Įkraunama...
Įkraunama...

Kokybiškos šluotos, šepečiai

o kur butu galima isigyti sluota kur kirpyklose turi, gumine, nes tos paprastos labai apsivelia nuo plauku ir dulkiu g.gif
Atsakyti
as tai ta kempinine turiu, nugreziama, o sluotos tai nenaudoju, siurbiu viska smile.gif
Atsakyti
man reik sluotos butent tos, bet nzn kur ja rast
Atsakyti
aš turiu Viledos kutuotą šluota su kibiru plauti grindims tai esu labai patenkinta thumbup.gif
o kokia šluotą jūs galite parekomenduoti šluoti grindis? reikia nupirkti naują, bet neįsivaizduoju kokia pirkti g.gif tos pigios tai labai greitai apsivelia doh.gif
Atsakyti
tai va, as noriu tos dumines kur kirpyklose turi tai neapsivels
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 02 05, 23:59)
tai va, as noriu tos dumines kur kirpyklose turi tai neapsivels

o ta gumine gerai surenka smulkias šiukšles pvz smėlį? mačiau maximoj viledos guminę, bet kainuoja 60 lt, tai nezinau ar verta g.gif
Atsakyti
niu ir as maciau bet galvoju kiek kainuoja profesionalios g.gif
Atsakyti
Norėčiau įsigyti Viledos šepetį su šluoste ir kibirėlį kartu su nugręžimu "Ultramat" serijos.. Gal kas turit? Ar gerai išgręžia? g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2009 02 05, 21:39)
aš turiu Viledos kutuotą šluota su kibiru plauti grindims tai esu labai patenkinta thumbup.gif
o kokia šluotą jūs galite parekomenduoti šluoti grindis? reikia nupirkti naują, bet neįsivaizduoju kokia pirkti g.gif tos pigios tai labai greitai apsivelia doh.gif

QUOTE(jul-ija @ 2009 02 08, 22:14)
o ta gumine gerai surenka smulkias šiukšles pvz smėlį? mačiau maximoj viledos guminę, bet kainuoja 60 lt, tai nezinau ar verta g.gif

labai verta demesio, o kam sluot reik pukus, plaukus- nesutikau analogo. Yra maximoj, tokia zalia (nepatingejau atsikelt ir paziuret pavadinimo, net int. paieskojau ir nukopijavau: Su silikoniniais šereliais. Idealiai surenka plaukus net iš menkiausių tarpelių ir kilimų. Prailginamas kotas. ŠIĄ PREKĘ GALIMA ĮSIGYTI INTERNETU www.leifheit.lt Si info is puslapio:

http://www.gerduva.l...talogas/id/1979

ir siaip tos firmos produkcija tikrai labai gera, bet kaina sakyciau neprotinga 4u.gif
Atsakyti
Pirkau pries kokius 2 metus Trend sluota - tiesa, tik slapiam valymui ( i komplektacija ieina ir sausam valymui)... Na galiu pasakyt - kaina buvo didele (virs 200 lt), bet stebuklu nera. Nesu labai jau nusivylus, bet uz tokius pinigus galima tiketis kazko daugiau....

http://www.ekoteks.l...p?productID=150
Atsakyti
QUOTE(dygsnis @ 2009 04 26, 21:10)
Norėčiau įsigyti Viledos šepetį su šluoste ir kibirėlį kartu su nugręžimu "Ultramat" serijos.. Gal kas turit? Ar gerai išgręžia?  g.gif

Taip, tikrai gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dygsnis @ 2009 04 26, 21:10)
Norėčiau įsigyti Viledos šepetį su šluoste ir kibirėlį kartu su nugręžimu "Ultramat" serijos.. Gal kas turit? Ar gerai išgręžia?  g.gif

aš naudoju viletos tik ne tą "Ultramat", tik paprastą, kur pati ta medžiagytę plaunu, nieko ypatingo sakyčiau...
Atsakyti