QUOTE(silainiai @ 2007 11 27, 09:21)
Planavome sildytis dujomis, bet paskutiniu dienu naujienos tiesiog varo i nevilti... Dabar ziurinejam kokia alternatyva galetumem isirengt. Gal galit ka rekomenduot. Trumpai musu name 1a. 100 kv.m grindinio sildymo ir 2a. 100 kv.m radiatoriais. Noretusi tokio katilo, kad nereiketu begioti dakurti viduryje nakties, gal net sujungti i sistema kieto kuro ir dujini katilus - pabaigus degti malkoms uzsikurtu dujinis. Na cia gal per daug fantaziju
Bijau nuo vickajaus kailin gauti nes jis antipatipatiją man jaučia, vėl ištraukė kochmą kad vigas katilus peikiau ,manau kad jau sapnuojuos jam. Priešingai vigas , astra, kalvis, orlean, tai katilai pagaminti pagal pažangias technologijas , puikiai valdomi, absoliučiai nepavojingi prapuolus elektrai, ekonomiški , galima kūrenti visų rūšių medieną iki 20% drėnumo. Kadangi turi moduluojamą oro padavimą nejautrūs raukos pasikeitimams nuo oro sąlygų. O išvis kam jums tas katilas malkinis jei dujas turite?
Atsiprašau visų o ypač Vickajaus kad ne Stropuvos agentas esu. Tokiems vietos čia mažai.
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2007 11 27, 11:21)
sveikutes perskaiciau visa tema bet niekur tiksliai neradau kuo galima isvalyti visas tas smalkes ir angliukus peciaus viduje, kazkur esu girdejusi kad Senukai prekiauja kazkokiu spec. skysciu kuri ipylus i peciu atseit isisvalo visi tie tersalai ant vidiniu peciaus sienu, labai lauksiu informacijos, aciu labai ir dar musu katlias yra pirktas Atramoje
Jums padėtų milteliai ''Sadpal'' prekiauja UAB ''Vilpra"'.
Na omano patarimas nelaikykite žemos temperatūros katile, taip pat gerai padėti gali bulvių lupenos . kokias dvi tris savaites palaikytos supilamos ant žarijų kuomet katisa jau baigia degti, nusivalo lengviau.