Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

QUOTE(Questa @ 2011 03 13, 20:31)
mes ir nenuvaziavom, vaikai pasigavo virusa (vemia, triedzia)  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

ojey verysad.gif doh.gif as tai atsikankinau 2 dienas su abiem maziais vyras dirbo tai man medali galima duot lotuliukas.gif smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 03 13, 20:34)
ojey verysad.gif  doh.gif  as tai atsikankinau 2 dienas su abiem maziais vyras dirbo tai man medali galima duot lotuliukas.gif  smoke.gif

first.gif medalio nebuvo hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Questa @ 2011 03 13, 20:31)
mes ir nenuvaziavom, vaikai pasigavo virusa (vemia, triedzia)  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

manyk kad darze. Maniske nuo treciadienio pilvu skundes. O as,dura, nesupratau ir Sab simplex'u girdziau. Penktadieni ta skausmo priezastis i puoda isejo. Beveik nieko nevalge, bet per prievarta kisau ryzius. Vakar trydos nebuvo. Siandien isvis nieko. Man ir kazkas ne taip buvo. Labai sonus skaudejo, toks vaizdas kad zarnynui butu kas. Maniau kad nuo antibu man (geriu), bet pasirodo kad cia dar ir zarnyno virusas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 03 13, 19:34)
ojey verysad.gif  doh.gif  as tai atsikankinau 2 dienas su abiem maziais vyras dirbo tai man medali galima duot lotuliukas.gif  smoke.gif

nu va saunuole,nezinojau kad tu taip varksti,buciau koki molinuka medaliuka prigriebus blush2.gif
vakar buvau pasidairyti,ieskojom perintiems pauksciams inkiliuko,bet niekas neturejo doh.gif grazu, smagu truputi pasivaiksciojau be seimos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Questa @ 2011 03 13, 19:31)

varksiukai ,tikiuosi virusas iki mokyklos neateis doh.gif ,nes dziugas tada be lasiniu neapseina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 14 kovo 2011 - 08:18
o je nu zarnyno viruso visai nenoriu verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nors is anksciau kiek buvo darze tokiu virusioku, tai Elzei uztekdavo vieno karto tuolete , o as mirdavau...nu tikiuosi gal neparnes mazoji namo sito gerio unsure.gif
Atsakyti
Melete nemanysiu kad is darzelio, nes mes visa savaite ten nebuvom, plius darzelyje niekas neserga pas mus grupeje ,dar kai ejome visi vaikai buvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 03 14, 10:05)
o je nu zarnyno viruso visai nenoriu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Nors is anksciau kiek buvo darze tokiu virusioku, tai Elzei uztekdavo vieno karto tuolete , o as mirdavau...nu tikiuosi gal neparnes mazoji namo sito gerio  unsure.gif

turbut stiprus zarnynas pas ja,suauge sunkiau pernesa tokias ligas
bet va mano dziugutis tai bent praejuseis baisei sirgo,teko lasines statyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 03 14, 11:12)
turbut stiprus zarnynas pas ja,suauge sunkiau pernesa tokias ligas
bet va mano dziugutis tai bent praejuseis baisei sirgo,teko lasines statyti doh.gif

Elze skiepinta nuo roto buvo, manau tas turi itakos kad jai silpnai sureguoja organizmas, nors jau skiepas kaip ir turejo baigtis tai ziuresim kaip bus toliau.

BEt siaip del skiepo, nors ir sumokejau beveik 500 lt nesigailiu, nes ne karto nesirgo rimtai tuo virusu, o darze buvo net keli kartai kai vaikai sirgo.

Grazina taviskis jau ne toks maziukas, gal jau nereiktu lasiniu, jau su tokiu galima susitart ir girdyt istisai. Nors niekas geriau neatsato organizmo kaip lasine
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 03 14, 11:21)
Elze skiepinta nuo roto buvo, manau tas turi itakos kad jai silpnai sureguoja organizmas, nors jau skiepas kaip ir turejo baigtis tai ziuresim kaip bus toliau.

BEt siaip del skiepo, nors ir sumokejau beveik 500 lt nesigailiu, nes ne karto nesirgo rimtai tuo virusu, o darze buvo net keli kartai kai vaikai sirgo.

Grazina taviskis jau ne toks maziukas, gal jau nereiktu lasiniu, jau su tokiu galima susitart ir girdyt istisai. Nors niekas geriau neatsato organizmo kaip lasine

kai buvo pasigaves virusa,tik miegojo ir veme,kiek gere tiek atgal viskas iseidavo,tai per pusdieni vaikas is lovos negalejo islipti,tai pirmaji karta nesiau i seimos klinika,o antra karta namie statem lasines
Atsakyti
aciu dievui mum jau gerai viskas tfu tfu tfu ,atsikels eisim prasivedinti, i darzeli dar visa sav neisim
Atsakyti
o as nuo rytojaus savo dicki i baseina pradesiu vest bigsmile.gif rolleyes.gif idomu kaip ten jam seksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 03 14, 15:18)
o as nuo rytojaus savo dicki i baseina pradesiu vest bigsmile.gif  rolleyes.gif  idomu kaip ten jam seksis g.gif

kaip smagu,o i kuri baseina vedziosi?
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 03 15, 10:58)
kaip smagu,o i kuri baseina vedziosi?

sporto mokykloj 4u.gif misko gatvej 4u.gif
Atsakyti