Įkraunama...
Įkraunama...

Neleidžia keisti žinutės

o kaip redaguoti zinute pirmaja,kaip pristatomaja,jei as pati atidariau tema(na tarkim redaguoti svori joje,ar kitas pataisas padaryti)
Atsakyti
QUOTE(Guncia @ 2008 08 12, 20:58)
o kaip redaguoti zinute pirmaja,kaip pristatomaja,jei as pati atidariau tema(na tarkim redaguoti svori joje,ar kitas pataisas padaryti)

Jei viena ir ta pati narė kuria pastoviai temos tęsinį, čia turiu omeny Bendraminčiuose ir Bendraamžiuose, tai jam yra suteikiama S-dalyvio statusas. Jis gali redaguot savo pirmąją žinutę. Tokio statuso reik prašyt Supermamos wink.gif
Atsakyti
prasau padekite kaip istrint nuotraukytes? arba pas ka kreiptis kad jas istrintu? istryniau internete kur buvo ikeltos bet forume vistiek liko..nebenoriu kad kas toliau ziurinetu tas fotkes..ka daryti???/
Atsakyti
QUOTE(brunete07 @ 2008 08 31, 13:44)
prasau padekite kaip istrint nuotraukytes? arba pas ka kreiptis kad jas istrintu? istryniau internete kur buvo ikeltos bet forume vistiek liko..nebenoriu kad kas toliau ziurinetu tas fotkes..ka daryti???/

Užtenka ištrint tik internet.albume. Perkraunat mūsų forumą ir nuotraukų jau nebesimato wink.gif
Atsakyti
tai kad matosi unsure.gif as istryniau is interneto vistiek kai atsidarau dar rodo.. unsure.gif nzn kodel..
Atsakyti
QUOTE(brunete07 @ 2008 09 01, 21:48)
tai kad matosi unsure.gif  as istryniau is interneto vistiek kai atsidarau dar rodo.. unsure.gif  nzn kodel..

Atsijunk nuo mamų,po to vėl prisijunk.Tada neberodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti kad jau paciai neina istrinti ar koreguoti pasisakymo, gal galetu kas nors is admin'u pagelbeti? tai tikrai labai svarbu, man reikia istrinti dali arba vis pranesima. PLS sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkutas @ 2008 10 02, 12:31)
Sveiki, norejau paklausti kad jau paciai neina istrinti ar koreguoti pasisakymo, gal galetu kas nors is admin'u pagelbeti? tai tikrai labai svarbu, man reikia istrinti dali arba vis pranesima. PLS sad.gif

Gali koreguot gal 10min nuo žinutės paskelbimo,paskui jau nebe. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 10 02, 13:33)
Gali koreguot gal 10min nuo žinutės paskelbimo,paskui jau nebe. ax.gif

tai tiek zinau, o man labai reikia istrinti puse zinutes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkutas @ 2008 10 02, 12:41)
tai tiek zinau, o man labai reikia istrinti puse zinutes  doh.gif

Moderatorei parašyk-ištrins smile.gif
Atsakyti
Sveiki,rasiau savo gimdymo istorija ir sumaisiau menesi doh.gif pataisyt jau neleidzia verysad.gif Gal galima butu ka nors padaryt?
Atsakyti
QUOTE(siroma @ 2009 03 28, 18:52)
Sveiki,rasiau savo gimdymo istorija ir sumaisiau menesi doh.gif pataisyt jau neleidzia verysad.gif Gal galima butu ka nors padaryt?

Parašykit to skyrelio moderatorei - pataisys wink.gif
Atsakyti