As ir Viledos turiu, tik kur nusiima sluose ir plaut paciai, del valymo labai stebuklo didelio nera, tik patogus kotas
Aš ir turiu Viledos šluostę su patogiu kotu. Tai nauda tik dėl koto, nes šluostė nieko gero. Jau galvoju reiks pereiti prie paprasto skuduro . Pradėjau dairytis naujų pasiūlymų.
QUOTE(piku_dama @ 2009 05 12, 13:51)
As ir Viledos turiu, tik kur nusiima sluose ir plaut paciai, del valymo labai stebuklo didelio nera, tik patogus kotas
As irgi turiu kur paciai plauti sluoste reikia, o tie kur nugrezia, tai nepatinka
O gal kuri turite vieną iš Leifheit šluotų?
http://www.leifheit....talogas/id/2587
Kokie atsiliepimai?
http://www.leifheit....talogas/id/2587
Kokie atsiliepimai?
Sveikos,
as naudoju stai tokia viledos sluoste:
deja, nesu labai patenkinta - nelabai kaip surenka katinu plaukus.. norejau nusipirkti dar ta dygsnio minetos sluostes "galva" ir grezimo "iranki" kibirui, bet paaiskejo, kad sitaip atskirai neparduoda - reikia pirkti visa kibira ir kota, ko man realiai nebereikia..
todel noreciau sita geri parduoti ir pirkt turbut ta gumini sepeti, nes gyret cia, kad gerai surenka plaukus. gal kas nori prikti?
deja, nesu labai patenkinta - nelabai kaip surenka katinu plaukus.. norejau nusipirkti dar ta dygsnio minetos sluostes "galva" ir grezimo "iranki" kibirui, bet paaiskejo, kad sitaip atskirai neparduoda - reikia pirkti visa kibira ir kota, ko man realiai nebereikia..
todel noreciau sita geri parduoti ir pirkt turbut ta gumini sepeti, nes gyret cia, kad gerai surenka plaukus. gal kas nori prikti?
QUOTE(1000inis @ 2009 05 08, 23:02)
labai verta demesio, o kam sluot reik pukus, plaukus- nesutikau analogo. Yra maximoj, tokia zalia (nepatingejau atsikelt ir paziuret pavadinimo, net int. paieskojau ir nukopijavau: Su silikoniniais šereliais. Idealiai surenka plaukus net iš menkiausių tarpelių ir kilimų. Prailginamas kotas. ŠIĄ PREKĘ GALIMA ĮSIGYTI INTERNETU www.leifheit.lt Si info is puslapio:
http://www.gerduva.l...talogas/id/1979
ir siaip tos firmos produkcija tikrai labai gera, bet kaina sakyciau neprotinga
jus turite omeny stai sita:
butu idomu, ar kas realiai toki naudoja, ir ar tikrai stebuklingai surenka gyvunu plaukus? ir gal jau kas mate pigesni sitokio sepecio analoga? baisiai gaila tu 70lt, kuriu praso maxima..
QUOTE(1rma @ 2009 08 16, 16:11)
ar kas realiai toki naudoja, ir ar tikrai stebuklingai surenka gyvunu plaukus?
Aš turiu tokią, nelabai man ji patinka , nes pakankamai sunki.... Dėl stebuklingo surinkimo - na nepastebėjau to stebuklo, tiesiog ir nesitikėjau jo . Dabar ją naudoju baseinui plauti ir kiemui šluoti.
Na, as kaip nekantrus zmogus, tai nesulaukusi atsakymu emiau ir nusipirkau va toki:
Minusai:
Mazas valomas plotas (27cm plotis)
Labai "agresyviai" nusigrezineja
Nereguliuojamas koto ilgis
Pliusai:
Labai puikiai suprenka dvieju kacu plaukus ir kitas siuksles
Lengvas naudoti, gerai valosi visi kampuciai
Kadangi jis gana plonas, telpa net po durimis ir neauksta musu sofa pavalyti
Nereikia pirkti spec. kibiro
Va tiek vat ispudziu ir pirmojo naudojimo gal kam pades apsisprest, ka isigyti.
P.S.
kaina aisku didoka tai sita irgi prie minusu reiktu prirasyti
Minusai:
Mazas valomas plotas (27cm plotis)
Labai "agresyviai" nusigrezineja
Nereguliuojamas koto ilgis
Pliusai:
Labai puikiai suprenka dvieju kacu plaukus ir kitas siuksles
Lengvas naudoti, gerai valosi visi kampuciai
Kadangi jis gana plonas, telpa net po durimis ir neauksta musu sofa pavalyti
Nereikia pirkti spec. kibiro
Va tiek vat ispudziu ir pirmojo naudojimo gal kam pades apsisprest, ka isigyti.
P.S.
kaina aisku didoka tai sita irgi prie minusu reiktu prirasyti
QUOTE(Asese @ 2009 08 16, 16:40)
Aš turiu tokią, nelabai man ji patinka , nes pakankamai sunki.... Dėl stebuklingo surinkimo - na nepastebėjau to stebuklo, tiesiog ir nesitikėjau jo . Dabar ją naudoju baseinui plauti ir kiemui šluoti.
Aš irgi planuoju tokią pirkti šuns plaukams surinkti. Tai ji surenka gyvūnų plaukus ar ne?
QUOTE(1rma @ 2009 08 15, 23:55)
As ir tokia naudoju, anksciau turejau gumine pailga, bet sita man labai faina, tikrai i kita nekeisciau Tik as (kadangi vienam kilimine danga) is pradziu visa buta prasiurbliuoju, tik po to plaunu grindis...
Aš VILEDA naudoju, priekaištų neturiu