Įkraunama...
Įkraunama...

kieto kuro katilas-koki isigyti

o ką žinantys ar jau naudojantys pasakytų apie ATMOS katilus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2007 12 12, 23:17)
o ką žinantys ar jau naudojantys pasakytų apie ATMOS katilus ?  g.gif

Reiktų jums paskaityti keletą puslapių aukščiau, ben mano nuomonė nepasikeitė g.gif
Atsakyti
Gal žinote, kurie granuliniai katilai geri? Ar tas past kurį beimtume? g.gif Yra Zebiec, SAS, Ling combi. Kokie dar yra, kad būtų ne daugiau 15t., 35kW? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2007 12 14, 11:02)
Gal žinote, kurie granuliniai katilai geri? Ar tas past kurį beimtume? g.gif Yra Zebiec, SAS, Ling combi. Kokie dar yra, kad būtų ne daugiau 15t., 35kW? 4u.gif

Kalvis tik kw neziurejau. www.kalvis.lt
Atsakyti
Norime ir mes kieto kuro katilo... Alia apsispręsti reikia kokį pirkti. Einu paskaitysiu temą, gal palengvės smile.gif
Atsakyti
Kuris katilas geresnis- STROPUVA ar VIADRUS?
1 aukste grindinis sildymas, 2 aukste radiatoriai.
Atsakyti
QUOTE(Sevika @ 2007 12 15, 16:54)
Kuris katilas geresnis- STROPUVA ar VIADRUS?
1 aukste grindinis sildymas, 2 aukste radiatoriai.

Sveikos, Mamytes

gal kam reikia Stropuvos s 40 Vilniuje? Nusipirkau sau, o po savaites suzinojau, kad greitai ives pas mus dujas. Daba visai nesinori statyti. Galeciau atiduoti uz akcijine kaina, kuria gavau biggrin.gif 3450 lt.
Rasykite i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 12 14, 20:24)
Norime ir mes kieto kuro katilo... Alia apsispręsti reikia kokį pirkti. Einu paskaitysiu temą, gal palengvės smile.gif

gal jau išsirinkot ? ax.gif aš temą perskaičiau, deja, nepalengvėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2007 12 15, 23:17)
gal jau išsirinkot ?  ax.gif aš temą perskaičiau, deja, nepalengvėjo  doh.gif

Oi, tikrai ir man nepalengvėjo doh.gif MB mąsto apie dujų generatorinį g.gif Dar galvojame į VILPRĄ ir į CELSĮ nuvažiuoti, gal ten ką gero patars rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lavilazaira @ 2007 11 29, 13:45)
Gal kas turit Vigas 25? Mes jau antra žiema naudojam. Ir su briketais kurenasi 12 val., savaitgaliais su malkom "pažaidžiam" ir tai kokias 8 val dega.

Vakar bandziau aiskintis Santeroje, tai sake, kad sis katilas negali dirbti su medzio briketais, kuriems gamyboje naudojama chemija - klijai. Tai gal galit pasakyti kaip yra tikroveje? Ir kur perkat briketus? Koki plota sildot?
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2007 12 14, 15:31)
Kalvis tik kw neziurejau. www.kalvis.lt

Brangūs, 15-18t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2007 12 20, 09:00)
Vakar bandziau aiskintis Santeroje, tai sake, kad sis katilas negali dirbti su medzio briketais, kuriems gamyboje naudojama chemija - klijai. Tai gal galit pasakyti kaip yra tikroveje? Ir kur perkat briketus? Koki plota sildot?

Nedirbs tik su durpių briketrais. Apie gamyboje naudojamas gedžiagas privalo supažindinti pardavėjas ,arba gamintojas.Šuose puslapuose apart emocijų tiesos mažai biggrin.gif
Atsakyti