O aš turiu tą kempinę ant koto Valo gal ir gerai bet kaip ji lūžta...
Iš pradžių nulūžo kotas vyras pritaisė. Po to nulūžo grežimo viela, turbūt eisiu nusipirksiu tą švabrą su plaukais, nes ta kempinė iš proto baigia išvaryti belūžinėdama - vienkartinis daiktas. Gringis valau kiekvieną dieną, kambarius ir holą, todėl reikia ko nors normalaus. O su rankom turkštis nesinori
QUOTE(airv @ 2006 01 08, 19:49)
Turiu ir aš tokį, tik pas mane ne iš medžiagos padarytas, o iš tokių susuktų virvių, na nežinau ar supratot, nes būna iš tokios medžiagos kaip nuotraukoj, ir būna su tokiom virvėm, na man visai nieko ,nesiskundžiu, bet kad būtų super irgi ne.
Man tai labiausiai patinka Norwex plausine grindims tik kaina nelabai (nors ir parti jas platinu)Aisku didziausia kaina sudaro ten kotas.Privalumas tas, kad neluzta.O yra plausine sausam ir slapiam valymui.Valyti su ja didziulis malonumas (nors grindu plovimas toli grazu ne mano megstamiausia veikla )Jei kas nori paziureti kaip tai atrodo eikite cia
http://www.norwex.lv...&cat=3&subcat=0
http://www.norwex.lv...n=catalog&cat=2
http://www.norwex.lv...&cat=3&subcat=0
http://www.norwex.lv...n=catalog&cat=2
O as vis gundausi nusipirkti Viledos sluota,bet vis gaila tu pinigu.Uz sluota kazkaip moketi 50lt truputi gaila.O gal reikia uzsimerkti ir nusipirkti?Bet ar ji verta tu pinigu?
As naudoju kazka panasaus i sita:
http://www.senukai.l...id=000050601429
Tiesa, dekui uz Senuku nuoroda
Tu sluosciu turiu keleta, jas gali naudoti keleta metu, nes nesusidevi. As jas ir balinu kas menesi, o joms nieko neatsitinka. Tie sepeciai prie kuriu prisiklijuoja sluostes man nelabai patinka, nes po kiek laiko reikia keisti sepecio juostele, kadangi pradeda nebekibti, o ir pati sluoste susidevi greiciau.
Tiesa, juos naudojant labai patogu tureti kelias sluostes(bent jau tiek kiek kambariu yra) ir isigyti purkstuva toki kaip gelems laistyti. Su juo papurski vandeniu sluoste, dar galima ir truputi grindis ir nebereikia jokiu kibiru ir skalavimu. Po to isskalbi skalbimo masinoj ir viskas.
http://www.senukai.l...id=000050601429
Tiesa, dekui uz Senuku nuoroda
Tu sluosciu turiu keleta, jas gali naudoti keleta metu, nes nesusidevi. As jas ir balinu kas menesi, o joms nieko neatsitinka. Tie sepeciai prie kuriu prisiklijuoja sluostes man nelabai patinka, nes po kiek laiko reikia keisti sepecio juostele, kadangi pradeda nebekibti, o ir pati sluoste susidevi greiciau.
Tiesa, juos naudojant labai patogu tureti kelias sluostes(bent jau tiek kiek kambariu yra) ir isigyti purkstuva toki kaip gelems laistyti. Su juo papurski vandeniu sluoste, dar galima ir truputi grindis ir nebereikia jokiu kibiru ir skalavimu. Po to isskalbi skalbimo masinoj ir viskas.
Turėjau siūlinę šluotą, bet daugiau nebepirksiu. Tie siūlai po kurio laiko pradėjo pešiotis, veltis, kristi. O gal reikia dažniau ją keisti?
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 09, 12:36)
Turiu ir aš tokį, tik pas mane ne iš medžiagos padarytas, o iš tokių susuktų virvių, na nežinau ar supratot, nes būna iš tokios medžiagos kaip nuotraukoj, ir būna su tokiom virvėm, na man visai nieko ,nesiskundžiu, bet kad būtų super irgi ne.
va va pas mane taip pat tokia kaip Nerytės, na nesiskundžiu, prieit visur galima, tikrai nebloga, o ir mokėjau labai mažai, Rimi buvo akcija tai po 9,99 Lt pardavinejo tai ir nusipirkau, o dabar džiauguosi dar uriu tą kur su kempine ant galo, kuri išsigrežia, tai irgi nebloga, skųstis negaliu. Kažkas rašė, kad greitai sulūžo, taigi galiu pasalyti, kad lūžta tik tos pigios, jeigu pirksi brangesnę tai nelūž Aš jau dvi šluotas su kempine turiu vianai net 2 metai, bet luks atrodo, ji skirta laiptinei plauti, o kita kambariams, laiks nuo laiko, bet pagrinde dabar naudoju tą virvelinę, labai jau ji visur prieina ir po lovom gerai išvalt
QUOTE(Ritukas @ 2006 02 13, 12:15)
va va pas mane taip pat tokia kaip Nerytės, na nesiskundžiu, prieit visur galima, tikrai nebloga, o ir mokėjau labai mažai, Rimi buvo akcija tai po 9,99 Lt pardavinejo tai ir nusipirkau, o dabar džiauguosi dar uriu tą kur su kempine ant galo, kuri išsigrežia, tai irgi nebloga, skųstis negaliu. Kažkas rašė, kad greitai sulūžo, taigi galiu pasalyti, kad lūžta tik tos pigios, jeigu pirksi brangesnę tai nelūž Aš jau dvi šluotas su kempine turiu vianai net 2 metai, bet luks atrodo, ji skirta laiptinei plauti, o kita kambariams, laiks nuo laiko, bet pagrinde dabar naudoju tą virvelinę, labai jau ji visur prieina ir po lovom gerai išvalt
negaliu atsidziaugti ''TREND''sluota.Tiesa,kaina tai kosmine ,bet yra 2vnt.sauso ir dregno valymo pasluostes.Viena surenka dulkes ,o kita dregnai nuvalo grindis.Atradimas!
Pas mane Viledos šluota. Super dalykėlis. O ir skuduras jau antri metai tas pats tarnauja. Laiks nuo laiko išskalbiu skalbiakėj ir psio:)
Tikriausiai geriausias variantas, kai naudojamos sauso ir dregno valymo sluostes. Pirmiausiai surenkamos dulkes. Galima kambariuose tik ja ir naudoti, jei nera jokiu demiu. Su dregno valymo reiketu plauti vonia, WC ir virtuve. Dabar gamina visokiausiu geru sauso valymo sluosciu ir daug kur raso, jog visas valymas namuose turetu buti kuo sausesnis, iskyrus vonia, wc. Aiskinama tuo, jog dregnu valymu surenkama maziau dulkiu, daugiau lieka prilipusiu prie grindu ir dar jos buna susimaise su chemikalais nuo valymo priemoniu. Po to tokiomis dulkemis kvepuojame. Ypac blogai, jei namuose yra mazu vaiku. As tai visada pirmiausiai viska issiurbiu, o tada siek tiek drekinu sluoste ir ja pavalau. As tuo 100% sausu valymu vis dar nepasitikiu Man patinka kai namai kvepia svara. O ypatingai ja reikia palaikyti, nes namuose laikom suni
Tiesa, visas sluostes butinai reikia is karto isskalbti ir isdziovinti. Geros tikrai tarnaus keleta metu.
Tiesa, visas sluostes butinai reikia is karto isskalbti ir isdziovinti. Geros tikrai tarnaus keleta metu.
QUOTE(Elnes @ 2006 02 18, 00:36)
As tai visada pirmiausiai viska issiurbiu, o tada siek tiek drekinu sluoste ir ja pavalau. As tuo 100% sausu valymu vis dar nepasitikiu Man patinka kai namai kvepia svara.
Pritariu, as irgi taip darau, tada man patogiau plauti grindis, kai nera nei plauku (mano, nes sunio neturim ) nei dulkiu gumuleliu.
aš irgi Viledos naudoju. Tai pagaliau išplovus grindis (laminatą) nebėra jokių šmuorų. Anksčiau plaudavau su ta gumine, tai kol buvo linoleumas, tiko labai. Bet ant laminato matėsi šmuorai (kai išdžiūdavo ). Bet dėl susinaudojimo, dar nieko pasakyt negaliu,- šluota dar nauja . Kol kas aš ja laaaaabai patenkinta. Beja, senukuose (tą dieną kai pirkau) jos kaina buvo 46.99, o norfoj - 39.99 (norfoj su nuolaidų kortele dar 3% nuolaida ) .