Sveikos ,maniskia sianakt veme ir trede,darze suvalge mandarino kelias skilteles(isveme). o siandien dar ir temperatura uzkilo. 

tai jau ne del mandarinu vemia kad temp uzkilo

Sveikos
Man reik jusu pagalbos, gal zinot kur galima rast karikaturininka?
Labai reik

QUOTE(inaccka @ 2011 03 16, 12:31)
Sveikos
Man reik jusu pagalbos, gal zinot kur galima rast karikaturininka?
Labai reik 

Internete bandyk ieškot, facebooke. Įsivesk dar žodį "šaržistas" Jau kažką nedoro sumąstei, mergyna

Laba diena,
kreipiuosi į visas vilijampolietes pagalbos
vakar apie pietus vilijampolėje, nusileidus nuo baltų g. kalno, kažkur tarp strazdo, pikulo, panerių gatvių pabėgo mūsų šuniukas
mišrūnas, 6 mėn, mažas, bijo visų šunų ir kitų gyvūnų, ant kaklo buvo užsektas antkaklis nuo blusų, šuniukas šviesiai rudo ilgo kailio
deja, nuotrauką tik vakare galėsiu įmesti, dabar neturiu
Prašau pagalbos, jei pastebėjote ar žinote, kad jį kas priglaudė, praneškite man tel. 867450115.
Iš anksto dėkoju už informaciją

vakar apie pietus vilijampolėje, nusileidus nuo baltų g. kalno, kažkur tarp strazdo, pikulo, panerių gatvių pabėgo mūsų šuniukas

Prašau pagalbos, jei pastebėjote ar žinote, kad jį kas priglaudė, praneškite man tel. 867450115.

QUOTE(Ewute @ 2011 03 28, 13:53)
Laba diena,
mišrūnas, 6 mėn, mažas, bijo visų šunų ir kitų gyvūnų, ant kaklo buvo užsektas antkaklis nuo blusų, šuniukas šviesiai rudo ilgo kailio
deja, nuotrauką tik vakare galėsiu įmesti, dabar neturiu

jezau kaip gaila

Ir mes visi labai tikimės

o vaiksciojot aplink pas zmones gal kur ibeges i kiema tupi pasislepes issigandes?

Vaikščiojom, važinėjom

JAU NAMUOSE MŪSŲ PAKLYDĖLIS

Sveikinam Jus sugryzus jusu dziaugsmui