Įkraunama...
Įkraunama...

kieto kuro katilas-koki isigyti

**Įmontuoja tie, kur parduoda kieto kuro katilus ar reikia ieškoti auksarankių?

Kieto kuro pardavejai elektrodiniais neprekiauja ir nemontuoja.Kreiptis galite i mane tiek del kieto kuro katilo tiek del elektrodinio,netgi del kosminio laivo detaliu doh.gif .

smoke.gif tipas@ml.lt smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(vietinis tipas @ 2007 05 17, 17:21)
.Kreiptis galite i mane tiek del kieto kuro katilo tiek del elektrodinio,netgi del kosminio laivo detaliu doh.gif .

Kreipsiuos, bet dar negreitai, iki ateinančio šildymo sezono vargu ar spėsim.
Beje, gal tada jau būsi išbridęs iš įvairiausių liūnų. bigsmile.gif
Atsakyti
Kreipsiuos, bet dar negreitai, iki ateinančio šildymo sezono vargu ar spėsim.

Del kosminio laivo detaliu? lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vietinis tipas @ 2007 05 17, 22:05)
Del kosminio laivo detaliu? lotuliukas.gif  ax.gif

O kodėl ne? bigsmile.gif Tik kažin ar tu patikimas, narkotikai ir alkoholis naikina smegenų ląsteles...g.gif

*O tu parduodi sistemas su viskuo t.y. ir katilais?Kieto kuro katilus ir žvakės principo gali pasiūlyt?
**Ir kokiam mieste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caca26: 18 gegužės 2007 - 10:06
Tik kažin ar tu patikimas, narkotikai ir alkoholis naikina smegenų ląsteles...

Nu labas... Manes juk negimde tam kad saipytusi lotuliukas.gif ...
Mociute amzina atilsi,man dar vaikui leido suprasti,jog alkoholis yra geras vaistas,spiritu net varles gyde ir jame skandino,nei viena nesiskunde,neskanu,nepatinka.. Man mociute leido suprasti,jog zoleles laaabai sveika,zinoma,atsizvelgdama i mano vaikiskus metus,ji neisdave visos paslapties apie zole,o minti pakiso vis tik gera.
Niekas ten nieko nenaikina,kol sunaikins dar pora kartu gimti is naujo suspesiu.

*O tu parduodi sistemas su viskuo t.y. ir katilais?Kieto kuro katilus ir žvakės principo gali pasiūlyt?
**Ir kokiam mieste?

Taip,parduodi su viskuo,su katilais ir be ju,ne visi juk pasiplanuoja taip,kad kuo maziau vargo tektu patiems tampytis su peciu.Laiko ir islaidu atzvilgiu didelis pranasumas.

Miestas ne toliau lietuvos ribu.

Atsakyti
QUOTE(vietinis tipas @ 2007 05 18, 11:27)
spiritu net varles gyde

blink.gif Nu to dar negirdėjau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 05 18, 11:31)
blink.gif Nu to dar negirdėjau. lotuliukas.gif

Galiu daugiau info suteikti sia tema bigsmile.gif lotuliukas.gif ..Pagauni varle,rupuze tiksliau,padeklamuoji jai grazu eilerasti,imeti i "sloinika",uzpili spiritu ir leidi jai ten tunoti dvi paras.Jau aiskiau turbut? g.gif Na cia toks navarotas prie kieto kuro katilo,jungiasi is apacios.
Atsakyti
Kažkaip tema apie kieto kuro katilus pavirto tema"što vižu to paju"
Atsakyti
QUOTE(lavilazaira @ 2007 05 21, 10:53)
Kažkaip tema apie kieto kuro katilus pavirto tema"što vižu to paju"

thumbup.gif
Atsakyti
Kieto kuro katilus galima paziureti ir isigyti cia
http://www.e-santech...ilai/kieto_kuro
Elektroidiniai:
http://www.danira.lt...cijos_nuolaidos
thumbup.gif
Atsakyti
o ka galetumet parekomenduoti namui , na apie 300 kvadratu(statytas dar pries kokius 15 metu), tik su radiatoriais apsildymui??? noretusi, kad butu galima kurenti ir malkomis ir anglimis.
Atsakyti
Labas vakaras,

siandien gyvai apziurejau Stropuvos katila ir pamaciau, jog jis visai be dugno blink.gif O tai problemu nesudaro? Paporinkite, kas naudojates.
Pardaveja sake, jog Stropuvos katilu vartotojai atsiliepia arba thumbup.gif arba doh.gif . Viduriuko nebuna smile.gif

Ir dar, gal kas nors ka nors esate girdeje apie skysto kuro katilus? O gal net kas nors naudojate? Buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti