Įkraunama...
Įkraunama...

Kokybiškos šluotos, šepečiai

QUOTE(Gricė @ 2007 01 30, 17:21)
Noriu pasitikslinti. Jūs Viledos šluota vadinate tą 3 variantą, kur buvo čia nuotraukos trijų šepečių grindims? Jei taip, tai turbūt reikia iš karto pirkti ir kibirėlį kartu? O ar gerai vanduo nuo jos nusigręžia?
Vat, svajoju, kad nusipirksiu kažką tokio ir išplausiu grindis net rankų nesušlapusi... Įmanoma? Realu? Pasidalinkit patirtim, nes aš kol kas grindis plaunu susirietus paprastu skuduru... nu, kaimas, tundra... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nu as irgi ieskau sluostes, kur puikiai dregnai valo ir nereikia ranku slapinti. Jeigu kas ras toki varainta, prasome dalintis. O gal kas placiau apie ta sluoste kur is karto su kibiriuku reikia pikri, su ilgais skudurais tokia?
Atsakyti
Apie tokias šluostes aš temą prie prekių buvau užvedusi, bet neypatingai daug nuomonių sulaukiau:
http://www.supermama...p;#entry8903447
Atsakyti
Aš norėjau paklausti, o tos Viledos šluostės pagalba galima ir plaukus (katino, savo blush2.gif ) išplauti...ar jie nusiplauna šluostę plaunant, ar taip ir palieka prikibę? Kai tik ieškau kokia mano namams šluostė tiktų, grindys vienam kambarį laminatas, kitur kol kas linoliaumas dar tebėra...
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 08 07, 15:09)
Aš norėjau paklausti, o tos Viledos šluostės pagalba galima ir plaukus (katino, savo  blush2.gif ) išplauti...ar jie nusiplauna šluostę plaunant, ar taip ir palieka prikibę?  Kai tik ieškau kokia mano namams šluostė tiktų, grindys vienam kambarį laminatas, kitur kol kas linoliaumas dar tebėra...

Tokiam atvejui kaip katino plaukai tai man patiko sluota is RIMI - tokia elementari lyg ir "trintukines medziagos", kuri tik pamerkus i vandeni suminksteja- skirtumas tas,kad ja greziant ji lenkiasi per puse - issigrezia labai sausai, todel tinka laminatui, prie jos limpa plaukai,o idejus i kibira nusiplauna ir nerekia ranku slapinti.Kainuoja apie 14 lt
Atsakyti
nu turiu toki is maximos...
keiciasi skudurelis, o kai susidevi galima tokius ir atsikirai nusipirkt..
Atsakyti
o su tom šluostem viledos ar norvex, galima kilimus nušluostyt???? Ar visai ne g.gif
Atsakyti
Labas, visoms ir visiems

Vyras uzsimine, kad gal mums reiktu isigyti elektrine sluota (pagailejo mane kasdien plaunancios grindis). Gal galit pakonsultuoti?

4u.gif
Atsakyti
smile.gif Gal jis tokią matė?
http://www.topshop.l...as-23195-p.html
g.gif
Atsakyti
Manau, gal kazkas tokio.

http://www.kurpirkti...-6125-01/i54725

Gal kas turit ir naudojat?
Atsakyti
Turiu ta is TOPSHOPO....stovi be reikalo...nesupratau naudos...jeigu kur yra siuksliu pora tai taip ir liks ant grindu....kaip man tai nesamone ....bet cia mano nuomone))
Atsakyti
Man tai visai nieko, kai vaikai pribarsto kokių trupinių, pereini su ta šluota ir vel gerai. Bet normaliai tai neišvalo. Naudoju tik trupiniams susemti.
Atsakyti
as turiu Karcherio user posted image Ji man labai patinka, net vyrui patinka su ja sluot. Ir sunus bet kada paima ir prasiurbia. Cia vietoj sluotos paparasto su semtuveliu. Tiesiog pakrauni akumuliatoriu ir ilgam. Prisibarsto visokiu siuksliu arba pries grindu plovima praeinu su juo, o paskui tik su skuduriuku dregnu ir viskas. Nereikia net siurblio man. schmoll.gif
Atsakyti