Įkraunama...
Įkraunama...

kieto kuro katilas-koki isigyti

QUOTE(Jurgina777 @ 2007 03 23, 19:54)
Gal kas turite KUNZEL sildymo katila HV-24? Kokia Jusu nuomone?  ax.gif

is kur jus visokiu tokiu katilu pritraukiate? bigsmile.gif 4u.gif vis kas nors naujo,nera vieningos nuomones,nors tema gyvuoja ne pirma diena.
Atsakyti
QUOTE(vietinis @ 2007 03 23, 21:30)
is kur jus visokiu tokiu katilu pritraukiate? bigsmile.gif  4u.gif vis kas nors naujo,nera vieningos nuomones,nors tema gyvuoja ne pirma diena.

Tai kai labai ieskai, tai randi rolleyes.gif man tiesiog aktualus klausimas.....
Atsakyti
QUOTE(Jurgina777 @ 2007 03 25, 22:27)
Tai kai labai ieskai, tai randi  rolleyes.gif man tiesiog aktualus klausimas.....

neiskau,man nereikia bigsmile.gif .tiesiog paklaustas apie vienoki ar kitoki katila,lekiu i katilais prekiaujancia parduotuve(esu su ja susidraugaves),ir klausiu.Pardavejai mato,kad nera reikalo man burti,katilu politika yra aiski...
O vargsta zmones visokiu š..... prisipirke..isvykstant i darba uzkuria,bet kas is to-po 4val uzgeso,namuciai tai salti g.gif
sistema sumontuota,apie kita katila zmogus bijo net pagalvoti..
Aš esu už Lietuviška prekę,ilgo degimo kieto kuro katilą,kombinuotą su elektriniu,bei tam tikru valdymu.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vietinis @ 2007 03 26, 11:37)
neiskau,man nereikia bigsmile.gif .tiesiog paklaustas apie vienoki ar kitoki katila,lekiu i katilais prekiaujancia parduotuve(esu su ja susidraugaves),ir klausiu.Pardavejai mato,kad nera reikalo man burti,katilu politika yra aiski...
O vargsta zmones visokiu š..... prisipirke..isvykstant i darba uzkuria,bet kas is to-po 4val uzgeso,namuciai tai salti g.gif
sistema sumontuota,apie kita katila zmogus bijo net pagalvoti..
Aš esu už Lietuviška prekę,ilgo degimo kieto kuro katilą,kombinuotą su elektriniu,bei tam tikru valdymu.
4u.gif

As taip pat uz preke lietuviska.... bet is kaimynu, uosviu, ne trumpos gyvenimiskos patirties, ir ju "draugystes" su katilais, labai sunku rasti vieninga nuomone, ir jos niekada nebus. Vieni peikia lietuviskus, kiti uzsienietiskus ax.gif
O dabar vazinejam, domimes.... o vadybininkai kaip visada savo darba dirba... isvadas ir pasirinkima patys turesim padaryti rolleyes.gif
Tai kaip isigysim ir sistema veiks, butinai parasysiu ....... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgina777 @ 2007 03 26, 16:56)
As taip pat uz preke lietuviska.... bet is kaimynu, uosviu,  ne trumpos gyvenimiskos patirties, ir ju "draugystes" su katilais, labai sunku rasti vieninga nuomone, ir jos niekada nebus. Vieni peikia lietuviskus, kiti uzsienietiskus  ax.gif
O dabar vazinejam, domimes.... o vadybininkai kaip visada savo darba dirba... isvadas ir pasirinkima  patys turesim padaryti  rolleyes.gif 
Tai kaip isigysim ir  sistema veiks, butinai parasysiu .......  smile.gif

gal nesunku butu parasyti iki isigijimo ir sistemos veikimo? bigsmile.gif idomu isvados ir pasirinkimas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vietinis @ 2007 03 26, 18:30)
gal nesunku butu parasyti iki isigijimo ir sistemos veikimo? bigsmile.gif  idomu isvados ir pasirinkimas  smile.gif  4u.gif

Na, pasistengsiu nepamirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgina777 @ 2007 03 25, 22:27)
Tai kai labai ieskai, tai randi  rolleyes.gif man tiesiog aktualus klausimas.....

Jeigu aktualus klausimas, uzeikite i www.stropuva.lt ax.gif
Musu projektu vadovas mums toki parinko, nes sake, kad labai geri atsiliepimai. Kainu aisku kol kas nezinau, bet pasidomesiu, tada parasysiu biggrin.gif
Atsakyti
cia toks klausimas iskilo... Geoterminiui sildymui geriau grindinis sildymas (tokia vyrauja nuomone), o kieto kuro katilams koks sildymo budas geresnis? gal grindinis nelabai tinka, nes kiek zinau tai grindu temperatura turi nevirsyt 26 laipsniu, tai kur pertekline katilo siluma det g.gif
Atsakyti
QUOTE(Janike @ 2007 04 11, 09:08)
cia toks klausimas iskilo... Geoterminiui sildymui geriau grindinis sildymas (tokia vyrauja nuomone), o kieto kuro katilams koks sildymo budas geresnis? gal grindinis nelabai tinka, nes kiek zinau tai grindu temperatura turi nevirsyt 26 laipsniu, tai kur pertekline katilo siluma det  g.gif

karstas vanduo "skiedziamas" pamaisant ji su saltu ir reikiamos temperaturos paduodamas i sistema.
Atsakyti

grindiniam sildymui reikalingas pamaisymo mazgas sistemoje,kieto kuro katilui rekomenduoju elektronine pavara,kuri uztikrina tam tikros temperaturos padavima i grindis.grindiniam tinka. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietinis: 11 balandžio 2007 - 09:16
Aisku. bet toliau... jei puse namo su grindiniu, puse su radiatoriais? kaip tada? ir dar - kiek atskiru sildymo ziedu nuo katilo galima padaryti ir skirtingom temperaturom suprogramuot (pvz: 1 aukstas, 2 aukstas, garazas ir pan)
Atsakyti
QUOTE(Janike @ 2007 04 11, 10:35)
Aisku. bet toliau... jei puse namo su grindiniu, puse su radiatoriais? kaip tada? ir dar - kiek atskiru sildymo ziedu nuo katilo galima padaryti ir skirtingom temperaturom suprogramuot (pvz: 1 aukstas, 2 aukstas, garazas ir pan)

Toliau... smile.gif ,grindinis sildymas reguliuojasi is pamaisymo mazgo plius is kolektoriaus,radiatoriai su balansiniais ventiliais.turi pasirodyti prekyboje wirsbo valdymo automatika,valdosi distanciniais pulteliais atskirai kiekvienai patalpai.patogu,kaina apie 5000lt.
Atsakyti