau.

kad as kazkaip apie tas pompas niekada nesidomejau,nes nenorejau jos.kokia atveze,tokia ir turiu H-TRONplius.
Man tai nepatogu su pompa,visur turi ja tampytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2007 08 21, 20:11)
kad as kazkaip apie tas pompas niekada nesidomejau,nes nenorejau jos.kokia atveze,tokia ir turiu H-TRONplius.
Man tai nepatogu su pompa,visur turi ja tampytis doh.gif

ar teisybe zinau, kad valstybe jau nebesuteikia nesciosioms pompu nemokamai? uz viska moki pati?
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 08 21, 21:13)
ar teisybe zinau, kad valstybe jau nebesuteikia nesciosioms pompu nemokamai? uz viska moki pati?

vieni sake kad nebekompensuoja,kiti sake kad dar kompensuoja.tai as parasiau el laiska i valstybine ligoniu kasa ir gavau toki ats:
Laba diena,
Atsakydami į Jūsų mums elektroniniu paštu atsiųstą klausimą
informuojame, kad šiuo metu iš Privalomojo sveikatos draudimo fondo
biudžeto kompensuojamos insulino pompų detalių įsigijimo išlaidos visoms
nėščiosioms, sergančioms cukriniu diabetu. Dėl informacijos apie
insulino pompų vartojimo, įsigijimo bei detalių kompensavimo reiktų
kreiptis į savo gydantį gydytoją. Šiuo metu sprendžiamas klausimas apie
insulino pompų detalių kompensavimą vaikams, sergantiems CD. Artimiausiu
metu jos bus kompensuojamos. Gydytojams bus pateikta detali informaciją
šiuo klausimu.

Tai va,reiskia dar kompensuoja.Kai skambinaus sake kas kauno klinikose turi visko buti,bet ji niekaip nesusisiekia su tom kauno klinikom.Sako gal atostogauja smile.gif nu uzburtas ratas cia gaunas,tai kolkas uz viska mokuosi pati.Nuoma nekainuoja,tik uz visas reikalingas dalis moku.
Atsakyti
aisku, aciu uz atsakyma. bet kiek zinau, ne naujausias pompas jie duoda... Ir isvis jauciu diskomfortas su ja. doh.gif
Atsakyti