Įkraunama...
Įkraunama...

kieto kuro katilas-koki isigyti

QUOTE(valinčius @ 2007 08 16, 11:05)
Na pasakykite Vyckajau kokią paduodamą temperatūrą išgaunate tuo ''švilpuku''katilo pirminėje grandinėje ir kokia gryžtama. O gal jums specialiai nesumontavo ją rodančių prietaisų teigdami kam jums to reikia, na jein nežinote tai apioe nieką kalbėti nelinkęs.
Na kas liečia privalumus tai kaip  čia pasakius??/
Tie kurie pasiststė tokios kostrukcijos katilus prieš penkis metus tai jau keičia, tai gal ir yra vienas iš privalumų kad nereikės visą gyvenimą kankintis.
Na odėl senos sistemos pasakysiu štai ką : naujoji kainuos pie 20000 LTL ,o atsipirks po 16,6 metų, gera ekonomika ar ne?

kolkas matau tik kategoriska nusistatyma ir nei vieno argumento biggrin.gif , matosi, kad jusu klientams sunku su jumis bendrauti nes tokie "turintys savo nuomone"meistrai dazniausiai ir turi tik nuomone, bet nebutinai teisinga. Beje jie montuoja dazniausiai ta nuo ko gauna geriausia atkata jei medziagas perkasi patys.
Zinau daugiau nei jums atrodo, gal tas prietaisas termometru vainamas bigsmile.gif . Kaip galite numanyti jis rodo priklausomai nuo to kiek oro paduodi i degima, jei sistema normali, o jei tept lept tai tada rodo tiek kiek "isgali".
Siaip apie temperaturas reiketu klausti katilo gamintoju yra net toks puslapis www. stropuva.lt ir netgi forumas yra kuriame labai daug diskutuota apie temperatura ir isvada viena jei srautas per katila ne per didelis tai iseinantis gali buti nors ir 50, o gristantis aplamai nesvarbu, katilas nerasoja, pas mane zemiau 60 paduodamas nebuna, o kai sustatytos galvos 70, kad efektyviau pasildytu boileri, o kambaryje galvos uzdaro radiatorius ir neleidzia perkaisti.
Sistema mazalitraze nedideli plieniniai radiatoriai, siek tiek grindu konturu su heimeriais, labai paprastai ir patikimai padaryta, beje dariau pats smile.gif (valgau "Uper super montuotoju" duona). Cirkuliacinis ant maziausio greicio nes didziausiu tik elektra ryja ir be reikalo vandeni pirmyn atgal stumdo. Syla viskas be problemu, radiatoriai su danfos galvomis, srautas sureguliuotas visiems kambariams kiek reikia.
Cia is kur tokios zinios, kad po 5 metu keicia "VBS agentura"???
Cia kas paskaiciavo, kad kainuos 20000, o atsipirks po 16,6. Ypac idomu atsipirkimo paskaiciavimas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 16 rugpjūčio 2007 - 10:47
QUOTE(Vyckaju @ 2007 08 16, 12:41)
kolkas matau tik kategoriska nusistatyma ir nei vieno argumento biggrin.gif , matosi, kad jusu klientams sunku su jumis bendrauti nes tokie "turintys savo nuomone"meistrai dazniausiai ir turi tik nuomone, bet nebutinai teisinga. Beje jie montuoja dazniausiai ta nuo ko gauna geriausia atkata jei medziagas perkasi patys.
Zinau daugiau nei jums atrodo, gal tas prietaisas termometru vainamas bigsmile.gif . Kaip galite numanyti jis rodo priklausomai nuo to kiek oro paduodi i degima, jei sistema normali, o jei tept lept tai tada rodo tiek kiek "isgali".
Siaip apie temperaturas reiketu klausti katilo gamintoju yra net toks puslapis www. stropuva.lt ir netgi forumas yra kuriame labai daug diskutuota apie temperatura ir isvada viena jei srautas per katila ne per didelis tai iseinantis gali buti nors ir 50, o gristantis aplamai nesvarbu, katilas nerasoja, pas mane zemiau 60 paduodamas nebuna, o kai sustatytos galvos 70, kad efektyviau pasildytu boileri, o kambaryje galvos uzdaro radiatorius ir neleidzia perkaisti.
Sistema mazalitraze nedideli plieniniai radiatoriai, siek tiek grindu konturu su heimeriais, labai paprastai ir patikimai padaryta, beje dariau pats smile.gif (valgau "Uper super montuotoju" duona). Cirkuliacinis ant maziausio greicio nes didziausiu tik elektra ryja ir be reikalo vandeni pirmyn atgal stumdo. Syla viskas be problemu, radiatoriai su danfos galvomis, srautas sureguliuotas visiems kambariams kiek reikia.
Cia is kur tokios zinios, kad po 5 metu keicia "VBS agentura"???
Cia kas paskaiciavo, kad kainuos 20000, o atsipirks po 16,6. Ypac idomu atsipirkimo paskaiciavimas bigsmile.gif

kartais gerai buna kai žmogus bent šy tą išmano,bet daugeliu atvejų ojojo!!
Kas tie heimeriai gudruti??? turbut turėjai galvoje Heimejer firmą vieną didžiausių eropoje ir gaminančia kelis šimtus pavadinimų įrenginių naudojamų šiluminėje technikoje. tikriausia norėjai pasigirti kad procesą šildomose grindyse reguluoji gryžtamo srauto reguliatoriais. Tai čia jau preztžo reikalas ką išgali nusipirti kodėl nestatei Danfos .Hertz, Calefi , antra vertus tau pasisekė kad tų grindų konturų mažai . o tai būtum įšikęs kaip turi būti.
Tai kam tą siurblį iš viso naudoji ,pas tave ir taip viskas stebuklingai veikia?
Čia tau dėl oktato ,kad ant žemės nutūptum, kai nueioni parduotuvėn kefyro pirkti tai ir neklausi pardavėjo koks otkatas ar prikatas? O gal ir čia esi gudresni už kitus?? Pasakyk gudruti kuo prekyba katilais nuo prekybos kefyru skirias?
Atsakyti
QUOTE(valinčius @ 2007 08 17, 09:46)
kartais gerai buna kai žmogus bent šy tą išmano,bet daugeliu atvejų ojojo!!
Kas tie heimeriai gudruti??? turbut turėjai galvoje Heimejer firmą vieną didžiausių eropoje ir gaminančia kelis šimtus pavadinimų įrenginių naudojamų šiluminėje technikoje. tikriausia norėjai pasigirti kad procesą šildomose grindyse reguluoji gryžtamo srauto reguliatoriais. Tai čia jau preztžo reikalas ką išgali nusipirti kodėl nestatei Danfos .Hertz, Calefi , antra vertus tau pasisekė kad tų grindų konturų mažai . o tai būtum įšikęs kaip turi būti.
Tai kam tą siurblį iš viso naudoji ,pas tave ir taip viskas stebuklingai veikia?
Čia tau dėl oktato ,kad ant žemės nutūptum, kai nueioni parduotuvėn kefyro pirkti tai ir neklausi pardavėjo koks otkatas ar prikatas? O gal ir čia esi gudresni už kitus?? Pasakyk gudruti kuo prekyba katilais nuo prekybos kefyru skirias?

Tik nereikia cia vaidinti protingo. ot naujiena, kad gamina ne vien griztamo srauto reguliatorius. Cia ne pasigirti norejau, o pasakiau kokia sistema, kad aiskiau butu. Tai aisku mazai jei butu daug buciau atskirai grindims su pamaisymu dares. Beje jei jau viska zinote ir supratote mano parasyma slengu heimeriai tai reiketu ismokti bent jau tokios garsios firmos pavadinima parasyti Heimeier, o ne kazkoks "Heimejer" cia ne vien pakulas ant vamzdzio moketi uzvynioti smile.gif .
kam naudoju siurbli g.gif geras klausimas gal todel, kad sistema ne samatiokas, o ir grindinis plius. Esme, kad naudoju ant maziausiu apsuku ir mano sistemai to sociai jei butu kokie 300m2 sildomo tai ir ant didesnio greicio perstatyciau.
Del otkato nemokyk mokyto bigsmile.gif . puikiai zinau ka perku pirkdamas kefyra ir ka katila. As ne gudresnis tik nepatinka kai sakoma, kad kazkas sudas nesugebant to argumentuoti, o atkakliai persama viena marke nors kaip profas turetumete daugiau apie tai zinoti...
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2007 08 17, 11:27)
Tik nereikia cia vaidinti protingo. ot naujiena, kad gamina ne vien griztamo srauto reguliatorius. Cia ne pasigirti norejau, o pasakiau kokia sistema, kad aiskiau butu. Tai aisku mazai jei butu daug buciau atskirai grindims su pamaisymu dares. Beje jei jau viska zinote ir supratote mano parasyma slengu heimeriai tai reiketu ismokti  bent jau tokios garsios firmos pavadinima parasyti Heimeier, o ne kazkoks "Heimejer" cia ne vien pakulas ant vamzdzio moketi uzvynioti smile.gif .
kam naudoju siurbli g.gif  geras klausimas gal todel, kad sistema ne samatiokas, o ir grindinis plius. Esme, kad naudoju ant maziausiu apsuku ir mano sistemai to sociai jei butu kokie 300m2 sildomo tai ir ant didesnio greicio perstatyciau.
Del otkato nemokyk mokyto  bigsmile.gif . puikiai zinau ka perku pirkdamas kefyra ir ka katila. As ne gudresnis tik nepatinka kai sakoma, kad kazkas sudas nesugebant to argumentuoti, o atkakliai persama viena marke nors kaip profas turetumete daugiau apie tai zinoti...

jeigu tau su atmintimi viskas tvarkoje būtų tai prisimintum kad siūliau kelis katilų pavadinimus . čia tik vienas Vyckajus sropuvą įsikandęs ,gal dividentus gauna? unsure.gif iš prekybos ar gamybos doh.gif
na dėl tos ...ejrr tai žiknok netikusią klaviatųrą turiu j prie i visai šalia, o dar žioplokas esu tai nepaskaitau ką rašau.
Patį taipogi kalbos kultūros (samatiokas) pamokius jau į konsultantus imčiau graibaisi vis dėl to schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(valinčius @ 2007 08 17, 12:42)
jeigu tau su atmintimi viskas tvarkoje būtų tai prisimintum kad siūliau kelis katilų pavadinimus . čia tik vienas Vyckajus sropuvą įsikandęs ,gal dividentus gauna? unsure.gif iš prekybos ar gamybos doh.gif
na dėl tos  ...ejrr tai žiknok netikusią klaviatųrą turiu j prie i visai šalia, o dar žioplokas esu tai nepaskaitau ką rašau.
Patį taipogi kalbos kultūros (samatiokas) pamokius jau į konsultantus imčiau graibaisi vis dėl to schmoll.gif

Dividendus tik is vartojimo gaunu tongue.gif ir man to per akis.
na del tos vienos markes gyrimo turbut biski perdejau, bet del vienos markes peikimo tai tikrai reiketu argumentu be tu juokingu, kad pakils ir nuskris ir po 5 m keisi.
O i konsultantus neisiu jau geriau eisiu sistemu pakulom vyniot manau daugiau uzdirbciau rolleyes.gif Juk dabar kiekviena kur abi rankos ne kaires ir ne is sikn... auga ant ranku nesioja bigsmile.gif
Atsakyti
baikit berniukai ginčytis, abu jūs turite daug informacijos ir patirties apie katilus. šaunuoliai abu thumbup.gif
rytoj atveža man stropuvos katilą. pakūrensim, pamatysim kaip čia bus.
Atsakyti
QUOTE(Tinguma @ 2007 08 17, 13:29)
baikit berniukai ginčytis, abu jūs turite daug informacijos ir patirties apie katilus. šaunuoliai abu thumbup.gif
rytoj atveža man stropuvos katilą. pakūrensim, pamatysim kaip čia bus.

Visi vyrai mazi vaikai blush2.gif vaikysteje del masinyciu vienas kitam smelio kastuveliais per galvas duoda, o suauge rimtesniu zaislu prisigalvoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrėja @ 2007 08 12, 11:06)
nusipirkome Atmos 32 nes daug kas rekomendavo, be to draugai jau ketveri metai ji naudoja. Del malkos, tai manau kad kiekvienam katilui geriau sausa nei slapia.  4u.gif

Galutinai apsisprendem isigyti Atmos 32 , kurensime medzio pjuvenu briketais. O pradejom statybas svajodami apie geotermini, po to apie sildyma suskystintomis dujomis... Vis tas statybu biudzetas....
Atsakyti
Sveiki, gal kas norit isigyti santechnikos prekiu (nuo tarpinės iki katilo, maisytuvo, vonios ir t.t.) uz gera kaina (su didelėm nuolaidom) su čekiu ir faktura garantijom Kaune.
Prekiu katalogas www.celsis.lt (didžiausiais santechnikos prekių pardavėjas Lietuvoje)
Tel 867531350 arba gs@nkm.lt.
Atsakyti
Labas vakaras,gal atsirastu cia koks paprasta zmogus,kuris naudojasi Kalviu B4,pernai kurenau malkomis,begiojau kas keturios valandos,bet,na,yra kaip yra.Siemet isigijau angliu ir antra savaite eksperimentuoju,pasirodo,kad nemoku anglimis kurenti,tiesiog jos man per nakti uzgesta.Gal kas galetu patarti?
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2007 11 16, 19:45)
Labas vakaras,gal atsirastu cia koks paprasta zmogus,kuris naudojasi Kalviu B4,pernai kurenau malkomis,begiojau kas keturios valandos,bet,na,yra kaip yra.Siemet isigijau angliu ir antra savaite eksperimentuoju,pasirodo,kad nemoku anglimis kurenti,tiesiog jos man per nakti uzgesta.Gal kas galetu patarti?

pabandyk trauką uždaryti prie 80* o ištarukimo ventiliatoriaus iš jungimą palik padėtyje max. neturėtų užgesti ,dėl sudegimo laiko tai aišku greičiau bus sudegę.
Atsakyti
Dekui uz patarima,bet mano paprastutis kalvis ventiliatoriaus neturi,arba as nezinau kas tai yra.Zinau virsutine sklende,apatine sklende ir dureles traukai.palikau visas traukas atidarytas,kaip ir isdege viskas,visai neblogai.O va uzkrauti pilnai anglimis bijau,nes man atrodo,kad jis tada uzdus.Per diena taip sau rusendamas,palaiko 35 temperatura,kol kas uztenka,o ziema turbut reikes daugiau malku deti,nes kitaip sukelti tos temperaturos nemoku.
Atsakyti