Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

Sveikos ,maniskia sianakt veme ir trede,darze suvalge mandarino kelias skilteles(isveme). o siandien dar ir temperatura uzkilo. sad.gif
Atsakyti
tai jau ne del mandarinu vemia kad temp uzkilo g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Man reik jusu pagalbos, gal zinot kur galima rast karikaturininka? smile.gif Labai reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inaccka @ 2011 03 16, 12:31)
Sveikos smile.gif  Man reik jusu pagalbos, gal zinot kur galima rast karikaturininka? smile.gif  Labai reik smile.gif

Internete bandyk ieškot, facebooke. Įsivesk dar žodį "šaržistas" Jau kažką nedoro sumąstei, mergyna hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Laba diena,
kreipiuosi į visas vilijampolietes pagalbos unsure.gif
vakar apie pietus vilijampolėje, nusileidus nuo baltų g. kalno, kažkur tarp strazdo, pikulo, panerių gatvių pabėgo mūsų šuniukas verysad.gif mišrūnas, 6 mėn, mažas, bijo visų šunų ir kitų gyvūnų, ant kaklo buvo užsektas antkaklis nuo blusų, šuniukas šviesiai rudo ilgo kailio 4u.gif deja, nuotrauką tik vakare galėsiu įmesti, dabar neturiu verysad.gif

Prašau pagalbos, jei pastebėjote ar žinote, kad jį kas priglaudė, praneškite man tel. 867450115.
Iš anksto dėkoju už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2011 03 28, 13:53)
Laba diena,
kreipiuosi į visas vilijampolietes pagalbos  unsure.gif 
vakar apie pietus vilijampolėje, nusileidus nuo baltų g. kalno, kažkur tarp strazdo, pikulo, panerių gatvių pabėgo mūsų šuniukas  verysad.gif  mišrūnas, 6 mėn, mažas, bijo visų šunų ir kitų gyvūnų, ant kaklo buvo užsektas antkaklis nuo blusų, šuniukas šviesiai rudo ilgo kailio 4u.gif  deja, nuotrauką tik vakare galėsiu įmesti, dabar neturiu  verysad.gif 

Prašau pagalbos, jei pastebėjote ar žinote, kad jį kas priglaudė, praneškite man tel. 867450115.
Iš anksto dėkoju už informaciją  4u.gif

jezau kaip gaila verysad.gif as ne lietuvoj esu, bet paklausiu tevu vakare per skype ar neuzmate vedziodami suni. Sekmes beieskant, tikiuosi atsiras geru zmoniu ir grazins jums suniuka. 4u.gif
Atsakyti
Ir mes visi labai tikimės unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
o vaiksciojot aplink pas zmones gal kur ibeges i kiema tupi pasislepes issigandes? ax.gif
Atsakyti
Vaikščiojom, važinėjom verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ewute: 28 kovo 2011 - 20:26
JAU NAMUOSE MŪSŲ PAKLYDĖLIS yahoo.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2011 03 30, 17:50)
JAU NAMUOSE MŪSŲ PAKLYDĖLIS  yahoo.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinam Jus sugryzus jusu dziaugsmui 4u.gif