sveikutes, i koki darzeli vedi, Agute?
Labas,nu as irgi gryzau i tema
gal atgaivinsim

labukas visoms
gaivinkit merginos! o adelyte pripras prie darzelio arba ne, kiek zinau vieni prisitaiko kiti niekada. Beje ji jau didele ir sunku pasakyti mamytei atia

laba diena, mano jau abu zygiuoja i darzeli be jokiu problemu as pati daugiau trydaliavau baisu buvo Lukas jis man dar toks mazuliukas o jau uzaugo savarankiskas,baisia greit laika sprabego nespeju as gyvent su jais

QUOTE(Questa @ 2011 08 21, 10:02)
laba diena, mano jau abu zygiuoja i darzeli be jokiu problemu as pati daugiau trydaliavau baisu buvo Lukas jis man dar toks mazuliukas o jau uzaugo savarankiskas,baisia greit laika sprabego nespeju as gyvent su jais 

jo laikas bėga greitai, mums vaikai visada atrodys maži, tik kasi susimastai, kad nesenai ėjo i darželi o dabar jau i mokyklą tai ir supranti kad laikas nestovi vietoje

QUOTE(acorus @ 2011 08 21, 09:54)
Sveikos, vilijampolietes !
ar yra cia mazu leliuku mamyciu?
mums du menesiukai ir labai truksta kompanijos siame miesto kampelyje pasivaiksciojimams
ar yra cia mazu leliuku mamyciu?
mums du menesiukai ir labai truksta kompanijos siame miesto kampelyje pasivaiksciojimams

labas yra

Labutis, mes irgi naujakures vilijampolej. Mazajai dar tik 2 - as menuo. gyvenam vienozinskio g. Gal mamytes ka patartumet del aplinkiniu darzeliu, mastau i kuri uzrasyt mergiote savo?
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 08 21, 10:07)
jo laikas bėga greitai, mums vaikai visada atrodys maži, tik kasi susimastai, kad nesenai ėjo i darželi o dabar jau i mokyklą tai ir supranti kad laikas nestovi vietoje 

QUOTE(Lapakrite @ 2011 08 26, 11:25)
Labutis, mes irgi naujakures vilijampolej. Mazajai dar tik 2 - as menuo. gyvenam vienozinskio g. Gal mamytes ka patartumet del aplinkiniu darzeliu, mastau i kuri uzrasyt mergiote savo?
tai jum turbut patogiau demokratu g vesti nepamenu pavadinimo

Biski pasiskaitinejau, tai bandau apsispresti tarp "zidinelis" ir "dobilelis". Idomu kaip ten pas juos situacija, ar dideles eiles ir siaip kaip atmosfera paciam darzelyje.
QUOTE(Lapakrite @ 2011 08 26, 10:25)
kazkur salimais gyvenam

Mes einam i Pusaite.
QUOTE(Laura_online @ 2011 08 26, 16:06)
nekokiu atsiliepimu apie pusaite girdejau tai isbraukiau is sarasu