Įkraunama...
Įkraunama...

Kokybiškos šluotos, šepečiai

Turiu vileda sepeti-sluota ir labai juo dziaugiuos thumbup.gif
Atsakyti
Noriu nusipirkti šepetį grindims plauti ir niekaip neišsirenku,nes jų yra įvairių g.gif
Gal šauniosios mamytės patartų ,koks : nugręžiamas (poroloninis ) ar tas siūlinis yra geresnis ,patogesnis naudoti?
labai lauksiu jūsų nuomonių 4u.gif

pridedu pavyzdukus ,kokių yra ,kad būtų paprasčiau lyginti :
1.user posted image
2.user posted image
3.user posted image
Atsakyti
hihihi.gif šiandien kaip tik su drauge apie tai kalbėjom, koks grindų šepetys pats geriausias biggrin.gif

tai spėju, kad ji kalbėjo apie pirmą variantą, nes tipo jis surenka visas dulkes į save, o paskui lengva plauti, galima ir išskalbti tuos plaušus, o vat 2 variantas - pirmiau reik išsišluot grindis ar išsisiurbliuot, o tada su ta kempine pereit, nes jei tik su ja, tai reiks su šiupeliuku susėminėt viską
o tas 3... nesu naudojus, bet tokio kažkodėl nepirkčiau. spėju, kad nuo jo sunku šiukšles išpurtyt ir kažin kiek jis gerai valo, toksjausmas, kad tik šlapina grindis - bet aišku,to nenaudojau, nieks nieko nepasakojo biggrin.gif

tai vat smile.gif

bet kiek girdėjau tipo tas 1 variantas apie 60 Lt kainuoja unsure.gif nu man atrodo, kad būtent apie tą kalbėjo 4u.gif
Atsakyti
As turiu 1 ir 2. 2 tai labai greitai suplesau kempine, vyras sako, kad per daug energijos turiu, bet man jo neilgai pakanka smile.gif Man jis plauna geriau - svariau, nepalieka ruozu kai isdziuna grindys. O ta 1, tai lb daznai reikia skalauti sluoste, nes pradeda siukslytes volioti po visas grindis, tai uzknisa grezti. Be to lieka ruozai (ant laminato). 3 zinau kad laminatui netinka, todel patirties neturiu...
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2006 10 13, 18:09)
Turiu vileda sepeti-sluota ir labai juo dziaugiuos thumbup.gif

Aš irgi įsigijau Vileda šluotą, plauna visai neblogai, tik va pradžiaia pirkau šluotą, bet nepirkau to specialaus kibiriuko, tai dabar mąstau, kad gal su juo dar patogiau būtų g.gif
Atsakyti
As turiu ir 1 (tik pas mane maunasi toks frotinis skuduriukas, sereliai trumpesni) ir 2, ir 3.
Pirmiausiai pirkau Nr. 2, nes jie buvo ka tik atsirade. Valo neblogai, labai patogu nugrezt, bet kad visai nesurenka trupiniu ir reikia papildomai susemt nuo grindu. Del to numeciau smile.gif Tada pirkau Nr. 1. Valo labai gerai, bet nera kaip nugrezt. Ta skuduriuka reik pastoviai maustyt rankom, kad praplauti ir nugrezt. Siuo metu mes remonto dulkes valom, tai tikrai uzknisa maustyt ir greziot. O jei kambarys gana svariai priziurimas ir pakanka vienu uzmovimu isvalyt, tai tada gerai.
Tada MB nusprende kad nera ko cia terliotis su tais maustymais (jis irgi plauna grindis) ir nupirko sluota Nr 3 (su lygiai tokiasi paciais sukarpytais skuduriukais). thumbup.gif Dar buna tokiu variantu su virveliniais galais, mano mama turi, tai toks š... O vat sitas su skuduriukais yra pats geriausias. Dar prie jo reikia nusipirkt kibiriuka su uzdedama duobute nugrezimui. Visgi zino vyrai ka perka smile.gif Tai dabar jau ramu ir nei lankstytis nereikia, nei ranku slapintis.
Atsakyti
O aš naudoju grežiamą kempinę ant koto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2007 01 22, 22:50)
........ ir nupirko sluota Nr 3 (su lygiai tokiasi paciais sukarpytais skuduriukais). thumbup.gif Dar buna tokiu variantu su virveliniais galais, mano mama turi, tai toks š... O vat sitas su skuduriukais yra pats geriausias. Dar prie jo reikia nusipirkt kibiriuka su uzdedama duobute nugrezimui. Visgi zino vyrai ka perka smile.gif Tai dabar jau ramu ir nei lankstytis nereikia, nei ranku slapintis.

idomu, ar gerai nusigrezia ? Ar neliktu dregnu ruozu plaunant tamsias keramikos plyteles g.gif
Atsakyti
Turejau sepeti- kempine. Suluzo kotas. Na, naturaliai- susidevejo daiktas. Nusprendziau isbandyti kokia nors kitokia plovimo priemone, Nusipirkau toki "agregata" su nuimama sluoste (audinys panasus i kailiuka).Bet ziuriu, kad dulkes jis surenka prastai. Tai ir vel nusipirkau tokia pacia "kempine". Vakar su nuolaida Europos Maximoj tik 6,99 mokejau. Va kaip pigiai prasisukau lotuliukas.gif .
O siaip tai kitasyk pirksiu Vileda. Kiek ko turejau- tikrai faina ju produkcija.
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2006 02 11, 13:36)
O as vis gundausi nusipirkti Viledos sluota,bet vis gaila tu pinigu.Uz sluota kazkaip moketi 50lt truputi gaila.O gal reikia uzsimerkti ir nusipirkti?Bet ar ji verta tu pinigu? g.gif

pirk-tikrai verta thumbup.gif

QUOTE(Austute @ 2006 10 09, 14:02)
Sveikutės,

nu man šepetys, kur skuduriukas užsideda ant stačiakampio pagrindo, kažkas baisaus. Turbūt čia aš nemoku su juo valyti. Nes tas stačiakampis pagrindas ištisai apsiverčia ne į tą pusę kurią norėčiau. Man daug patogiau būtų, kad jis būtų fiksuotoje padėtyje.

kazkas baisaus-tai pigios sluotos,isbandziau jau keleta doh.gif ir isvada mano-an geriausia Viledos sluota,jipaklusniai juda kur reikia,nesivartalioja bereikalo,ir nepalieka smoru schmoll.gif -
Atsakyti
Mano manymu 2 sluota nera tinkama parketo valymui, nesant jos lieka daug vandens, per slapi buna, tas mehanizmas neisspaudzia daug vandens, reikia dar su rankom, nors neturejau brangios gal su brangiom kitaip yra. Tai dl to man labiau patinka tokios, kaip 1, ir labai patogu prie baldu su ja valyt, nes i visas puses sukiojasi, labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 01 26, 23:51)
man labiau patinka tokios, kaip 1, ir labai patogu prie baldu su ja valyt, nes i visas puses sukiojasi, labai faina thumbup.gif

Pas mus taip pat parketas, todėl norėjau paklausti, ar gerai šluosto nr.1, ar neišvolioja dulkių mirksiukas.gif .
Atsakyti