Įkraunama...
Įkraunama...

kieto kuro katilas-koki isigyti

na va o mes nusipirkom "savadarbi" kieto kuro katila ax.gif

kodel toki rinkomes g.gif ogi todel kad ruosiames visokias "siuksles" lotuliukas.gif kurenti bigsmile.gif o jeirimtai, mastem apie Buderus, kuris yra spyzinis, o tai yra jo tarnavimo laikas paiilgeja lyginant su kitais ax.gif o sitas pecius is keliu tai sluoksniu kaskokios storos skardos..ai nezinau as kaip cia paaiskinti, bet tipo geras blush2.gif sako ir dega iki 12 val..

kaip tik pries kelias dienas buvo pas mus zmogeliukas signalizacija vedzioti, taisake viens prie vieno toki katila jau 5 metai turi ir is tu paziu zmogenu pirkes, tai sake yra ziauriai patenkintas thumbup.gif deda ir pjuvenas ir anglis ir malkas..dega kaipir minejau iki 12 val.. 4u.gif

jei kam idomu, galeciau savo katinla nufotkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 04 11, 12:37)
jei kam idomu, galeciau savo katinla nufotkinti  ax.gif

Labai labai įdomu, įmesk foto ir papasakok plačiau
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2007 04 11, 11:38)
Labai labai įdomu, įmesk foto ir papasakok plačiau

siandien padarysiu katiliuko fotosesija lotuliukas.gif ryt imesiu foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 04 11, 12:37)
na va o mes nusipirkom "savadarbi" kieto kuro katila  ax.gif

kodel toki rinkomes  g.gif  ogi todel kad ruosiames visokias "siuksles"  lotuliukas.gif  kurenti  bigsmile.gif  o jeirimtai, mastem apie Buderus, kuris yra spyzinis, o tai yra jo tarnavimo laikas paiilgeja lyginant su kitais  ax.gif  o sitas pecius is keliu tai sluoksniu kaskokios storos skardos..ai nezinau as kaip cia paaiskinti, bet tipo geras  blush2.gif  sako ir dega iki 12 val..

kaip tik pries kelias dienas buvo pas mus zmogeliukas signalizacija vedzioti, taisake viens prie vieno toki katila  jau 5 metai turi ir is tu paziu zmogenu pirkes, tai sake yra ziauriai patenkintas  thumbup.gif  deda ir pjuvenas ir anglis ir malkas..dega kaipir minejau iki 12 val.. 4u.gif

jei kam idomu, galeciau savo katinla nufotkinti  ax.gif

Na papasakosit kai uzkursit nes esam nusvile su savadarbiais. Jie ir ruksta ir degimas toli grazu ne toks koki piesia meistreliai auksarankiai. ne viska jiems ten pavyksta nukopijuoti doh.gif
Butinai nufotografuokit bus idomu paziuret kas gavosi.
Atsakyti
Vyckaju, o kaip tu peržiemojai su Stropuvos tipo katilu?Kiek per sezoną malkų sukūrenai?Kokių problemų turėjai? ax.gif
Mes taip pat apie tokį katilą galvojam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2007 04 11, 13:19)
Na papasakosit kai uzkursit nes esam nusvile su savadarbiais. Jie ir ruksta ir degimas toli grazu ne toks koki piesia meistreliai auksarankiai. ne viska jiems ten pavyksta nukopijuoti doh.gif
Butinai nufotografuokit bus idomu paziuret kas gavosi.

Zmogenai Vyckajau,nereikia pas Staska svarscika gamintis.Giminaitis pries 9m pirko is auksarankio meistrelio,ir vel nusipirko is to pacio.kurena daugiausia pjuvenomis,maisai supakuoti,kulturingai sudeti.ka ir kaip kopijuoja net neidomu,praktiskai matosi gaminys.ir pats savo reikmems derinuosi su tuo paciu meistreliu,reikia tik pasidziaugti,kad yra dar tokiu zmoniu,bo pirksi tik ka vilpra pasiulys.
Atsakyti
labu rytu 4u.gif

kaip ir vakar zadejau, siandien ikeliu katilo foto ax.gif

tik shakes neisejo foto is priekio kur tos dureles atsidaro isvalymui, nes pecius pas mane jau katilineje stovi, o ten uzejimas kaip tik zmogui ir dureliu atsidarymui, tai foto nelabai isejo..ta prasme ne kas matosi, na bet dedu bnet jau pacio peciaus fotke ax.gif

user posted image

nors bendrai bandau blush2.gif tis dureles pacioj apacioj, tikiuosi iziurseit bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vietinis @ 2007 04 11, 15:18)
Zmogenai Vyckajau,nereikia pas Staska svarscika gamintis.Giminaitis pries 9m pirko is auksarankio meistrelio,ir vel nusipirko is to pacio.kurena daugiausia pjuvenomis,maisai supakuoti,kulturingai sudeti.ka ir kaip kopijuoja net neidomu,praktiskai matosi gaminys.ir pats savo reikmems derinuosi su tuo paciu meistreliu,reikia tik pasidziaugti,kad yra dar tokiu zmoniu,bo pirksi tik ka vilpra pasiulys.

Vietinis zmogenai, ne sau pirkau, o uosviene isigijo toki ir "neatsidziauge" ir daugiau pazystamu Kedainiuose pas juos pirko, bet visi pakureno ir i sona pastate. pecius liux, dedi ka nori, didziausisos kalades eina, bet vat ne tas ir viskas. ir ruksta ir sandarumas ir. t.t.
Dziaugiuosi, kad yra zmoniu kurie supranta ka daro, bet yra tokiu, kad ... na tamsta be Vilpros dar ka nors galetum pamineti nes montuotojas budamas daugiau turetum zinoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(caca26 @ 2007 04 11, 15:03)
Vyckaju, o kaip tu peržiemojai su Stropuvos tipo katilu?Kiek per sezoną malkų sukūrenai?Kokių problemų turėjai? ax.gif
Mes taip pat apie tokį katilą galvojam. 4u.gif

Kurenau neskaiciuodamas tai nelabai ir pasakysiu nes emiau is kur papuole tai statybines siuksles tai padeklai supjauti ir pan. Kitais metais jau malkos stabeliuotos tai skaiciuosiu ~m3. Faktas, jog nedaug sukurenau smile.gif .
Katilu esu labai patenkintas, apie veikima esu rases anksciau tai nesiplesiu, kad nebuciau apkaltintas kokia nors reklama biggrin.gif .
Mano nuomone sis katilas vienas geriausiu pasirinkimu na dar yra stebuklingas vietinio katiliukas gal jis pakomentuos. Dega ilgai, 2 paros per didziausius salcius neriba jai ant malku imaisai angliu. beja skaiciau, kad kitiems metams bus Stropuvos katiliukas skirtas tik anglims tai degs pats maziausias ~3 paras, o toks kaip mano ~savaite. Tik, kad anglys nepigios verysad.gif .
Papildyta:
QUOTE(okkey @ 2007 04 12, 07:51)
labu rytu  4u.gif

kaip ir vakar zadejau, siandien ikeliu katilo foto  ax.gif

tik shakes neisejo foto is priekio kur tos dureles atsidaro isvalymui, nes pecius pas mane jau katilineje stovi, o ten uzejimas kaip tik zmogui ir dureliu atsidarymui, tai foto nelabai isejo..ta prasme ne kas matosi, na bet dedu bnet jau pacio peciaus fotke  ax.gif

Labai panasus i Kedainieciu darba, pakraunamas per ta didziaja skyle virsuje, o per ta mazesnia valomi kanalai peciuje ar ne? Tik didesnis ir siek tiek graziau padarytas tai gal ir geras bus nieks uz jus nenuspres ka rinktis tikiuosi viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Apvaikscioje paroda Klaipedoje, kazkodel nusprendem apsistoti ties "zvakes" principo peciumi. Rodesta atrodo pristatinejo ten savo peciu. jis nuo kitu zvakes tipo skirasi tuo kad ji gali bet kada "dakrauti". Gal kas turite toki isbande? butu idomu isgirsti nuomone.
Atsakyti
Nu man tai labai patiko tas stropuvos katilas ax.gif nu jei jis tikrai toks ka zmones raso, tai saunu thumbup.gif Reiks pirkt ir bandyt toki lotuliukas.gif Tai mano skaiciavimais, reikia 3 tonu pjuvenu briketu sezonui, o geriausi azuoliniai, kaina 350 lt., gal dar kur galima pigiau gaut.... Tai sezonui tik 1000 lt., manau tikrai nedaug, o jei dar ziemuze kaip sita, tai visai saunu, i para karta pakurei ir viskas biggrin.gif

Ir beje ju kainos tikrai labai prieinamos ir dizainas labai grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun23 @ 2007 05 03, 06:53)
Nu man tai labai patiko tas stropuvos katilas  ax.gif  nu jei jis tikrai toks ka zmones raso, tai saunu  thumbup.gif  Reiks pirkt ir bandyt toki  lotuliukas.gif Tai mano skaiciavimais, reikia 3 tonu pjuvenu briketu sezonui, o geriausi azuoliniai, kaina 350 lt., gal dar kur galima pigiau gaut.... Tai sezonui tik 1000 lt., manau tikrai nedaug, o jei dar ziemuze kaip sita, tai visai saunu, i para karta pakurei ir viskas  biggrin.gif

Ir beje ju kainos tikrai labai prieinamos ir dizainas labai grazus  biggrin.gif

Norėjau paklausti kur už tokią kainą briketų galima nusipirkti?
Atsakyti
mes tai nusipirkom, bet dar nepastatem atmos katila, sako ilgai dega, mazai prieziuros, pats viska reguliuojas. kas turi tai gyre biggrin.gif
Atsakyti