QUOTE(EAT @ 2008 01 20, 19:23)
nepigus žodynas .
Linkstu prie Moderator - 15 arba ViadrusU22- 12.
elektroninė versija ką išverstų. Skirtumas pora tūkstančių litų grubiai.
Tas ''Moderator'' jeigu su epilnu elektoniniu valdymu būtų kaip ir nieko, tik jau labai kirviu padarytas. Dega jame viskas ką tik po ranka nustveri,gal pagrindinis privalumas, elektronika aišku irgi savo duos ,degimo laiką ištemsi iki dvylikos val , va tada ir surasi tą stebuklingą rankenėlę. atsikeli iš ryto ir katilinėn perv tris minutes katilą malkų primeti duris uždarai, pelenų rinktuvą per pirštą pravirą, traukos rankenėlę į padėtį tiesiogiai, kol pasisiosi katilas užsikūręs, traukos rankenėlę į padėtį uždaryta, gali eiti praustis pusryčiauti ir darban. sekanti tokia pati oeracija 18 val vakare kai iš darbo sugryši, ir vėl iki ryto ramus. jeigu viską teisingai išmoksi ir susimontuosi tai degtuko tik vieno kūrenimo seno pradžioje rikės .
o tas Viadrus tai buvęs KČM tik gražiais rubais apregtas ,na aišku špižinis, o tai reiškia kad ir anglimis galima kurenti bus galima, bet būsi broliukas NEGRAS o Lietuvis, pasiruošk 4-6 val. režimu katilinėje budėti
O jeigu dar kokius 1,5 ;2 tūkstantėlius prie to Moderator kainos pridėtum tai jau tikrai vargo kaip ir nematęs.
Papildyta:
QUOTE(Dario @ 2008 01 20, 20:13)
Na Valinciau, as kaip ir siektiek kitoj srity dirbu, mano santechniko darbas baigiasi sildomu grindu irengimu, dar prietaisu prijungimu. Netoks mano darbas, tiesiog savo statausi tai mokausi ir santechnikos kazkiek, nes sau tai pats vesiuosi nuo iki. Tai ir kai objektuose dirbu tai ziuriu kas ir kaip padaryta, tik dazniausiai graudu ziuret buna i rezultata. Kolkas maciau tik viena tvarkingai dirbancia brigada ir ta pati variu ten vedziojo. Ka kiti nuraito kai pasiziuriu tai atrodo kad paciam geriau sektusi. Va paskutiniam objekte, santechnikas padare, uzsuko boileri, atseit bereikalo nesildyti kol negyvenama. Kai jau atejo laikas ijungti, tai pradejo per isleidimo krana vandeni leist, ir tiek kad oi oi kiek. Vonia per diena pasemtu. tai "Santechnikas" iskviestas ant kilimelio savininkam aiskina kad cia taip turi but. Tie man skambina
Jomajo.
O kas liecia degtukus nu tai man jie brangus labai neatrodo, ugni ikurt moku, neantasfalto gimes esu.
Sprendžiu iš to ką parašei ,ne ko teišmoksi, jeigu tik vieną objektėlį variu aprištą tematei, man matai tyenka paskui tokius išminčius kurie litojamais ir klijuojamais pkastikas katilines riša vaikščioti ir jų klaideles taisyti. Žmogeliu aišku trigibai atsieina. Matau ir tokių kurie ir šildomas grindis lituojamu plastiku žiedžia kaip gerai sako kaip pigu . tik bėda viena po 5-6 metų prakiūra, o kietas montuotojas jau kitu telefonu naudojasi,
Norėjau paklausti kokia sistema dirbi? takk, ar profiluotų pkokščių. Jeigu riši viela ant rabicos geriau nei nerašyk, netaip skaudu bus kad tiek laiko sugaišau.