Įkraunama...
Įkraunama...

Kokybiškos šluotos, šepečiai

QUOTE(vyšniux @ 2006 10 13, 17:09)
Turiu vileda sepeti-sluota ir labai juo dziaugiuos thumbup.gif

As naudoju irgi VILEDOS ne tik sepeti,bet ir sluostes tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 28 sausio 2007 - 14:27
QUOTE(rimuze @ 2007 01 28, 15:26)
As naudoju irgi VILEDOS ne tik sepeti,bet ir sluostes tai tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Aš pirmiausiai išbandžiau Viledos šluostes thumbup.gif paskui nusipirkau šveičiamąją šluostę grindims plauti, tai irgi thumbup.gif thumbup.gif, o dabar visai patenkinta ir šepečiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 01 27, 22:50)
Pas mus taip pat parketas, todėl norėjau paklausti, ar gerai šluosto nr.1, ar neišvolioja dulkių  mirksiukas.gif .

pas mane vyras pedantas, tai is pradziu issiurbiam, o po to jau plaunam, tai tu dulkiu ir nebuna jau beveik, tai neisvolioja, bandau prisimint, ar neissiurbus ploviau, ir man atrodo, kad ne
Atsakyti
Noriu pasitikslinti. Jūs Viledos šluota vadinate tą 3 variantą, kur buvo čia nuotraukos trijų šepečių grindims? Jei taip, tai turbūt reikia iš karto pirkti ir kibirėlį kartu? O ar gerai vanduo nuo jos nusigręžia?
Vat, svajoju, kad nusipirksiu kažką tokio ir išplausiu grindis net rankų nesušlapusi... Įmanoma? Realu? Pasidalinkit patirtim, nes aš kol kas grindis plaunu susirietus paprastu skuduru... nu, kaimas, tundra... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
As plaunu 2 variantu (kempine ant koto). Nepirkau brangiu, bet esu "uzsirovusi" ir ant labai prastos. dabar jau atskiriu, nes jos kempine kai buna nauja, nera visai apvali, o tokia labiau plokscia apacia.
Kadangi yra keletas butu, tai ir tokiu sluotu nupirkta atitinkamai daug. Keliu kotas nustojo fiksuotis, tai tiesiog apvyniojau sujungimo vieta izoliacija ax.gif
na o kad jos greitai nesuplystu, tereikia pries greziant ja gerai pamirkyti. Nes dziudama ji kieteja. o po uzmerkimo virsus is pradziu pasidaro minkstas, o vidus veliau. Tad jeigu ja grezioti kol dar nesuminkstejo vidus - grezimo mechanizmas tiesiog sudraskys kempine.
Man jos patinka todel, kad galima issluoti ir tuo paciu isplauti grindis nesusislapinus ranku blush2.gif
Atsakyti
Aš jau metus naudoju šitą: Šluota
Naji man drėgnam valymui laminatui ir plytelėms tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sixty @ 2007 02 02, 14:14)
Aš jau metus naudoju šitą: Šluota
Naji man drėgnam valymui laminatui ir plytelėms tai  thumbup.gif

Šiandien nusipirkau panašią šluotą, tik už 50 Lt. Ką tik išbandžiau ir...likau nepatenkinta verysad.gif. Pirmiausia grindis išsišlaviau, o po to valiau šituo nauju šepečiu. Atrodo valyti patogu, taip smagiai valėsi, bet puse šiukšlių liko ant grindų doh.gif , tai paskui dar peršlaviau sausai likusias šiukšles g.gif .
Prieš tai turėjau šluotą su kempine, tai grindys išsivalydavo žymiai geriau.
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2006 01 04, 18:12)
O niekas nepirkote tokio šepečio, kur skuduriukas užsideda ant stačiakampio pagrindo, kažkas panašaus į :
http://www.senukai.l...id=000050619464
http://www.senukai.l...id=000050596752

Tik pvz., Rimi aš mačiau kokybiškesnę, bet kaina net 100 Lt. ar kas nors tokią bandėt? Kur geriau pirkti senukuose už 30 Lt (bet neaišku kiek laikys) ar Rimi už 100 Lt.?

As turiu Viledos, raudonas kotas su staciakampiu pagrindu, ant kurio uzsimauna staciakampis skuduriukas. tik minusas tas kad vien koto pirkti negali-jis buna iskart supakuotas su labai gleznais trumpais plaukeliais. o kai pas mane plyteles pagrinde, tai is tu grioveliu neisvalydavo,o kaip tik visas sudrekintas dulkes sustumdavo doh.gif Bet kai isirengem antra auksta, tai parketui ta sluoste super-surenka viska thumbup.gif O plytelem isigijau viledos didelem kilpom sluoste, kuri irgi super!

Tu kotu minusas tas,kad jei jau pasirinkai kuri, tai tik tos firmos ir pirksi siulomas sluostes, na nebent kas matet panasiu ismatavimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mafi @ 2006 02 10, 19:25)
Man tai labiausiai patinka  Norwex plausine grindims tik kaina nelabai ax.gif (nors ir parti jas platinu)Aisku didziausia kaina sudaro ten kotas.Privalumas tas, kad neluzta.O yra plausine sausam ir slapiam valymui.Valyti su ja didziulis malonumas (nors grindu plovimas toli grazu ne mano megstamiausia veikla blush2.gif )Jei kas nori paziureti kaip tai atrodo eikite cia

http://www.norwex.lv...t...=3&subcat=0
http://www.norwex.lv...t...talog&cat=2

Grindų plovimas man irgi visai nepatinka. Tai gal galima būtų plačiau pakomentuoti. Kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(jurguze.g @ 2007 02 21, 11:30)
As turiu Viledos, raudonas kotas su staciakampiu pagrindu, ant kurio uzsimauna staciakampis skuduriukas. tik minusas tas kad vien koto pirkti negali-jis buna iskart supakuotas su labai gleznais trumpais plaukeliais. o kai pas mane plyteles pagrinde, tai is tu grioveliu neisvalydavo,o kaip tik visas sudrekintas dulkes sustumdavo  doh.gif  Bet kai isirengem antra auksta, tai parketui ta sluoste super-surenka viska  thumbup.gif  O plytelem isigijau viledos didelem kilpom sluoste, kuri irgi super!

Tu kotu  minusas tas,kad jei jau pasirinkai kuri, tai tik tos firmos ir pirksi siulomas sluostes, na nebent kas matet panasiu ismatavimu  cool.gif

Aš parduotuvėj prisitaikau kad tiktų. Pamėginau ir labai patiko Maximoj parduodamas šluoste tik pavadinimo nepamenu. Atrodo iš C raidės doh.gif
Atsakyti
O mano šluostė prisiklijuoja su lipdukais, jau rašiau, kad surenka ne visas šiukšles, todėl aš irgi bandysiu pritaikyti kitą šluostę g.gif . Juk ji gali būti ir didesnė, tik mažesnė jau negerai.
Atsakyti
Noriu pamėginti šluotą su mėlyna guma. Gal galit kas patarti kuri geresnė? http://www.senukai.l...id=000050665970
Atsakyti