Įkraunama...
Įkraunama...

kieto kuro katilas-koki isigyti

QUOTE(Jurgina777 @ 2007 03 23, 19:54)
Gal kas turite KUNZEL sildymo katila HV-24? Kokia Jusu nuomone?  ax.gif

mes kunzel granulini katila turime wink.gif mazai man tenka i ji ziuret tai daugiau MB dziaugsmas, bet siaip tai mes patenkinti siuo pasirinkimu wink.gif
Atsakyti
sveiki

o tas kieto kuro katilas "zvake". ar uztektu 200 kw ar reikia 300 kw iki 150kv namukui sildyti ? aciu
Atsakyti
Aš esu už Lietuviška prekę,ilgo degimo kieto kuro katilą,kombinuotą su elektriniu,bei tam tikru valdymu.

koks čia būtų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leira @ 2007 05 16, 11:59)
Aš esu už Lietuviška prekę,ilgo degimo kieto kuro katilą,kombinuotą su elektriniu,bei tam tikru valdymu.
koks čia būtų?  ax.gif

labai girdeta lotuliukas.gif .Kiek grindinio ir kiek radiatoriu?
Atsakyti
QUOTE(leira @ 2007 05 16, 11:59)
koks čia būtų?  ax.gif

Uz Lietuviska preke esu tik del savo Lietuviskos prigimties,o del kuribingumo,gaminiu asortimento pletojima Lietuvaiciams dedu minusa.

1) Ilgiausio degimo katilas siuo metu yra vadinama "žvakė".Butent del ilgo degimo sito katilo nepavadinsi "geru",skirtingose sistemose skirtingas jo "gerumas".Kai name didzioji dalis sildymo elementu yra grindyse,o radiatoriu tik keletas,tokiu atveju "zvake" praktiskai kurensis kad tik "ant radiatoriu" islieti savo energija.Reikia priprasti prie rezimo pakurai,vistik uzkurus 9val ryto,pecius uzges nakti,zinoma kad namas bus siltas,bet ryte juk reikia vel kurti (cia kaip su kava kas ryta). smile.gif

2) Kitas variantas ~6val degimo katilai.Vat kaip pvz cekiskas Viadrus,spizinis,kurenasi praktiskai viskuo kas dega.Per toki "trumpa" laika namas susyla kaip reikiant,tame tarpe ir grindys.Belieka tik palaikyti namo temperatura.Su kieto kuro katilu to padaryti praktiskai neimanoma,bent jau temperaturos iki 35laipsniu.Tam tikslui i ta pacia sistema montuojamas elektrodinis katilas,o su juo temperatura valdoma elementariai plius minus.O kai pirmadienio ryta skauda galva is po sekmadienio,galima tiesiog pamirsti kuriko darba ir sildytis tik elektra,atsigavus - nieko neperjungiant tiesiog uzkurti peciu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vietinis tipas @ 2007 05 16, 15:50)

1)  Ilgiausio degimo katilas siuo metu yra vadinama "žvakė".Butent del ilgo degimo sito katilo nepavadinsi "geru",skirtingose sistemose skirtingas jo "gerumas".Kai name didzioji dalis sildymo elementu yra grindyse,o radiatoriu tik keletas,tokiu atveju "zvake" praktiskai kurensis kad tik "ant radiatoriu" islieti savo energija.Reikia priprasti prie rezimo pakurai,vistik uzkurus 9val ryto,pecius uzges nakti,zinoma kad namas bus siltas,bet ryte juk reikia vel kurti (cia kaip su kava kas ryta). smile.gif

O jei vien tik radiatoriai?
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 05 16, 22:46)

O vien tik radiatoriai - tinka,bet gali buti karsta.pagailekite egluciu,gerai kai lietuviai auga tik iki 3metru,o tai meistriuks keturiu metru zvake suvirins:bigsmile: mirksiukas.gif.Dega ilgai,bet daznai uztenka pakurti 4-6valandoms(prie -25C).
Atsakyti
Gal sitoje temoje jau kazkas apie Vigas peciu ir kalbejo, bet butent apie ji is daugelio zmoniu girdejau labai gerus atsiliepimus: paskaitykite.
Atsakyti
o mes turime zvakes principu deganti Stropuvos kieto kuro katila. Nu gi laaabai patenkinti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip sako mano vyras - tinginio svajone. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vietinis tipas @ 2007 05 16, 23:12)
pagailekite egluciu

megalol.gif
Papildyta:
QUOTE(vietinis tipas @ 2007 05 16, 15:50)
Tam tikslui i ta pacia sistema montuojamas elektrodinis katilas,o su juo temperatura valdoma elementariai plius minus.O kai pirmadienio ryta skauda galva is po sekmadienio,galima tiesiog pamirsti kuriko darba ir sildytis tik elektra,atsigavus - nieko neperjungiant tiesiog uzkurti peciu smile.gif .

*Ir kiek toks dalykas kainuotų?
**Įmontuoja tie, kur parduoda kieto kuro katilus ar reikia ieškoti auksarankių, pvz tokių kaip Jūs? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 17, 06:53)
o mes turime zvakes principu deganti Stropuvos kieto kuro katila. Nu gi laaabai patenkinti.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kaip sako mano vyras - tinginio svajone.  mirksiukas.gif

O pas jus grindinis sildymas + radiatoriai miegamuosiuose?
Man Vigas patiko, nes automatikos ten daug, sureguliuoja zomgus viska taip, kad dega irgi iki 2 paru. Ir pridet pakura bet kada gali. O Stropuvoj minusas tas, kad reikia laukti kol pilnai isdegs. Ar as neteisi? unsure.gif Esu maciusi, zmones 2 Stropuvos katilus dedasi viena salia kito, butent del tos priezasties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bzzz: 17 gegužės 2007 - 10:54
QUOTE(caca26 @ 2007 05 16, 22:46)

Jeigu vien tik radiatoriai ar dauguma,pirkti ilgo degimo katila apsimoka.
Na o kai grindinis sildymas sudaro didziaja dali,manau tiesiog neverta egluciu deginti mirksiukas.gif ,tiksliau pasakius netgi netinka vien tik kieto kuro katilas sildomoms grindims be akumulecines talpos,o akumuliacine talpa yra nuostolis.

Elektrodiniu kainos 9kW-15kW

Prie sitos sumos pridekite 2 trisakius ir 2 kranus + laidas katilo pajungimui,o kiek santechnikas paims tai to as nezinau,na medziagos ir darbas neturi virsyti 600lt.ir tai jeigu tik tiek reikia kiek paminejau.
Parduodu sistemas be montavimo,bet koks santechnikas prie jos uzjungs tiek grindini,tiek radiatorius,boileri,rekuperatoriu.dar geriau,kad paciam be jokiu sunkumu galima tai padaryti.

Man Vigas patiko, nes automatikos ten daug, sureguliuoja zomgus viska taip, kad dega irgi iki 2 paru.

Kieto kuro reguliavima manu visi supranta,pasiduoda daugiau ar maziau oro,bet ugnis tikrai nesivaldo,taip kaip galima valdyti vandens srauta bei temperatura sildymo sistemoje.Automatika kieto kuro katile mazai naudinga..

Man visai patiko Viadrus,paprastas spizinis,tarnaus ilgai,o kai uzsilenks bus dar geresniu.

caca26,as negaliu isbristi is alkoholizmo ir narkomanijos liuno,manes neieskok lotuliukas.gif doh.gif ,auksarankis lotuliukas.gif ..Rankikes lombarde,kaljanas po pazastim ir pirmyn pas dileri bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietinis tipas: 17 gegužės 2007 - 12:44